Commercieel Koelen & Air Conditioning (HVACR)

Kennis van Basic Elektriciteit & Electronics en de fundamenten van koeltechniek zijn voorwaarde voor de Commercieel Koelen & Air Conditioning Program. De meerderheid van de studenten die zich inschrijven in de Major Appliances Programma en Domestic Refrigeration & Air Conditioning Programma's waar ze leren van de basis van elektriciteit en basic koeling, het algemeen ook inschrijven voor dit programma. Studenten leren om te werken aan centrale airconditioningsystemen, warmtepompen, dak A / C-systemen, walk-in en bereiken-in koelkasten en diepvriezers, ijsmachines en andere commerciële koelapparatuur.

HVACR opleiding omvat 100 uur van Massachusetts Refrigeration Code en 100 uur van Massa. Elektrische code, elk tellen in de richting van de kwalificaties voor een koel-licentie in Massachusetts.

Al bijna 30 jaar, heeft Bay staat "Hands-On" training werkte voor duizenden studenten. De helft van de tijd van de leerlingen op school in de klas leren van de theorie en de andere helft wordt besteed in de workshops verkrijgen "Hands-On" ervaring.

Nieuwe studenten krijgen een laptop computer en training over hoe het te gebruiken als leermiddel. De kosten van de laptop is in het onderwijs en de student zal bezitten aan het einde van zijn programma. Bovendien zullen alle studenten voorbereiding en training krijgen om een ​​R410A Certification test, aangeboden door de school te nemen.

Afgestudeerden van de Commercial Refrigeration & Air Conditioning Programma bereid zijn om de beroepsbevolking als entry level technici in te voeren. Veel van onze afgestudeerden zijn ingehuurd door commerciële koeling en airconditioning bedrijven te installeren, service en onderhoud voor zowel residentieel en commercieel gebruik. Een aantal afgestudeerden kunnen opstarten van hun eigen bedrijf na het werken in het veld voor een paar jaar, het verkrijgen van de ervaring van het werken aan de grote verscheidenheid aan merken en modellen, terwijl het leren hoe een reparatie zakelijke functies.

Afgestudeerden Bay State zijn goed ontvangen door de werkgevers die vaak komen naar de school om afgestudeerden te werven. Stagebureau De school biedt job hulp bij het zoeken inclusief CV voorbereiding.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Bay State School Of Technology »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019