Lees de Officiële Beschrijving

Over CIMA

Het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) , opgericht in 1919, is 's werelds grootste en grootste professionele instantie van managementaccountants.

CIMA helpt particulieren en bedrijven te slagen door gebruik te maken van de volledige kracht van management accounting - niet alleen voor de balans, maar ook voor de bedrijfsvoering.

Samen met het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) hebben we de Chartered Global Management Accountant (CGMA) in 2012 opgericht om leden een nieuw niveau van middelen en erkenning te bieden.

De CIMA-syllabus is gebaseerd op de unieke CGMA Global Management Accounting Principles © en CGMA Competency Framework om personen met een hoog niveau in staat te stellen hen te helpen duurzaam succes te behalen, zowel in het bedrijfsleven als in de financiële wereld.

Wij bieden voortdurende professionele ontwikkelingsdiensten, financieren academisch onderzoek, ontwikkelen thought leadership, houden toezicht op professionele normen, handhaven een ethische code voor leden en werken samen met externe collegeleveranciers en beoordelingsdiensten om de beste studie- en examenervaring te bieden.

In 2017 hebben leden van CIMA en AICPA de Association of International Certified Professional Accountants gevormd om het accountancyberoep wereldwijd te verenigen en te versterken. De vereniging, die een invloedrijk netwerk van meer dan 667.000 leden en studenten in management en openbare boekhouding vertegenwoordigt, bereidt accountants voor op de uitdagingen van vandaag en de kansen van morgen.

CIMA in één oogopslag

Door een CGMA te worden bij CIMA, word je lid van 's werelds grootste professionele instantie van managementaccountants en word je deel van een echt wereldwijd netwerk van meer dan 600.000 financiële professionals van de huidige en volgende generatie.

Waarom een CGMA worden met CIMA?

Door CIMA te bestuderen, ontwikkel je de kritische kennis en vaardigheden die werkgevers zoeken en klaar zijn om te werken in elk bedrijf - groot of klein, openbaar of privé, over de hele wereld. Lees verder en ontdek waarom het worden van CGMA met CIMA de juiste keuze voor u is.

Woolich is momenteel geaccrediteerd voor Level 1 (Certificate In Business Accounting).

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Woolich Education »

Laatst bijgewerkt op March 14, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Aug. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019