Cursus - Screenwriting

Moscow Film School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Cursus - Screenwriting

Moscow Film School

De rol van de schrijver in de film project wordt steeds belangrijker - ondanks de overvloed aan nieuwe technologieën die een modern publiek hebben aangetrokken in de film, gebaseerd op een succesvol project is altijd interessant, professioneel verteld verhaal. Goed script - het is altijd de totaliteit van professionele kennis en vaardigheden om een ​​kwaliteitsproduct, dat vervolgens alle deelnemers aan het project kan werken.

Программа обучения включает актуальный теоретический блок (лекции и мастер-классы по специфическим направлениям кинематографа, теория и история кино, разбор жанров, психология), и практические занятия, нацеленные на формирование портфолио: работа с текстом, адаптация/экранизация, скрипт-докторинг, создание сценариев короткометражного, полнометражного, анимационного кино, сериала. De cursus bevat ook algemene lezingen en projecten met aanverwante afdelingen.

Doel van de training

Vorming van vaardigheden die schrijver die weet hoe je een professioneel product cozdanie konkuretnosposobnogo portfolio te creëren voor een succesvolle start in het beroep.

Opleiding

De cursus bestaat uit theoretische en uitgebreide praktische blokken om grote uitdagingen waar de schrijver aan het werk op een full-length, kort project, geanimeerde film, tv-serie te pakken. Tijdens de training besteden filmmaatschappijen wedstrijden onder studenten over het schrijven van scripts voor reële projecten. Center for Career scholen bevordert de vorming van hoge kwaliteit portefeuille en operationele tijd op een professionele gemeenschap.

Porfolio

Na het afstuderen ontvangt de student een diploma van het secundair beroepsonderwijs in "Screenwriting." Afgestudeerde heeft een concurrerende portefeuille, die succesvolle start in het beroep zal stellen. Na voltooiing van de opleiding van de beste afgestudeerden de kans om te werken met toonaangevende filmmaatschappijen.

Leren formaat

Deeltijd: 16 academische uren per week (02:00 op weekdagen en een volledige dag uit).

Toelatingsproef

Voor toelating tot de faculteit moet een aanvraagformulier invullen en passeren de toelatingsproef in een van de drie stromen.

Datum van de toelatingsproef

In 2014, zullen interviews in drie stromen worden gehouden in juli, augustus en september. Het interview wordt individueel toegewezen in het interval c 12:00-20:00.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
110,000 RUB
semester
Locations
Rusland - Moskou, Moskva
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Rusland - Moskou, Moskva
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan