Natuurlijk in IT Algemeen - Programma Skills in Basic PC en IT-concepten


Certificaat

Na succesvolle afronding van het programma, als de leerling wordt gevonden "bevoegde" in de PoE te zijn, de leerling zal een Damelin brief van de resultaten waarin de eenheid normen vallen en Damelin zal gelden voor SETA MICT namens de leerling voor de goedkeuring ontvangen van competentie tegen de eenheid normen samen bedekt met de behaalde studiepunten. Na succesvolle afronding van de optionele externe examen, zal de leerling een Microsoft Office Specialist (MOS)-certificaat ontvangen


Toelatingseisen

  • Kennis, het begrip en de toepassing van het Engels en Wiskunde aan NQF niveau 2/Grade 10 of gelijkwaardig
  • Relevante ervaring is een voordeel vooral in NQF niveau 1 Eindgebruiker computingCursus Duur

De duur van het programma is 95 uur en het collegegeld is face-to-face op basis van de NQF notionele uur. Dit is exclusief de tijd om assessments te voltooien, doe onderzoek en zelfstudie. Elke Damelin campus heeft een andere collegegeld schema. Programma's worden aangeboden tijdens de week, in de avonduren of op zaterdag.


Natuurlijk Intro

Het programma Skills in het gebruik van de Basic PC en IT-concepten zal de leerling kennis maken met de krachtige functies van een elektronische kantoor. Het is ontworpen voor leerlingen met enige kennis van computers die willen leren over de fundamentele aspecten van het populaire Microsoft Office Standard softwarepakketten. De Basic PC en IT-concepten module geeft leerlingen de kans om vaardigheden te verkrijgen in het gebruik van deze toepassing, het verwerven van een set van vaardigheden boven de routine functies van de software.Dit programma Skills is onderdeel van een MICT SETA geaccrediteerde volledige kwalificatie: National Certificate in End User Computing, SAQA ID 61591, Level 3, 130 credits.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 137 andere vakken van Damelin Part Time »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
feb 2020
Duration
95 uur
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet

feb 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum