Lees de Officiële Beschrijving

Natuurlijk in Business Administration - Programma Skills in Communication (CIS)


Certificaat

Na succesvolle afronding van elke vaardigheden programma, zal CIS leerlingen geven met een Resultaten Brief waarin de modules en studiepunten behaald. Alleen bij de voltooiing van 3 modules naar de volledige kwalificatie zal de leerling worden beloond met een certificaat met een fasset goedkeuring. Leerling resultaten zullen worden opgenomen op de GOS Nationale Learner Basisadministratie binnen 6 maanden na afronding.


Toelatingseisen

  • Kennis, het begrip en de toepassing van de Engels taal in NQF 4/Grade 12 of gelijkwaardig
  • Kennis, inzicht en toepassing van wiskundige geletterdheid bij NQF 4/Grade 12 of gelijkwaardig
  • Kennis, inzicht en toepassing van Accounting aan NQF 4/Grade 12 of gelijkwaardig
  • Toelating kan worden onderworpen aan een interview met een wetenschappelijk medewerker.


Cursus Duur

De duur van het programma is 65 uur en het collegegeld is face-to-face op basis van de NQF notionele uur. Dit is exclusief de tijd om opdrachten, onderzoek en zelfstudie te voltooien. Elke Damelin campus heeft een andere collegegeld schema. Programma's worden aangeboden tijdens de week, in de avonduren of op zaterdag.


Natuurlijk Intro

Dit programma Skills is onderdeel van het CIS beroepskwalificaties in Management en Bestuur, die de leerling geeft met de kennis en vaardigheden die in een verscheidenheid van entiteiten, alsook een begrip van hun filosofie en operationele eisen kan worden toegepast. Het biedt ook een stap naar een hogere fase van het leren in het bestuur, administratie en financiën, en verruimt de mogelijkheden van de leerling voor de vooruitgang.De leerling zal worden uitgerust met de primaire vaardigheden om een ​​verscheidenheid van administratieve functies te behandelen binnen de reikwijdte van de financiële, contractuele, informatietechnologie, economische en communicatieve vaardigheden. Dit concludeert de mogelijkheid om nieuwe leren absorberen en om de mogelijkheid om het leren toepassing op een verscheidenheid van bekende en nieuwe situaties. De volledige kwalificatie wordt opgenomen tegen de CIS Professional Kwalificatie: Beheer en administratie, met SAQA ID No 60651 (129 studiepunten).

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 137 andere vakken van Damelin Part Time »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
65 uur
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum