competitive intelligence in azië

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Competitive Intelligence in Azië

Cursus Overzicht


In dit tweedaagse seminar werkt u met een van de wereld 's meest vooraanstaande strategische denkers om uw competitieve intelligentie vaardigheden op te bouwen en werkelijke waarde van uw bedrijf toe te voegen' s bedrijfsprestaties. De cursus richt zich op een gestructureerde aanpak voor het verzamelen, opslaan en leveren belangrijke informatie voor het management de besluitvorming. Het schetst de belangrijkste onderdelen van een concurrent intelligence systeem binnen een bedrijf en laat zien waar de concurrent intelligentie past in het verschaffen van een geconsolideerd beeld, die kan helpen bij de ontwikkeling van de strategie en geven directe informatie voor tactische beslissingen.

&nbsp

&nbsp

Waarom moet u bij?


Sound marketing beslissingen te vertrouwen op de beschikbaarheid van marktinformatie, om strategieën te ontwikkelen, om te beslissen over tactiek of om prestaties te meten.Maar in veel bedrijven, wordt essentiële informatie niet goed verzameld, geanalyseerd en gebruikt. Deze tweedaagse seminar traint je op de nieuwste trends in concurrerende intelligentie om u uit te rusten met de tools om marktinformatie te zetten in cruciale strategieën die helpt uw ​​bedrijf om een ​​voorsprong op uw concurrenten voor te blijven in Azië.

&nbsp

&nbsp

Wil je

&nbsp

  • Identificeer de behoefte aan informatie binnen uw organisatie?
  • Verzamel informatie op de meest efficiënte manier (intern en extern)?
  • Om te zetten in waardevolle informatie verzameld intelligentie?
  • Communiceer uw bevindingen aan het senior management en bieden hierbij een solide basis voor de strategie beslissingen?
  • Maak concurrent profielen en voorspellen hun volgende stappen?
  • Exploit concurrenten 'zwakheid en ondermijnen ze hun sterke punten?
  • Teller nadelige acties van concurrenten met behulp van intelligentie?
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Het Instituut voor Azië-strategie en kennis ('I-ASK ") is een onderwijsinstelling die bijscholingscursussen in Azië zijn afgestemd op de behoeften van managers en senior analisten van multi-nationale ... Lees meer

Het Instituut voor Azië-strategie en kennis ('I-ASK ") is een onderwijsinstelling die bijscholingscursussen in Azië zijn afgestemd op de behoeften van managers en senior analisten van multi-nationale bedrijven die zaken opereren in Aziatische landen biedt. Onze focus is om het management te voorzien van een goede corporate strategie van trainingen en een hands-on kennis van Azië. &nbsp Onze seminars stelt deelnemers in staat zich uit te rusten met de nieuwste vaardigheden, tools en technieken voor het verzamelen en analyseren van informatie die cruciaal is om concurrerend te blijven in de snelle en steeds veranderende Aziatische markten. Onze professionele trainers informeren de deelnemers over belangrijke onderwerpen als competitive intelligence, concurrent tracking en benchmarking, marktsegmentatie en positionering, toegang tot de markt-en groeistrategieën en daarom stelt bedrijven in staat 'belangrijke medewerkers om betere beslissingen te nemen en het toekomstige succes van hun bedrijf veilig te stellen.&nbsp&nbsp Visie & Doelen &nbsp Het Instituut voor Azië-strategie en kennis ('I-ASK ") is een educatieve instelling die streeft naar de leidende aanbieder van executive training seminars voor bedrijven in Azië. &nbsp IK VRAAG-is een wereld-klasse, eerste-van-zijn-soort instelling, hosting top-notch trainingen in heel Azië aan de beheerders van multi-nationale en lokale bedrijven die strategische verantwoordelijkheid voor bedrijven, bedrijven of product lijnen hebben kunnen met de meest geavanceerde en geschikte instrumenten om duurzame waarde voor hun bedrijven in Azië te creëren.&nbsp IK VRAAG-brengt gerenommeerde hoogleraren en experts uit de industrie met een diverse groep van managers en leidinggevenden om hun waardevolle ervaringen uit te wisselen en inzichten over de nieuwste wetenschappelijk onderzoek op het gebied van markt en Competitive Intelligence te krijgen. Lees Minder