Lees de Officiële Beschrijving

Programma overzicht

Het verwerven van de toolkit nodig om te slagen als finance professional

Finance professionals gezicht steeds complexere taken in de snelle hedendaagse zakelijke omgeving. Om succesvol te zijn, moeten ze een breed scala van corporate finance-instrumenten beheersen en hoe ze te gebruiken te begrijpen.

De Corporate Finance Modular programma stelt u in staat om deze hulpmiddelen te verwerven in drie op zichzelf staande modules, stelt zes tot acht weken uit elkaar, zodat u ruim de tijd om het materiaal te absorberen.

Financial Accounting en Analyse (module 1) wordt uitgelegd hoe om te lezen en te interpreteren jaarrekening


Corporate Finance en waardering (module 2) kijkt naar de waardering technieken en hun toepassingen


Bedrijfsfinanciering en Risk Management Policy (module 3) concentreert zich op het gebruik van financiële instrumenten om bedrijven te financieren en beheren van risico's.

&nbsp


Inhoud

&nbsp

Module 1: Financial Accounting en Analyse
In deze module leer je de prestaties van een onderneming beoordelen door het verrichten van een zorgvuldige analyse van de jaarrekening.

&nbsp

Module 2: Corporate Finance en waardering
Dit gedeelte van de Corporate Finance Modular programma beschikt u over de moderne waardering gereedschap nodig om correct te beoordelen financiële beslissingen en bedrijven te evalueren.

&nbsp

Module 3: Corporate Financiering en Risk Management Policy
Bedrijven hebben toegang tot een steeds rijkere set van alternatieven om hun activiteiten te financieren. Daarnaast beroepen zij zich steeds meer op derivatenmarkten om meerdere bronnen van risico's af te dekken. Deze module introduceert de belangrijkste instrumenten waarover het moderne bedrijfsleven. Het onderzoekt ook hoe ze de waarde en hoe ze te gebruiken om geluid financiële beslissingen te nemen.


U krijgt een diepgaand begrip van de kapitaalmarkten, corporate financiering en de waardering van corporate verplichtingen zoals obligaties, opties en aandelen. Je zal dan onderzoeken hedging en het beheer van risico's, alsmede belangrijke gebieden van de reële opties, dividendbeleid, fusies en overnames, corporate restructuring, financiële problemen, de veiligheid uitgifte proces, en op lange termijn financiële planning.

&nbsp

&nbsp

Doelgroep

&nbsp

De Corporate Finance Modular programma is ideaal voor iedereen die een goed begrip van de belangrijkste concepten achter de moderne financiële besluitvorming.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 22 andere vakken van London Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
3 weken
Deeltijd
Prijs
14,950 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019