Competitive Intelligence in Azië

Cursus Overzicht


In dit tweedaagse seminar werkt u met een van de wereld 's meest vooraanstaande strategische denkers om uw competitieve intelligentie vaardigheden op te bouwen en werkelijke waarde van uw bedrijf toe te voegen' s bedrijfsprestaties. De cursus richt zich op een gestructureerde aanpak voor het verzamelen, opslaan en leveren belangrijke informatie voor het management de besluitvorming. Het schetst de belangrijkste onderdelen van een concurrent intelligence systeem binnen een bedrijf en laat zien waar de concurrent intelligentie past in het verschaffen van een geconsolideerd beeld, die kan helpen bij de ontwikkeling van de strategie en geven directe informatie voor tactische beslissingen.

&nbsp

&nbsp

Waarom moet u bij?


Sound marketing beslissingen te vertrouwen op de beschikbaarheid van marktinformatie, om strategieën te ontwikkelen, om te beslissen over tactiek of om prestaties te meten.Maar in veel bedrijven, wordt essentiële informatie niet goed verzameld, geanalyseerd en gebruikt. Deze tweedaagse seminar traint je op de nieuwste trends in concurrerende intelligentie om u uit te rusten met de tools om marktinformatie te zetten in cruciale strategieën die helpt uw ​​bedrijf om een ​​voorsprong op uw concurrenten voor te blijven in Azië.

&nbsp

&nbsp

Wil je

&nbsp

  • Identificeer de behoefte aan informatie binnen uw organisatie?
  • Verzamel informatie op de meest efficiënte manier (intern en extern)?
  • Om te zetten in waardevolle informatie verzameld intelligentie?
  • Communiceer uw bevindingen aan het senior management en bieden hierbij een solide basis voor de strategie beslissingen?
  • Maak concurrent profielen en voorspellen hun volgende stappen?
  • Exploit concurrenten 'zwakheid en ondermijnen ze hun sterke punten?
  • Teller nadelige acties van concurrenten met behulp van intelligentie?

Zie 7 andere vakken van Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK) »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
Duration
2 dagen
Voltijd
Op locaties
Op datum