contract programma: communicatie stijlen en strategie├źn

Foster College of Business Administration at Bradley University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

contract programma: communicatie stijlen en strategieën

Foster College of Business Administration at Bradley University

De meest effectieve leiders hebben goede relaties met hun begeleiders, collega's en directe rapportages. Deze relaties, voor een groot deel worden gevormd en onderhouden door ons vermogen om open en eerlijk met elkaar communiceren. De mate van vertrouwen, respect en samenwerking die wij ontvangen wordt sterk bepaald door hoe goed we onze behoeften, verwachtingen en teleurstellingen te communiceren op het werk.

Deze 1 1 / 2 daagse workshop is bedoeld om leiders te voorzien van nieuwe inzichten en begrip van hun natuurlijke werk communicatie patronen. De hand van objectief inzicht in al de "signalen " ze sturen aan anderen in de organisatie, kan leiders maken de aanpassingen die ze nodig hebben om hun werkplek communicatie effectiviteit en werkplek synergie te vergroten ... en het potentieel voor conflicten afnemen.

Dit contract programma kan op maat worden ontworpen om beter te kunnen bedienen van uw organisatie 's unieke leiderschap nodig heeft.Extra modules kunnen worden geïntegreerd in de werkplaats voor nadruk op een of meer belangrijke gebieden.

Het programma is over het algemeen uitgevoerd met een bestaand werk team of groep. Door het belichten van alle leden van het team om dezelfde oefeningen en modellen, ze hebben een gedeelde ervaring op te bouwen. Dit programma kan aangepast worden aan uw organisatie beter te passen door het gebruik van verschillende modules. En, u beslist waar en wanneer uw programma zal plaatsvinden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 dagen
Deeltijd
Price
Prijs
8,400 USD
maximaal 12 deelnemers; $ 500/additional
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Peoria, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan