corporate governance

University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

corporate governance

University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

Met een nieuwe nadruk op corporate governance gestimuleerd door recente wetgeving, zijn raden van bestuur van beursgenoteerde bedrijven ervaren het bewustzijn en de druk om actief te worden en betrokken bij hun fiduciaire verantwoordelijkheden. Niet alleen zijn de betrokken ondernemingen met het assembleren van passende mechanismen in de plaats, maar platen moeten vaststellen van nieuwe kaders en nieuwe opvattingen over hun besluitvorming rollen en nieuwe manieren om hun verplichtingen.

Om deze kritieke kwesties, UC Irvine Paul Merage School of Business, in samenwerking met FCD (Forum voor Corporate Directors), is het creëren van een programma gewijd aan de aanpak van ethische kwesties in Corporate Governance. Dit programma zal gelden voor specifieke governance-kwesties die niet systematisch zijn aangepakt op een geïntegreerde manier. Ons programma biedt bestuurders van overheidsbedrijven en de leidinggevenden die met hen werken de mogelijkheid om een ​​diep begrip van de belangrijkste strategische vraagstukken en uitdagingen van vandaag planken te ontwikkelen.

Informatie over het programma zal binnenkort beschikbaar zijn. Het nieuwe formaat zal worden ISS (Institutional Shareholders Services) goedgekeurd.

Terwijl we nog steeds in het proces van besluitvorming over nieuwe aanbiedingen in de Corporate Governance, kunt u vinden toekomstige sessies over Corporate Governance van de waarde van managers en bestuurders bezorgd over de gevolgen van de nieuwe richtsnoeren voor toezicht op beursgenoteerde bedrijven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Price
Prijs
- TBD
Locations
Verenigde Staten - Irvine, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates