Waar het gamesuniversum wereldwijde helden ontmoet - met John Romero als VIP-gast.

Game Executive onderzoekt het gamesuniversum en bereidt u voor op het omgaan met de wereldwijde uitdagingen van het beheren en opbouwen van een succesvol bedrijf. Het programma biedt u de mogelijkheid om zinvolle verbindingen tot stand te brengen met experts, peers en potentiële partners in de gamesindustrie. Het is een uniek 6-dagen bootcamp, superintensief maar uiterst voordelig voor individuen en bedrijven - groot of klein - op zoek naar grote groei- en ontwikkelingskansen.

Deelnemers leren van wereldklasse sprekers, top academische hoogleraren en inspirerende bedrijfsbezoeken. We werken samen met de beste mensen - lokaal en wereldwijd - om een ​​echt onvergetelijke leerervaring te bieden. En we bieden een veilige, opwindende en multiculturele leeromgeving om tegemoet te komen aan uw ontwikkelingsbehoeften en carrièredoelstellingen.

Voordelen

 • Lees meer over het nieuwste academische onderzoek en trends van topprofessoren op het gebied van bedrijfsmanagement, leiderschap en ondernemerschap
 • Verkrijg de nodige knowhow voor het beheren van bedrijven die betrokken zijn bij de videogamesindustrie
 • Word meer strategisch en zakelijk onderlegd
 • Ontmoet en bespreek met gelijkgestemde mensen, inclusief experts in de industrie
 • Leer hoe u de juiste beslissingen neemt en cruciale fouten vermijdt
 • Bezoek bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de kansspelsector

Voor

Het Game Executive-programma is ontworpen om te voldoen aan de strategische zakelijke behoeften van individuen en bedrijven die betrokken zijn in de videogamesindustrie. Het programma zal je helpen om de volgende stap in je carrière te zetten en je vaardigheden en knowhow te ontwikkelen, en zal je inspireren om oplossingen te vinden voor de huidige uitdagingen in je projecten.

Het wordt aanbevolen voor

 • Directeuren / oprichters van game-bedrijven of startups
 • Hoofden van afdelingen / teamleiders / managers in de gamesindustrie
 • Publieke sectorleiders die zich bezighouden met games, ondernemerschap en financiering
 • Professionals in de kansspelsector, bijvoorbeeld in ontwerp-, marketing-, PR-, HR- of advocatenkantoren
 • Andere professionals met of met een potentieel voor, leidinggevende en / of leiderschapsrollen

Inhoud

Game Executive combineert lezingen en workshops van topprofessoren met bedrijfsbezoeken en gesprekken van experts in de game-industrie.

Het biedt een 360-graden leeromgeving waarin deelnemers de nodige vaardigheden en kennis ontwikkelen voor het beheren en bouwen van een succesvol bedrijf, niet alleen voor games.

Toelatingseisen

Kandidaten voor het programma moeten

 • Werk in een gevestigd gamebedrijf of een bedrijf ten dienste van de goksector
 • Houd of wees in lijn voor een leidinggevende of senior specialist positie in een game-bedrijf of een oprichter / partner van een game-bedrijf of een bedrijf ten dienste van de gaming-sector
 • Een goede beheersing van zowel geschreven als gesproken Engels hebben (officiële taaltesten niet vereist)
 • Vul het online aanvraagformulier in met alle informatie

Program Fee

De programmakosten bedragen € 4.950 (BTW).

De programmakosten omvatten in-class materialen, lunches en koffiepauzes tijdens de programmadagen. Houd er rekening mee dat de programmakosten exclusief reiskosten of accommodatie zijn. BTW is van toepassing op Finse bedrijven en particulieren.

registratie

Het aantal plaatsen is beperkt; Om deel te nemen aan het programma, moet een kandidaat een aanbieding ontvangen en aanvaarden van Aalto University Executive Education .

Vroegtijdig indienen van een volledige aanvraag vergroot uw kans op een plaats in het programma. Deelnemers worden geselecteerd door de programmastuurgroep, die is samengesteld uit vooraanstaande professionals uit de sector.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Aalto University Executive Education »

Laatst bijgewerkt op September 25, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
6 dagen
Voltijd
Prijs
4,950 EUR
(Btw)
Op locaties
Op datum