Lees de Officiële Beschrijving

Concurreren door middel van Mensen: leidend voor verbeterde prestaties, voorheen bekend als De SMU First-Line Management Program, is een 9-weekse-certificaat programma dat voorziet in concepten en tools te beheersen de menselijke kant van het management. Het is ideaal voor nieuwe managers en toezichthouders alsmede degenen die de stap naar het management - het bieden van een stevige basis in management technieken. Het programma is ook uitstekend voor de meer ervaren managers die niet kan formele training of opleiding hebben ontvangen in het leidinggeven aan anderen. Deze cursus richt zich op het kennen van je eigen stijl van leidinggeven, het beheren van uw ondergeschikten, en beheren van uw peer en baas relaties.


Reikwijdte en het doel

De meeste mensen gaan het management met een schat aan opleiding en ervaring op specifieke technische gebieden, maar met weinig of geen vaardigheden in het managen van mensen. Dit programma, concurreren door middel van Mensen: leidend voor verbeterde prestaties, is een tien-sessie serie, gehouden over negen weken. Het biedt managers met een stevige basis in management essentiële competenties. Met behulp van een kleine groep activiteiten, evaluatie-instrumenten, en vaardigheid oefeningen, zul je actief te zetten concepten in mensen vaardigheden.


Wie zou moeten deelnemen

Technisch managers, ondernemers en ervaren managers die hebben genomen op de extra mensen verantwoordelijkheden of had geen formele opleiding in people management.


Programma Tijd en plaats

Het programma begint met een uitgebreide, verplichte full-daagse sessie. Daarna, de Dallas sessie vergadert op woensdagavond van 6-eenentwintig op de Cox School of Business aan de SMU campus. De Plano sessie vergadert op dinsdagavond van 6-eenentwintig op SMU-in-Legacy.


SMU Certificaat

Certificaten van aanvulling worden toegekend aan deelnemers die een individueel project te voltooien en het bijwonen van de inleidende full-daagse sessie en minstens zes van de acht avondsessies. Het programma is ook goedgekeurd voor Permanente Vorming Eenheden (CEUs).


Programma-inhoud

* Anderen motiveren

Bevoegde managers weten wat motiveert elke werknemer en gebruiken die kennis om zowel het individu en de organisatie ten goede komen. In deze sessie, managers leren hoe aan de verwachtingen te stellen en een omgeving creëren die leidt tot een grotere productiviteit en medewerkerstevredenheid.

* Leiderschap Veelzijdigheid

Deze sessie biedt u de vaardigheden om het maximaliseren van uw prestaties en de prestaties van uw ondergeschikten en team. U beoordeelt uw stijl van leidinggeven flexibiliteit in de specifieke werk-gerelateerde situaties en bepalen de mate van effectiviteit. U zult ontdekken en differentiëren kenmerken en verwachtingen van effectief leiderschap, management en volgerschap. U zult vertrekken met een juist begrip van uw sterke punten en nagaan op welke gebieden van de ontwikkeling die nodig is om je carrière te verbeteren.

* Het selecteren van de juiste mensen

Managers slagen door de inspanningen van anderen, en het selecteren van de juiste mensen is cruciaal. Deze sessie is gericht op hoe je strategisch voor te bereiden op het interview en hoe gedragsproblemen verhoor technieken die krijgt de geïnterviewde te geven u de antwoorden om u te helpen betere toekomst gedrag op het werk te voorspellen gebruiken.

* Team Building

Leer de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te leiden uw team. Verken de waarde die gemeenschappelijke doelen en de rol definitie toe te voegen aan een succesvolle prestaties van het team. U leert ook om de valkuilen die kunnen leiden tot disfunctie in teams te erkennen.

* Gebruikmakend van individuele verschillen

Je hebt een stevige greep op de technische aspecten van uw werk - de peer en werknemer gedrag dat de grootste uitdaging. Deze sessie is gericht op het helpen krijg je een beter begrip van hoe verschillende stijlen, ervaringen, culturen en motiverende behoeften invloed op de prestaties.

* Managing for Performance

Je was bevorderd van een voortreffelijke individuele performer. Nu uw verantwoordelijkheden zijn uitgebreid, en je bent beoordeeld op de prestaties van anderen. In deze sessie verken je verschillende strategieën te evalueren en ontwikkeling van werknemers, met inbegrip van vaardigheden in coaching, counseling en aanvullende manieren om te gaan met niet-presteerders.

* Conflicten Oplossen

Conflict is een natuurlijk onderdeel van elke werkomgeving, of u nu werkt een-op-een of als een teamlid. Je onderzoekt de vele bronnen, oorzaken en soorten van conflicten vaak gevonden op de werkplek. U leert ook hoe je conflicten technieken te gebruiken om positieve resultaten te krijgen in veel moeilijke situaties.

* Communiceren voor Resultaten

Deze sessie zal uw luister-en presenteren van vaardigheden. Identificeer barrières die voorkomen dat u luistert effectief en klein Pools-groep de presentatie en de communicatieve vaardigheden door te focussen op hoe te beïnvloeden en te overtuigen. Tot slot leert u hoe u vergaderingen te maken een effectief en productief gebruik van de tijd voor alle betrokkenen te beheren.

* Beheer Via Invloed: Succesvolle Peer / Boss Relaties

Echt leiderschap betekent het uitoefenen van invloed tot ver buiten uw formele autoriteit. We hebben vaak de verantwoordelijkheid voor projecten en resultaten, zonder dat de formele bevoegdheid hebben we nodig zou kunnen hebben. Deze sessie is gericht op gebruik te maken van invloed zijn op het scheppen van meer productieve en nog leuker relaties met je baas, collega's en medewerkers. Deelnemers leren strategieën om hun ideeën en behoeften aan anderen te communiceren in productieve en overtuigende wijze en tegelijkertijd de behoeften van de organisatie en anderen zijn ook voldaan.

* Uitvoering van Change: Don't Forget the People

Meeste verandering inspanningen zien er goed uit op papier. Het probleem is dat verandering initiatieven gebeuren in de echte wereld en van invloed zijn echte mensen. Verander pogingen mislukken omdat managers niet in slagen een gevoel van urgentie te creëren, niet om buy-in, en hebben de neiging zich te richten op slechts organisatorische voordelen. In deze sessie leert u de vaardigheden die nodig zijn om een succesvol change agent worden. ROI projecten worden gepresenteerd aan het einde van deze module.


De voordelen voor u

Het doel van dit programma is het verschaffen van een basis van essentiële managementvaardigheden en technieken uit die je effectief kan tekenen. In een unieke, zeer participatieve omgeving, zal je:

- Een meer effectieve leider en manager
- Leer hoe te machtigen jezelf en je medewerkers
- Ontwikkelen en onderhouden van prestatie-eisen die anderen bereid zijn te volgen
- Verhoog uw vermogen om te leiden en te werken met verandering
- Verbeter uw interpersoonlijke vaardigheden om beter gebruik van de capaciteiten van anderen
- Evalueer en meet je eigen persoonlijke groei
- Ontwikkeling van een stichting in essentiële m EHEER vaardigheden waarop u kunt doorgaan met je carrière op te bouwen
- Overdracht nieuwe technieken en vaardigheden direct aan het werk via uw eigen projectZie 9 andere vakken van Cox School of Business, Southern Methodist University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
9 weken
Deeltijd
Prijs
2,895 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum