Lees de Officiële Beschrijving

Meer dan drie decennia heeft het Pacific Rim Bankers Programme (PRBP) meer dan 1.800 opkomende leiders in de financiële dienstensector geholpen om te voldoen aan de uitdagingen van het ontwikkelen van banksystemen, de toegenomen integratie van bank- en effectenmarkten en grotere internationale concurrentie. Het Pacific Rim Bankers Programma trekt deelnemers uit Azië, Europa en Centraal-Azië evenals Noord- en Zuid-Amerika naar Seattle en San Francisco USA voor een programma van twee weken vol netwerken en nieuwe ideeën.

Krachtige hulpmiddelen voor bankieren en financiele leiders


Het programma biedt u de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om beslissingen te nemen in een vluchtige bedrijfsomgeving, een kader ontwikkelen om uw concurrenten te beoordelen, zakelijke strategieën te creëren, kansen te analyseren en te reageren op veranderende markten. U bouwt ook een waardevol netwerk van professionele contacten die u op de werkplek kunt aanroepen. Programma-afgestudeerden leiden een aantal van de meest invloedrijke banken ter wereld.

Onderwezen door de faculteit van de internationaal erkende Universiteit van Washington en ervaren gastsprekers uit de industrie, komt het programma in Seattle, Washington en San Francisco, Californië, USA

Programma overzicht

Het Pacific Rim Bankers Programma wordt beschouwd als een van de beste bankiers in de uitrusting met de kennis om succesvol te zijn in de huidige bankwereld. Deelnemers krijgen een nieuw begrip van de veranderende krachten van de industrie, zoals risico's, globalisering en technologie. Klassen zullen nadrukstrategie en risicobeheer, interactief leren en doordachte landrapporten. Senior officieren zullen deelnemen aan stimulerende sessies geleerd door leidende professoren van bank en financiën, en internationaal bekende consultants die aan de voorhoede van de industrie zijn.

LECTURES EN DISCUSSIES: Leer kaders en technieken voor het analyseren van de meest actuele en relevante problemen die belangrijk zijn voor bankiers, en profiteren van medeverantwoordelijke inzichten, kennis en ervaring.

STUDIE TEAMS: Neem deel aan kleine groepsoefeningen om teamwerkvaardigheden op te bouwen terwijl internationale relaties worden gecreëerd voor toekomstige verbindingen.

ZAAKSTUDIES: Begrijp hoe u strategische bankproblemen kunt analyseren door real-world problemen binnen een teaminstelling te onderzoeken en uw bevindingen over teams in de klas te bespreken. Instructeurs vergemakkelijken de leerbesprekingen en leveren belangrijke takeaways.

COMPUTER-BASED SIMULATIONS: Maak een bank met je team en maak de beslissingen - lening- en deposito-pricing, asset-liability management, liquiditeitsmanagement, kapitaalbeheer - dat bepaalt het succes in de hoogwaardige BankExec International. U krijgt een hoger perspectief op hoe de banken als geheel werken in de volatiele financiële omgeving van vandaag.

BANK SEMINAREN EN GASTENPREKERS: Krijg de binnenkant van de gastsprekers die grote banken vertegenwoordigen en de Federal Reserve Bank of San Francisco, omdat zij de huidige problemen met betrekking tot bankieren en zaken bespreken.

COUNTRY BANKING REPORTS: Leer eerst wat er gebeurt in Pacific Rim banken zoals Hong Kong, de Filippijnen, Thailand en meer door inzichtelijke deelnemerspresentaties. Verkrijg ook specifieke antwoorden op de vragen die u hebt.

Leerplan

Het PRBP curriculum is gebaseerd op twee duurzame thema's:

  • Analyse van financiële instellingen - besluitvorming in voortdurend veranderende omstandigheden.
  • Analyse van de internationale financiële markten en de economie.

PRBP faculteitsleden leren beide principes en praktijken. Zij stellen de deelnemers toe met tools om de financiële dienstensector, internationale financiële markten en risicomanagement, strategie, leiderschap en de wereldeconomie beter te begrijpen. Maar ze stoppen daar niet. Zij brengen die leerstellingen tot leven door ze toe te passen op de huidige problemen. Het resultaat is een programma dat tijdig en relevant is, met een blijvende impact.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van University of Washington Foster School of Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Mar. 2020
Duration
2 weken
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Mar. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum