Director of Photography - een van de belangrijkste makers van de film, rechtstreeks op zijn fijne oplossing, het uitvoeren van niet alleen schieten, maar eerst en vooral, een visuele interpretatie van het materiaal. Cameraman denkt visuele beelden, en weet hoe ze te implementeren. Beroep, aan de ene kant, vereist visuele artistieke smaak, de andere - voortdurend bijgewerkt technische kennis en vaardigheden met de technologie, evenals de mogelijkheid om te werken in een team, het beheer van een project in het kader van hun vakbekwaamheid.

De opleiding is gericht op de studie van verschillende soorten en types van schieten, werken met licht, de studie van de nodige artistieke disciplines (licht, kleur, compositie), een ongeëvenaarde kennis van de technologische mogelijkheden van de apparatuur. Leerresultaat - gediversifieerde portefeuille die de mogelijkheid om te vertalen op het scherm meest expressieve composiet, licht-tonale en kleur oplossingen, camerastandpunten, belichting en optische behandeling, voor de meest complete en grondige overdracht thema's en ideeën van de film toont.

Doel van de training

Actuele kennis en praktische vaardigheden, kennis van technologische basis, evenals portefeuille, kunt u starten in de filmindustrie, specialiteit exploitant / director of photography.

Samenwerkend leren

Gedurende de opleiding worden de studenten actief samen met aanverwante afdelingen van preproductie, productie en meer dan postprodashen Student projecten tijdens vakanties. De school hield een gezamenlijke lezingen en masterclasses van professionals uit de industrie, reizen naar de filmmaatschappij, die verantwoordelijk is voor de organisatie van het Career Center.

Praktijk

Volgens de resultaten en de evaluatie van de prestaties van de portefeuille van gevormde afgestudeerden praktijk in televisie-, film-bedrijven, en blijven samenwerken met de School Career Center.

Leren formaat

Leren formaat Deeltijd: 16 academische uren per week (2:00 en een uitgang).

Toelatingsproef

Voor toelating tot de school moet een aanvraagformulier invullen en slagen voor een interview.

Interviewen is een full-time aanstelling bij de toelatingscommissie (curator en / of leidende docenten van de faculteit, het schoolhoofd).

Te interviewen moet je een portfolio te bereiden. Men kan zich voorstellen een verscheidenheid aan creatieve werken: foto's (bij voorkeur van verschillende genres), video's, storyboards, de installatie van een film of video. Aankondiging betreffende de resultaten van toelatingsexamens wordt u per e-mail binnen 5 werkdagen na de interviews worden verzonden.

Datum van de toelatingsproef

In 2014, zullen interviews in drie stromen worden gehouden in juli, augustus en september. Het interview wordt individueel toegewezen in het interval c 12:00-20:00.

Zie 9 andere vakken van Moscow Film School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
125,000 RUB
semester
Op locaties
Op datum