Sound verlegt de grenzen van het scherm en soms kan elke indruk van de prestaties te versterken. Autonoom illustreren een visueel beeld, of een zin van het leven achter de schermen, zonder afleidende, en het betrekken van de kijker in wat er gebeurt op het scherm, met behulp van moderne technologie en talent experimentator - is de belangrijkste taak van een geluidstechnicus en sound designer.

De opleiding is gericht op de vorming van een professional die beschikt over alle vaardigheden, kennis, vaardigheden en technologie om geluid van hoge kwaliteit film, televisie, cartoon project of infomercial maken.

Doel van de training

Vorming van multi-specialist die beschikt over relevante kennis en vaardigheden voor de uitvoering van eventuele problemen in het werken met geluid in film, animatie, entertainment en multimedia reclame.

Porfolio

Tijdens de opleiding, de student maakt een portfolio aan de hand van concrete projecten (scènes uit de film, animatie projecten, computer games), een uitgebreide geluid bibliotheek, audio concepten en schetsen. Center for Career scholen bevordert de vorming van hoge kwaliteit portefeuille en operationele tijd op een professionele gemeenschap.

Afgestudeerde

Na het afstuderen ontvangt de student een diploma van het secundair beroepsonderwijs in "Sound techniek en sound design."

Leren formaat

Deeltijd: 16 academische uren per week (2:00 en een uitgang).

Toelatingsproef

Voor toelating tot de school moet een aanvraagformulier invullen en slagen voor een interview.

Datum van de toelatingsproef

In 2014, zullen interviews in drie stromen worden gehouden in juli, augustus en september.

Zie 9 andere vakken van Moscow Film School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
110,000 RUB
semester
Op locaties
Op datum