Cursus Marketing En Branding: Zomer Intensief 2 Weken

The Cut Fashion Design Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Cursus Marketing En Branding: Zomer Intensief 2 Weken

The Cut Fashion Design Academy

Wil je de basis van de boeiende modewereld leren kennen? The Cut biedt u een verscheidenheid aan intensieve workshops van twee weken die zijn ontworpen om uw branche-kennis binnen een minimale tijdspanne te maximaliseren. In deze hands-on workshops worden studenten ondergedompeld in alle facetten van de modewereld.

Tijdens lezingen, lezingen en groepsdiscussies worden studenten onderwezen door professionals uit de kleine groep, ontvangen ze eersteklas leren in een zakelijke omgeving, gebruiken ze state-of-the-art digitale platforms en hands-on hardcreatietoepassingen. Elke klas bestaat uit twee niveaus om 16 uur per week, voor een totaal van 32 uur.

Vereisten voor elke klas worden beschreven in elke specifieke cursus. Verwerven van de vaardigheden die u nodig hebt om uw academische en professionele doelen te bereiken of uw huidige voltijddiploma of -opleiding aan te vullen, of gewoon een concurrerend portfolio opbouwen voor programma's voor afgestudeerden om u voor te bereiden op geavanceerd onderzoek.

MARKETING & BRANDING

In deze intensieve praktijkgerichte cursus van 2 weken, begrijp je de rol van een effectieve modemarkt. In de competitieve modewereld moet je vaardigheden hebben die voor de consument spreken, of je nu voor een gevestigd bedrijf wilt werken of het 'merk van jou' wilt ontwikkelen.

Leer overtuigende schrijfvaardigheden, public relations-tactieken, merkstrategie en sociale media-knowhow om uw doelmarkt effectief te betrekken. In de media-zware omgeving van vandaag is het essentieel dat je het DNA van een merk kunt communiceren met hun doelgroep. Leer de vaardigheden die nodig zijn voor succes door samen te werken met professionals uit de industrie om toegang te krijgen tot de creatieve en winstgevende zaken van mode.

Voorwaarde: een schriftelijke case study-inzending bij een modebedrijf (750 woorden) of 6 maanden fashionmarketingervaring.

STUDENTEN ZULLEN:

 • Leer algemene modeterminologie
 • Oefen onderzoek en ontwikkeling
 • Leer hoe je het consumentengedrag kunt identificeren
 • Leer hoe je moet schrijven voor de industrie
 • Meer informatie over public relations en media
 • Meer informatie over sociale media en analyses
 • Meer informatie over merkstrategie
 • Meer informatie over e-commerce en verkoop

DETAILS:

Datum: kies een startdatum

 • Maandag 11 juni - donderdag 21 juni
 • Maandag 9 juli - donderdag 19 juli
 • Maandag 6 augustus - donderdag 16 augustus

Lengte: 2 weken / maandag - donderdag

Uren: kies een tijdstip

 • 10:00-02:00
 • 16: 00-20: 00 uur

Capaciteit: 8 studenten alleen

Instructeur: Julie Berg, hoofd Marketing & Branding

Julie Berg brengt 25 jaar vooruitstrevend modevormgeving en energiegestookt marketingtalent naar de tafel. Als productontwikkelingsspecialist voor zowel retail- als privélabels, ontwerpt ze moderne collecties designkleding voor sportkleding en accessoires voor kleine onafhankelijke retailers en grote merken.

Ze werkte sinds het begin van de jaren '90 met het Neto Leather-label in Vancouver en was een creatieve bron voor de Canadese retailers Harry Rosen, Bod & Christensen en Leone, en voor Amerikaanse majors zoals Nordstrom, Saks Fifth Avenue en Boston Proper. Ze reisde door Noord-Amerika en Europa naar industriële vakbeurzen en werkte met mode-inkopers en -agentschappen om te helpen bij het positioneren en distribueren van de markt, en met textielfabrieken en leerlooierijen voor productontwikkeling.

Als zakelijke ondernemer lanceerde ze haar eigen eco-sportswear-label, Know Wear, waarvan Princess Tourism Lines, BC Ferries en Royal BC Museum op het toerismegerichte klantenbestand prat gingen en in het derde jaar van de verkoop gerichte verkoopprojecties van $ 1 miljoen bereikten. De laatste zes jaar was Julie fulltime hoogleraar aan prestigieuze kunstacademies in Vancouver, waar hij zowel in de ontwerp- en marketingdisciplines optrad als uitstekende resultaten opleverde voor de volgende generatie industrie-innovators.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Sept. 24, 2018
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
2,995 CAD
+ GST
Locations
Canada - Vancouver, Brits-Columbia
Startdatum : Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 19, 2018
Startdatum : Sept. 24, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Oct. 4, 2018
Dates
Juli 2018
Canada - Vancouver, Brits-Columbia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 19, 2018
Sept. 24, 2018
Canada - Vancouver, Brits-Columbia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Oct. 4, 2018