Voor 14-18 jarigen: E3 Institute: Experiential Engineering Education

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Engineering Instituut

Totino-Grace Engineering Institute
E3: Experiential Engineering Education

Het Totino-Grace Engineering Institute zal studenten intellectueel betrekken en uitdagen met een rigoureus curriculum dat cursussen omvat gericht op engineering, evenals blootstelling aan het gebied van engineering door programmaonderdelen die zich buiten het klaslokaal voordoen.

Instituut componenten

 • College-Prep Curriculum met nadruk op wiskunde en wetenschappen en omvat ook kritisch denken, spreken in het openbaar en op samenwerking gebaseerde projectmatige leervaardigheden.
 • Vereiste cursussen in wiskunde en wetenschappen, evenals drie semesters van engineering-specifieke cursussen.
 • Seminars en verrijkingsactiviteiten, waaronder lezingen, excursies en presentaties buiten de klas.
 • Mentorship-kansen bij professionals in een loopbaan in engineering.
 • Stage / Field-Experience biedt aanzienlijke ervaring uit de eerste hand op verschillende gebieden van Engineering.
 • Co-curriculair activiteitencentrum rond STEM-mogelijkheden (wetenschap, technologie, engineering en wiskunde).
 • Capstone Project dat de ervaring van de student binnen het Instituut culmineert.
 • Wereldwijd perspectief door innovatieve internationale engineeringverbindingen.

119626_TG11.jpeg

Engineering Institute - The Student Experience

sophomores

In hun eerste jaar van het E3-instituut zullen tweedejaarsstudenten deelnemen aan een zomerkamp om de studenten te enthousiasmeren en te laten kennismaken met het technische ontwerpproces. Hun cursussen zullen hen blootstellen aan het gebied van engineering, in het bijzonder: wat engineering is, wat ingenieurs doen, en de verscheidenheid aan verschillende soorten engineering. Studenten leren en passen het engineering-ontwerpproces toe en volgen het om oplossingen voor ontwerpuitdagingen te creëren. Studenten leren ook enkele basis CAD- en bewerkingsvaardigheden die nodig zijn om modellen en prototypes voor hun oplossingen te produceren. Studenten werken als teams aan ontwerpuitdagingen en geven presentaties van hun oplossingen. Het cohort brengt een dag door bij Target Corporation, ontmoetingen met ingenieurs en leert over hun opleiding, interesses en hoe zij hun opleiding, vaardigheden en talenten op hun werk toepassen.

119625_TG12.jpeg

Juniors

Junior cohortleden zullen deelnemen aan een zomerkamp aan de Universiteit van St. Thomas, dat zich richt op ontwerpuitdagingen in elektronica en rocketry. In hun Engineering 2-klas blijven studenten technische specialiteiten en beroepen verkennen. Studenten passen hun kennis en vaardigheden uit Engineering 1 toe op vier grote teamprojecten gedurende het semester. De nadruk zal worden gelegd op het volgen van het technische ontwerpproces om creatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen die hen worden voorgelegd. Projecten worden gekozen uit verschillende technische gebieden en hun oplossingen worden getest door het gebruik van modellen en prototypen die zijn gecreëerd door verschillende productieprocessen, waaronder het gebruik van de 3D-printer en lasersnijder, Arduinos en fabricage met behulp van winkelapparatuur . Studenten blijven hun presentatievaardigheden bij elk project ontwikkelen en worden meer vertrouwd met technisch schrijven. Junioren hebben de mogelijkheid om ingenieurs op het operationele hoofdkantoor van Medtronic te ontmoeten, een rondleiding te krijgen in hun laboratoria en faciliteiten en te leren over de verscheidenheid aan technische typen en professionals die voor het bedrijf werken.

119618_TG5.jpeg

Senioren

In hun laatste jaar van het E3 Institute zullen senioren deelnemen aan cursussen om een technisch project van concept tot voltooiing te voltooien. Ze zullen hun project en bevindingen publiekelijk presenteren aan een groter publiek. Het proces omvat het conceptualiseren, ontwerpen, testen, wijzigen, presenteren van een functionerend product of systeem.

119621_TG2.jpeg

Informatie voor geïnteresseerde studenten

Wie moet zich aanmelden bij het E3 Institute?

Het E3 Institute staat open voor alle huidige studenten in het 9e leerjaar, met name die een interesse hebben op het gebied van engineering. Het instituut is op zoek naar studenten met een verscheidenheid aan vaardigheden, interesses, achtergronden en capaciteiten. Studenten die van wiskunde of natuurwetenschappen houden, praktijkgericht leren, creatieve probleemoplossing en het vermogen om met verschillende groepen te communiceren, worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Het Instituut moedigt vrouwen sterk aan om zich aan te melden voor het programma. Met verschillende achtergronden, vaardigheden en vaardigheden, zal het E3 Institute een rijke en levendige ervaring zijn voor alle betrokkenen.

119630_TG6.jpeg

Welke vaardigheden ga ik ontwikkelen?

Hier is slechts een korte lijst van vaardigheden die u zult ontwikkelen als onderdeel van het E3 Institute:

 • creativiteit
 • probleemoplossing
 • creatief kritisch denken
 • samenspel
 • presentatie- en communicatievaardigheden
 • vermogen om modellen te bouwen en te construeren
 • toepassing van wiskundige en wetenschappelijke vaardigheden
 • computerondersteund opstellen
 • codering

119619_TG3.jpeg

Hoeveel jaar zal ik bij het Instituut betrokken zijn?

Het E3 Institute is een 3-jarig programma waarin een groep studenten door de verschillende componenten heen werkt. Elk jaar volgt de groep studenten een engineeringcursus van een semester, evenals andere vereisten van het Instituut (4 jaar wiskunde en wetenschappen, deelname aan seminars / verrijkingsactiviteiten en excursies, samenwerking met een professionele mentor en een engineering- gerelateerde werkschaduwervaring). Het Instituut begint met een seminar in de zomer voor het tweede jaar.

119628_TG13.jpeg

Wat is het aanvraagproces?

Informatie sessie

Programmadirecteuren leiden in januari een informatiesessie voor geïnteresseerde eerstejaarsstudenten en hun ouders / verzorgers.

Toepassing

Het online aanvraagformulier wordt na de vergadering beschikbaar gesteld en moet uiterlijk op de vastgestelde deadline worden ingediend.

Aanbevelingsformulier

Studenten moeten een leraar vragen om een aanbevelingsformulier in te vullen. Studenten wordt geadviseerd om docenten voldoende tijd te geven om het formulier in te vullen en in te dienen.

Interview

Aanvragers zullen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een interview met programmadirecteuren om de interesse, vaardigheden en ervaringen uit het verleden van de student te bespreken. Interviews zullen plaatsvinden in februari.

Kennisgeving

Studenten worden op de hoogte gesteld van hun acceptatie in het E3 Institute voordat de cursusregistratie in februari is voltooid.

119631_TG7.jpeg

Laatst bijgewerkt op November 2019

Over de school

Totino-Grace is more than just a high school. Totino-Grace is a student's best preparation for life: inspiring and faith-filled, rigorous and engaging, creative and collaborative — a school where each ... Lees meer

Totino-Grace is more than just a high school. Totino-Grace is a student's best preparation for life: inspiring and faith-filled, rigorous and engaging, creative and collaborative — a school where each student will develop confidence in themselves and their futures. Lees Minder