Creatieve documentaire en fotojournalistiek door Magnum Photos & speos

Spéos Paris-London Photographic Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Creatieve documentaire en fotojournalistiek door Magnum Photos & speos

Spéos Paris-London Photographic Institute

De Creative Documentary & Photojournalism programma is bedoeld voor studenten die willen een carrière in de documentaire fotografie en / of fotojournalistiek streven, in de Magnum Photos traditie van visuele storytelling.

De cursus leidt studenten met de historische en contextuele kader nodig voor het ontwikkelen en zich in kritisch denken over documentaire fotografie, alsmede het verstrekken van technische begeleiding en zelfstudie ondersteuning aan studenten 'individuele documentaire praktijk te ontwikkelen. Studenten hebben unieke toegang tot Magnum fotografen en haar ervaren personeel, met elementen van de cursus gedoceerd aan de Magnum Photos-kantoor in het centrum van Parijs.

De formele programma wordt geleverd door Speos en haar aangewezen docenten en aangevuld met Magnum-fotografen en personeel.

Diploma: Creatieve documentaire en Fotojournalistiek door Magnum Photos / Speos Titre de Photographe RNCP niveau I (Fr) en 7 (Eu) - code NSF 323 t Dit programma is in het repertoire National des Certifications Professionnelles (RNCP) geregistreerd bij besluit van 22 december 2014 - gepubliceerd in het Journal Officiel van 31 december 2014.

Deel I / september-december:

Het eerste deel bestaat uit de kern cursussen, waarin alle aspecten van professionele fotojournalistiek en creatieve documentaire dekken.

Top-level professionals houden de cursussen en monitoren individuele verwerving van vaardigheden van de leerlingen. Buiten de klas, leerlingen zelfstandig hun schieten sessies en post-productie te organiseren, onder voortdurende begeleiding van hun begeleiders en Magnum Photos. Gedurende deze tijd zullen de studenten de toegang tot de uitgebreide boek bibliotheek aan de Magnum Photos Parijs bureau hebben, met een onnavolgbare collectie van gerenommeerde foto publicaties.

Deel II / januari-mei:

Tijdens het tweede deel, de studenten verbeteren van hun praktische vaardigheden en verbreden hun aanbod van kennis. De laatste week van het tweede deel is gewijd aan de set-up van de end-of-the-jaar tentoonstelling van de leerlingen op het schoolterrein, zal een belangrijke gebeurtenis bezocht door gevestigde fotografen, foto agentschappen, iconografen en de pers worden georganiseerd voor van de studenten aan de Magnum terrein. De cursus zal worden aangevuld met de Magnum Photos component, bestaande uit regelmatig sessies, kunstenaar presentaties, opdrachten en gesprekken met Magnum-fotografen en personeel.

Deel III (Experts Modules) / mei-juli:

De laatste maanden van het programma zijn gewijd aan 'ontmoetingen met professionals: Duur: 8 weken De Expert modules gericht op het verdiepen van de deelnemers studenten voorgaande kennis en vaardigheden in die gebieden die het meest gevraagd door de professionele markt. Ze hebben betrekking op de onderwerpen van de bedrijfsvoering, het beheer en de publicatie en de fotoreportage, een combinatie van theorie en praktijk. Deelnemers ontmoeten met fotografie professionals uit verschillende domeinen, die hun ervaring en know-how van hun respectieve gebieden van expertise te delen.

Programma beschrijving klassen en inhoud

 • Fotojournalistiek en Documentary
 • Computer Imaging
 • Visuele identiteit
 • Image Management and Publication
 • Druktechnieken
 • History of Photography / Museum and Gallery Visits
 • Essentials of Photography
 • Studiebegeleiding Magnum Photos
 • Story Telling: Words & Images
 • Expert Module: De foto Zaken (deel III)
 • Expert Module: Advanced Photo Reportage (deel III)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
30,000 EUR
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan