Continue professionele ontwikkeling - bewerken en postproductie (EPP)

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Continue professionele ontwikkeling - bewerken en postproductie (EPP)

London South Bank University

De modules voor doorlopende professionele ontwikkeling (CPD) bewerken en postproductie zijn bedoeld voor filmmakers en professionals uit de industrie die hun reeds bestaande vaardigheden willen verbeteren en nieuwe vaardigheden willen leren om hun professionele praktijk te ontwikkelen.

Met de CPD-modules kunt u geavanceerde kennis, inzicht en vaardigheden ontwikkelen binnen het vakgebied van de module. Je bent voorbereid op toekomstige loopbaanontwikkeling en geavanceerde technieken voor het maken van films. Het lesgeven wordt verzorgd door professionals uit de industrie en legt de nadruk op professionele samenwerkingsworkflows en de rollen van al het personeel op de redactie in de context van de productie van digitale films. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer: ​​werken met digitale opnameconcepten voor bioscoopcamera's (bijv. Arri's Log C-formaat), kleurindeling, productie van geluidspost en afleveringsplatforms.

Deze op maat gemaakte modules bieden een diepe blootstelling aan de vaardigheden, kennis en creativiteit die nodig zijn om een ​​vaste voet aan de grond te krijgen in de competitieve wereld van bewerken en postproductie (EPP).


modules

Elke moduleschema hieronder geeft u een idee van de inhoud en eventuele eerdere ervaring en / of kwalificaties die vereist zijn om de module te kunnen nemen.

Vanaf januari 2018

  • De kunst van het bewerken
  • Kleurindeling en afwerking

Vanaf september 2018

  • Visuele effecten en compositing
  • De rol van de redacteur


Toelatingseisen

Een achtergrond in filmbewerking is essentieel, met minstens vier jaar ervaring, hetzij freelance of met een bedrijf.


Honoraria en financiering

De kosten van elke module zijn £ 1000, inclusief 12 lesessies gedurende 12 weken. Let op, je hebt alleen toegang tot onze technische apparatuur en ruimtes tijdens sessies en op geen enkel moment buiten dit.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
12 weken
Voltijd
Price
Prijs
1,000 GBP
£ 1000 voor elke module
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates