Lees de Officiële Beschrijving

Cursus in Women's Wear Ontwerp


Wear The Woman's Design cursus is om de student voor de professionele realiteit van de mode-wereld voor te bereiden, niet alleen de ontwikkeling van de individuele creativiteit, maar ook aan de behoeften van de mode-industrie te verwerven.


Deze cursus ook in combinatie met de collectie simulatieprogramma ontwerpen in combinatie met echte stoffen.
Creativiteit is moeilijk uit te leggen, vooral in de mode. Bijvoorbeeld het ontwerp van een jurk is pas volledig afgebeeld in de geest van een ontwerper. De ontwerper moet dan zijn creatie door middel van schetsen uit te drukken, maar het moet precies worden uitgedrukt past bij de sfeer van de stof. Moet kennis hebben om weefsel te ontwerpen en soms ontwerpen zijn gebaseerd op het textiel in de vakwereld.


Deze cursus wordt in het bijzonder gestructureerd als echte werkervaring, niet alleen de theoretische studie. "Fashion bedrijven niet de tijd om te investeren op jonge ontwerpers te hebben! Zij hebben behoefte aan jonge professionele makers, die bereid zijn om te werken!


Afsluitende werkzaamheden: Creative Final Workshop: Het ontwerpen van een collectie gebaseerd op een eigen thema


Cursus Learning Outcomes


- Gain vermogen van schetsen technieken voor het ontwerp en de technische tekening
- Gebruik van Adobe-programma's: Adobe Photoshop en Illustrator
- Gain textiel kennis
- Krijg het gevoel van het maken van moodboards


Deze cursus zal de student voor te bereiden op de professionele realiteit van de modewereld. Niet alleen de ontwikkeling van de individuele creativiteit, maar ook aan de behoeften van de mode-industrie te verkrijgen.
Deze cursus wordt in het bijzonder gestructureerd als echte werkervaring, niet alleen theoretische studie.


"Fashion bedrijven niet de tijd om te investeren op jonge ontwerpers te hebben!
Zij hebben behoefte aan jonge professionele makers, die bereid zijn om te werken! "


Niveau: Beginners

Materiaal: Notebook - 4H potloden - Calqueerpapier - Soft gum - Pencils - Scherper - Fijne zwarte viltstiften - A4-papier - schaar - Glue stick - Laptop Computer - USB Memory stick - Photoshop - Illusrator (30 dagen trial-versie goed voor Photoshop Illustrator en programma's)

Beschikbare Schedule Duur Normal Overdag 6 maanden - 4 dagen per week (maandag tot en met donderdag) full-time Fee: € 7,900 (Photoshop & Illustator lessen inbegrepen) Daytime 3 maanden - 4 dagen per week (maandag tot en met donderdag) full-time Kosten: € 4.000 (Photoshop & Illustator lessen inbegrepen) tot 22% Tax & 150 € inschrijvingsgeld bevatten.

Duur Korte Daytime 1 maand Full-Time-4 dagen per week (maandag tot en met donderdag) Tarief: € 1,700 (Photoshop lessen inbegrepen) Daytime 1 maand - Part-time - ochtend of middag - 4 dagen per week (maandag tot donderdag) Tarief : € 1,500 (Photoshop lessen inbegrepen) dag 2 weken - Full-Time - 4 dagen per week (maandag tot en met donderdag) Tarief: € 1,500 (Photoshop lessen inbegrepen) tot 22% Tax & 150 € inschrijvingsgeld bevatten.

Opleiding te volgen in:
Engels
Italiaans

Zie 13 andere vakken van Milan Fashion Campus »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 - 6 maanden
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum