-computer Ondersteund Samenwerkend Leren En E-tutoring - Advanced Professionele Ontwikkeling [niveau HE7] Part-time

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

-computer Ondersteund Samenwerkend Leren En E-tutoring - Advanced Professionele Ontwikkeling [niveau HE7] Part-time

University of Bolton

-Computer ondersteund samenwerkend leren en E-Studiebegeleiding - Advanced Professional Development [Level HE7] part-time

Computer-Supported Collaborative Learning (CSCL) helpt om de ervaring van de hedendaagse onderwijs en leren veranderen. Deze cursus geeft u de mogelijkheid om te onderzoeken, te analyseren en te begrijpen CSCL. Je zal kritisch te analyseren, ontwerpen en mogelijke ontwikkelingen van CSCL theorieën en praktijken te evalueren. Als u de cursus u wordt verwacht om te reflecteren op je prestatie in de vorm van een opdracht of project, wat leidt tot een reflectieve dagboek en een samenwerkingsverband project te voltooien.

Na succesvolle afronding van deze cursus ontvangt u een certificaat van het krediet worden toegekend voor 20 studiepunten op niveau HE7. Daarnaast kunt u deze credits gebruiken in de richting van één van de Masters in het onderwijs graden aangeboden door de Universiteit van Bolton.

Je maakt kennis met de ideeën en concepten van CSCL door middel van keynote lezingen en een reeks workshops en tutorials zullen bepaalde onderwerpen uit te breiden. Deze sessies zullen u helpen om een ​​bepaalde richting die je zou willen onderzoeken in meer detail te identificeren. Je wordt aangemoedigd om je onderzoek betrekking hebben op uw rente of een bepaalde toepassing in uw eigen werkveld. Voor de samenwerkende groep project, wordt u verwacht om te werken met anderen in je groep.

Project: U wordt verwacht om een ​​project op basis van uw specifieke gekozen gebied van studie te produceren. U zult de mogelijkheden om dit te bespreken met uw docent te hebben en om een ​​onderwerp of de richting die u wilt studeren identificeren. Vervolgens wordt u gevraagd om verder te gaan met een literatuuronderzoek en een overzicht van uw voorgestelde opdracht voor te bereiden alvorens verder onderzoek en het schrijven van uw rapport.

Collaborative Group Project: U wordt verwacht dat zij een samenwerkingsverband project gebaseerd op bepaalde gekozen gebied van de studie van uw groep te produceren. Ook hier zal de mogelijkheden om dit te bespreken met de docent te hebben en om een ​​onderwerp of de richting van de groep wenst te studeren identificeren. Je zal dan compleet een literatuuronderzoek en bereiden een overzicht van de voorgestelde project van de groep alvorens verder onderzoek en het opstellen van het rapport.

U zal worden onderwezen en ondersteund door professionele pedagogen hele cursus.

Deze module is onderdeel van een suite van professionele ontwikkeling cursussen aangeboden door de Universiteit van Bolton die de hedendaagse kwesties en ontwikkelingen in het onderwijs. De modules zijn ontworpen om u uit te rusten met geavanceerde vaardigheden en kennis als je verder in je carrière en neem het op een hogere mate van verantwoordelijkheid.

Om een ​​Masters in het onderwijs award te krijgen wat je nodig hebt 180 studiepunten; 120 studiepunten van de onderneming geavanceerde professionele ontwikkeling cursussen of andere geselecteerde modules en 60 studiepunten van de voltooiing van een proefschrift. Er moet een evenwicht tussen wat optie en core modules genoemd, maar dit is eenvoudig en het programma Leader kan adviseren. De cursussen kunnen worden genomen over een aantal jaren, aan te passen aan je carrière en work / life balance. De meeste part-time studenten krijgen hun Masters kwalificatie in 2 tot 3 jaar, maar u kan tot 5 jaar als je wilt.

U krijgt toegang tot 24/7 IT-faciliteiten en campus-brede WiFi, evenals een-op-een ondersteuning van professionele en zeer ervaren docenten hebben.

Toelatingseisen

Deze cursus is open voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van een blended learning leeromgeving. U vindt er een computer met internet nodig als deze cursus gaat om on-line leren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
14 weken
Deeltijd
Price
Prijs
600 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates