Curriculum Beleid En Praktijk In Basisvaardigheden Onderwijs - Advanced Professionele Ontwikkeling [niveau HE7] Part-time

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Curriculum Beleid En Praktijk In Basisvaardigheden Onderwijs - Advanced Professionele Ontwikkeling [niveau HE7] Part-time

University of Bolton

Curriculum Beleid en praktijk in Basic Skills Education - Advanced Professional Development [Level HE7] part-time

Deze cursus onderzoekt het beleid achtergrond - met inbegrip van de doelstellingen, de waarden en doelstellingen - van de recente ontwikkelingen in de basisvaardigheden / Skills for Life sfeer van de voorziening en de impact ervan op het werk van onderwijsinstellingen. Er is een bijzondere nadruk op de basisvaardigheden curriculum qua onderbouwing leertheorie, curriculum modellen, het leren / onderwijzen van strategieën en de beoordeling technieken.

Specifieke onderwerpen zijn onder andere: curriculum ontwerp en theoretische kaders onderliggende recente beleidsinitiatieven; diversiteit en curriculum planning; technisch / beroepsonderwijs trends en de psychologische / sociologische onderbouwing van de praktijk in de basisvaardigheden bol.

Na succesvolle afronding van deze cursus ontvangt u een certificaat van het krediet worden toegekend voor 20 studiepunten op niveau HE7. Daarnaast kunt u deze credits gebruiken in de richting van één van de Masters in het onderwijs graden aangeboden door de Universiteit van Bolton.

Deze module is onderdeel van een suite van professionele ontwikkeling cursussen aangeboden door de Universiteit van Bolton die de hedendaagse kwesties en ontwikkelingen in het onderwijs. De modules zijn ontworpen om u uit te rusten met geavanceerde vaardigheden en kennis als je verder in je carrière en neem het op een hogere mate van verantwoordelijkheid.

Om een ​​Masters in het onderwijs award te krijgen wat je nodig hebt 180 studiepunten; 120 studiepunten van de onderneming geavanceerde professionele ontwikkeling cursussen of andere geselecteerde modules en 60 studiepunten van de voltooiing van een proefschrift. Er moet een evenwicht tussen wat optie en core modules genoemd, maar dit is eenvoudig en het programma Leader kan adviseren. De cursussen kunnen worden genomen over een aantal jaren, aan te passen aan je carrière en work / life balance. De meeste part-time studenten krijgen hun Masters kwalificatie in 2 tot 3 jaar, maar u kan tot 5 jaar als je wilt.

U krijgt toegang tot 24/7 IT-faciliteiten en campus-brede WiFi, evenals een-op-een ondersteuning van professionele en zeer ervaren docenten hebben.

Toelatingseisen

Deze cursus is open voor iedereen die in het onderwijs met een interesse in basisvaardigheden onderwijs, met name Skills for Life. - Zie meer op: http://courses.bolton.ac.uk/Details/Index/1537#sthash.8LKdhKOh.dpuf

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 2, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
14 weken
Deeltijd
Price
Prijs
600 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates