Cursus Frans - zomerprogramma voor 13-17 jaar oud

Accord Language Schools

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Cursus Frans - zomerprogramma voor 13-17 jaar oud

Accord Language Schools

De Summer Campus is speciaal ontworpen voor jongeren en voldoet aan:

  • Verwachtingen van de ouders op het vlak van veiligheid, kwaliteit van het onderwijs, comfort, hygiëne en gezonde voeding
  • Verwachtingen van jongeren ': ontdek Parijs, vrienden maken met andere jongeren van verschillende nationaliteiten, doe mee aan vele sportieve en leuke activiteiten.

De residentie is gelegen ten zuiden van Parijs. Lessen en activiteiten vinden plaats in de woning.

Saint Nicolas Summer campus: Een verblijf in Parijs

De «Saint Nicolas Residence», gunstig gelegen in het zuiden van Parijs, en biedt comfortabele accommodatie en geeft toch eenvoudige toegang tot de meest beroemde Parijse monumenten: het Louvre, de Eiffeltoren, Montmartre, de Notre-Dame, etc.

Slaapkamers: 4-persoons kamers met gedeelde faciliteiten. Gedeelde douches en toiletten op elke verdieping. Lakens zijn aanwezig en worden een keer per week. Handdoeken zijn aanwezig.

Inrichting: Klaslokalen uitgerust met audio-visuele apparatuur, een self-service restaurant, een vergaderzaal, een sporthal en een internetruimte.

Maaltijden: Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in de residentie restaurant. 'S middags een snack is ook inbegrepen in de prijs. Tijdens sommige excursies, zullen lunch of diner worden vervangen door een picknick. Er zijn ook vegetarische en varkensvlees gratis maaltijd opties beschikbaar.

Tijdschema Course

Franse les: 15 uur / week De lessen vinden plaats in de ochtend 9,00-12,00: 3 lessen van 55 minuten / dag. Franse lessen vinden plaats in de woning. Maximaal 15 studenten per klas multinational.

Werkvormen: Speel en leer!

Spelen en leren: Dit is hoe studenten beschrijven vakdidactiek de ACCORD tijdens de Paris All Inclusive Franse Summer Campus. Accord Taalschool onderwijs richt zich op mondelinge communicatie met behulp van authentieke documenten, zoals liedjes, tv-programma's, films en tijdschriften. Onze docenten hebben een breed scala aan spellen en activiteiten die het leren van grammatica, structuur, woordenschat en uitspraak interessant en leuk te maken samengesteld. Onze docenten, alle afgestudeerden University, volledig gekwalificeerd zijn in het onderwijs van het Frans als vreemde taal. Zij zijn ervaren in het onderwijzen van jongeren Franse evenals kunst en sport.

Niveau testen en certificaat

Op hun eerste dag, de studenten een niveautest in geschreven en gesproken Frans, zodat zij in de klas van hun niveau. Na de cursus, zullen de studenten een certificaat van deelname, met vermelding van het niveau en het aantal uren van de Fransen dat ze hebben gestudeerd.

Optionele Activiteiten Keuzevakken :

  • Schrijven / Grammatica in mini-groep (5u / week)
  • Eén-op-één programma 5u / week (1 uur / dag)

Optionele culturele activiteiten :

  • Hele dag in Disneyland (inclusief lunchpakket, diner, overnachting parade, vuurwerk, retour transfer met privé-coach).
  • Hele dag bij Parc Astérix (inclusief lunchpakket, diner, retour transfer met privé-coach)
  • Hele dag in de Loire-vallei kastelen (waaronder bezoek van Chambord en Blois kastelen, sightseeing tour van de stad Blois, lunchpakket, diner, retour transfer door particuliere coach)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
2 weken
Deeltijd
Voltijd
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates