Cursus: Fullstack Programma

LeWagon Shanghai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Cursus: Fullstack Programma

LeWagon Shanghai

2 maanden om een webontwikkelaar te worden.

9 intensieve weken - 360 uur code

Leer al de webstack. Van de database naar de browser.

 1. RUBY EN CODING BASICS (1 week)
  Maak kennis met de opdrachtregel en Git. Leer de basisprincipes van programmeren met Ruby en code programma's die spelen met variabelen, methoden, loops en voorwaardelijke statements. Ontdek hoe u kunt lezen en schrijven in bestanden en hoe u interessante gegevens kunt verzamelen door een website te schrappen of door een API te bellen (bijvoorbeeld Twitter API).
 2. SOFTWARE ENGINEERING (1 week)
  Ontdek OOP (Object Oriented Programming) en leer om geavanceerde software te bouwen door uw programma's te structureren in verschillende objecten. Als u een sociaal netwerk wilt bouwen, een marktplaats, een autoverhuursysteem, een restaurantplattegrond ... dan moet u uw code organiseren met een slimme architectuur. Zelfde als een architect die een huis wil bouwen, moet hij patronen en procedures respecteren. Gedurende deze week codeert u uw eerste applicaties volgens het MVC-ontwerppatroon.
 3. DATABASE & SQL (1 week)
  Programma's moeten informatie opslaan in een database. Zonder databases zal Facebook uw informatie verliezen elke keer dat u inlogt! Leer een database ontwerpen door tabellen en verbindingen te definiëren. Ontdek vervolgens SQL, de taal die gebruikt wordt om gegevens te lezen / schrijven en vragen te maken naar de database.
 4. VOORUITSLUITING (2 weken)
  Verbeter uw UI-cultuur en leer alles over HTML, CSS en beste praktijken in webdesign (positioneringstechnieken, animaties). Maak kennis met Bootstrap, een nuttige bibliotheek om webapplicaties te prototypen. Ga dan verder naar Javascript en jQuery. Leer het DOM manipuleren, gebeurtenissen definiëren en AJAX-aanvragen met Javascript maken. Tijdens deze module speelt u veel leuke API's (Trello, Slack, Facebook, etc ...).
 5. RAILS (2 weken)
  Tijd om al je vaardigheden samen te zetten en in Rails te duiken. Geen probleem hier, je weet het meest van zijn elementaire blokken al en je voelt je thuis! Tijdens de training van je Rails moet je binnen 5 dagen Airbnb vanaf het begin afschrijven. Je werkt in teams om te leren werken op Github met pull requests en implementeer je apps op Heroku, met dezelfde workflow als succesvolle opstarten.
 6. PROJECT (2 weken)
  Project Tijd! Codeer je eigen project tijdens de laatste 2 weken en bouw een geweldig product!

Leer van de beste

Le Wagon is de eerste coding bootcamp ter wereld volgens Coursereport en Switchup.

We hebben 101 batches geleerd (dat is meer dan 1810 studenten!) En ons programma is elke keer geëvolueerd om perfectie te bereiken. Wij zijn van mening dat het opbouwen van een goed curriculum duurend is en het duurde bijna 3 jaar om het FullStack-programma te ontwerpen. Het is onze lange ervaring die ons programma zo efficiënt maakt. Je leert in 2 maanden wat je zou hebben geleerd in 2 jaar:

 • Perfecte opbouw van de ontwikkelaar
 • Software engineering en database architectuur
 • Samenwerking op Github
 • Technische workflow gebruikt in de meest succesvolle opstarten
 • Hulpmiddelen zoals Heroku, Strip, Mandrill, Algolia om uw app te implementeren en geavanceerde functies te integreren (betaling, geolocation, mailing, zoeken, enz.)

Een spannende gemeenschap

1810+ studenten met verschillende achtergronden (ingenieurs, journalisten, architecten, ontwerpers ..) praten elke dag op Slack , ondervragen ons onderwijzend personeel, delen tips, middelen, code gists, jobaanbiedingen en nieuws van hun producten. Een van de beste tech gemeenschappen ter wereld . Alle studenten van Le Wagon delen dezelfde technische achtergrond en toepassen beste praktijken van de industrie. Deze mix tussen diversiteit en technische expertise maakt onze gemeenschap uniek.

Uw ontwikkelaar portefeuille

Bouw in slechts 2 maanden verschillende webapplicaties, waaronder een kloon van Airbnb en je eigen persoonlijk project . Implementeer deze apps en bouw jezelf een solide Github portfolio.

Typische dag

9u - Grijp een kopje koffie en ga naar de ochtend cursus die door de hoofdonderwijzer wordt gegeven met veel live-code demo's.

10u30 - Bezig met uitdagingen met je vriend van de dag op ons auto-corrigerende platform met behulp van onze docenten.

16h30 - Yoga tijd met Claire, om te ontspannen en wat hoofdruimte te krijgen.

17u30 - Live-code sessie: laten we eens kijken naar enkele uitdagingen van de dag en ze helemaal van kras afstellen op het reusachtige scherm

19h00 - Masterclasses ondernemer (Pierre Valade CEO Sunrise, Scott Chacon CIO Github ..), of technische workshops (UX, design, code)

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 1, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
9 weken
Voltijd
Locations
China - Shanghai, Shanghai
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
China - Shanghai, Shanghai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan