Cursus in IT - Programma Skills in de Toegepaste Project Management in een Information Technology Environment


Certificaat

Na succesvolle afronding van het programma, als de leerling wordt gevonden "bevoegde" in de PoE te zijn, de leerling zal een Damelin brief van de resultaten waarin de eenheid normen vallen en Damelin zal gelden voor SETA MICT namens de leerling voor de goedkeuring ontvangen van competentie tegen de eenheid normen samen bedekt met de behaalde studiepunten. Na succesvolle afronding van de optionele externe examen, zal Certified Associate in Project Management (CAPM) de leerling een certificaat van PMI (Project Management Institute) te ontvangen.


Toelatingseisen

  • Fundamentele vaardigheden in het Engels en wiskunde aan NQF niveau 4/Grade 12 of gelijkwaardig
  • Mogelijkheid om een ​​personal computer vakkundig gebruiken


Cursus Duur

De duur van het programma is 118 uur en het collegegeld is face-to-face op basis van de NQF notionele uur. Dit is exclusief de tijd om assessments te voltooien, doe onderzoek en zelfstudie. Elke Damelin campus heeft een andere collegegeld schema. Programma's worden aangeboden tijdens de week, in de avonduren of op zaterdag.


Natuurlijk Intro

Dit programma op software projectmanagement is bedoeld voor de eerste keer projectmanagers en projectleiders die hun kennis uit te breiden en te formaliseren. Het programma is bedoeld om studenten te voorzien van de elementaire vaardigheden, kennis en bekwaamheid om effectief te begrijpen en informatietechnologie projecten te beheren. Er is behoefte aan een project management cursus specifiek gericht op het beheer van Informatie Technologie (IT) projecten.Gezien de groei van de IT-industrie, een behoefte bestaat voor computerspecialisten, evenals projectmanagers, een praktische en theoretische basis voor het beheer van IT-projecten te krijgen, want dit gebied is schromelijk verwaarloosd in de tijd. Dit programma Skills is onderdeel van een volledige kwalificatie die is toegewezen aan een cluster van normen eenheid genomen van een programma dat is geaccrediteerd door MICT SETA, namelijk National Certificate: Informatietechnologie: Systems Development SAQA ID 48872, NQF-niveau 5, 131 credits.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 137 andere vakken van Damelin Part Time »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
feb 2020
Duration
118 uur
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet

feb 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum