Production Designer door middel van artistieke oplossingen, schetsen en storyboards transformeert het script visueel-plastic toekomst filmreeks, en hoofd van de afdeling kunst (kostuum, make-up, lokeyshn, enscenering, rekwisieten) en is direct betrokken bij de opnames ook.

De opleiding is gericht op de vorming van een specialist die kan werken met de schrijver, regisseur, agent, begeleider van computer graphics om een ​​gemeenschappelijke visuele resultaat te bereiken. Unit omvat theoretische modules in de kunstgeschiedenis, stijlen, geschiedenis van de cinema, de ontwikkeling van een zo breed mogelijke visualisatie tools: tekenen, grondbeginselen van het architectonisch ontwerp, lay-out, collage, decoratie, tekenen, werken met texturen.

Samenwerkend leren

Gedurende de opleiding worden de studenten actief samen met andere afdelingen op Student projecten tijdens vakanties. De school hield een gezamenlijke lezingen en masterclasses van professionals uit de industrie, rondleidingen op de set, die verantwoordelijk is voor de organisatie van het Career Center.

Porfolio

Gedurende vier semesters, worden de studenten werken aan visuele concepten voor filmprojecten, die de basis van de portefeuille te creëren. Afstudeerproject wordt het kenmerk van de afgestudeerde toont al zijn kennis en vaardigheden om te werken aan een echte film project.

Praktijk

Nadat de resultaten van de prestatie-evaluatie en portfolio gevormd afgestudeerden oefenen op de huidige filmprojecten, evenals blijven samenwerken met de School projecten Career Center.

Toelatingsproef

Voor toelating tot de school moet een aanvraagformulier invullen en slagen voor een interview.

Interviewen is een full-time aanstelling bij de toelatingscommissie (curator en / of leidende docenten van de faculteit, het schoolhoofd).

Een belangrijk voordeel voor studenten is om het patroon te houden. Moeten alle werkzaamheden die de vaardigheid en het vermogen om te tekenen en werken met kleur (niet meer dan A3-formaat) te tonen om het interview te brengen.

Aankondiging betreffende de resultaten van toelatingsexamens wordt u per e-mail binnen 5 werkdagen na de interviews worden verzonden.

Datum van de toelatingsproef

In 2014, zullen interviews worden gehouden in drie stromen: juli, augustus en september. Het interview wordt individueel toegewezen in het interval c 12:00-20:00.

Zie 9 andere vakken van Moscow Film School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
110,000 RUB
semester
Op locaties
Op datum