Cursus in IT Programming - Programma Skills in Database Design en Database Implementatie


Certificaat

Na succesvolle afronding van het programma, als de leerling wordt gevonden "bevoegde" in de PoE te zijn, de leerling zal een Damelin brief van de resultaten waarin de eenheid normen vallen en Damelin zal gelden voor SETA MICT namens de leerling voor de goedkeuring ontvangen van competentie tegen de eenheid normen samen bedekt met de behaalde studiepunten. Na succesvolle afronding van het programma, en het schrijven van de internationale module, dwz Microsoft Certified Database Administration (MCDBA), de leerling zal een MCDBA certificaat ontvangen van Microsoft.


Toelatingseisen

  • Fundamentele vaardigheden in het Engels en wiskunde aan NQF niveau 4/Grade 12 of gelijkwaardig
  • Mogelijkheid om een ​​personal computer vakkundig gebruikenCursus Duur

De duur van het programma is 118 uur en het collegegeld is face-to-face op basis van de NQF notionele uur. Dit is exclusief de tijd om assessments te voltooien, doe onderzoek en zelfstudie. Elke Damelin campus heeft een andere collegegeld schema. Programma's worden aangeboden tijdens de week, in de avonduren of op zaterdag.


Natuurlijk Intro

Dit programma richt zich op de praktische aspecten van de relationele database-implementatie. Het heeft betrekking op de implementatie van databases in een softwarepakket waar leerlingen zal verwerven de vaardigheden om databases, formulieren, rapporten, query's en ook het behoud van databases. Dit programma Skills is onderdeel van een volledige kwalificatie die is toegewezen aan een cluster van normen eenheid genomen van een programma dat is geaccrediteerd door MICT SETA, namelijk National Certificate in Information Technology: Systems Development, SAQA ID 48872, NQF-niveau 5, 131 Credits.
g in het ontwerpen en maken van bruikbare webpagina's. Aan het einde van deze cursus, zullen de gebruikers te begrijpen en in staat zijn om gemeenschappelijke terminologie in verband met het internet uit te leggen. Zij zullen in staat zijn om een ​​verscheidenheid aan instrumenten te gebruiken om hen te helpen ontwerpen en publiceren van webpagina's die zowel aantrekkelijk en bruikbaar. Ook al is dit een tussenliggend niveau cursus (cursisten wordt verwacht dat zij enige inleidende client-side programmeren), zal lerenden worden gegeven betekenisvolle blootstelling aan meer geavanceerde onderwerpen zoals HTML hand codering, CSS (Cascading Style Sheets), JavaScript programmering, het ontwerpen van webpagina's en websites met goede usability en grafische bestandsformaten, hun manipulatie en voorbereiding. Dit programma Skills is onderdeel van een volledige kwalificatie die is toegewezen aan een cluster van normen eenheid genomen van een programma dat is geaccrediteerd door MICT SETA, namelijk National Certificate in Information Technology: Systems Development SAQA ID 48872, NQF-niveau 5, 131 credits.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 137 andere vakken van Damelin Part Time »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
feb 2020
Duration
118 uur
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet

feb 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum