Cursus in Animatie 13 Week Intensief

Studenten kunnen een intensieve, praktische ervaring verwachten, waarbij tekeningen, objecten en beelden tot leven komen in zowel narratieve als experimentele contexten. Elke student werkt vanuit hun eigen individuele computer werkstation binnen de VCA Animation Studio.


data

Klassen worden gehouden op maandag en donderdag avond, van 18u tot 21u en sommige weekenden. Ook zijn er vier animatie-gefocusseerde zaterdagworkshops: twee daarvan omvatten animatie industrie gastsprekers, plus twee intensieve oefengebaseerde sessies.


Doelen en structuur

De cursus is ontworpen voor beginners en voor mensen die de bestaande vaardigheden verder willen ontwikkelen. De kleine klasgrootte stelt deelnemers in staat om binnen een breed scala aan atelier gebaseerde praktijkmethoden en vaardigheidsniveaus te werken. Studenten worden blootgesteld aan technieken en materialen, animatie-specifieke apparatuur en software. Door middel van geplande oefeningen en een individueel project zullen de studenten een basis krijgen voor de principes en praktijken van animatieproductie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Victorian College of the Arts »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
Duration
13 weken
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum