Lees de Officiële Beschrijving

Commercial Due Diligence in Azië

Cursus Overzicht


In dit tweedaagse seminar werkt u met een van de wereld 's meest vooraanstaande strategische denkers naar uw Commercial Due Diligence vaardigheden op te bouwen en echte waarde toe te voegen aan uw bedrijf ' uitbreiding van de plannen door het minimaliseren van het risico van mislukkingen. De cursus richt zich op een gestructureerde aanpak om u te helpen de beoordeling van een over te nemen onderneming 's de huidige en verwachte business performance door middel van gedetailleerd onderzoek van de markt en competitieve omgeving.

&nbsp

Waarom moet u bij?


De groei via fusies en overnames in Azië kan een zeer riskante stap te ondernemen zijn. Het uitvoeren van de juiste Commercial Due Diligence in Azië is een van de meest effectieve manieren om dat risico te verminderen en om uw kansen op een succesvolle transactie te verbeteren.Als uw bedrijf wil óf groeien door M & A, moet u goed begrijpen dat het bedrijf 's de huidige en verwachte prestaties. Deze tweedaagse seminar leidt je over de nieuwste methoden om commerciële due diligence uit te voeren over mogelijke M & A doelstellingen om ongewenste verrassingen te voorkomen en teken een transparante en gezonde foto van je over te nemen onderneming 's commerciële prestaties.

&nbsp

&nbsp

Wil je

&nbsp

  • Begrijpen het belang van het uitvoeren van een Commercial Due Diligence in Azië in aanvulling op andere due diligence-disciplines?
  • Ontdek alle essentiële over uw mogelijke overname doelwit voor uw investering?
  • Hier krijg je een volledig beeld van uw potentiële overname doelwit 's commerciële prestaties?
  • Projecteer de toekomstige ontwikkeling van uw potentiële overname doelwit door het onderzoeken van haar business model, de industrie en de marktomgeving en we marktpositie?
  • Beheers de praktische aspecten van de Commercial Due Diligence?
  • Erken het belang van een integratie, hoe u veelvoorkomende valkuilen en het falen van overnames te voorkomen?
  • Het identificeren en kwantificeren van mogelijke problemen en schulden?
  • Begrijp mogelijke problemen met cross boarder Commercial Due Diligence en maken de strategieën om te gaan met deze?

Zie 7 andere vakken van Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
2 dagen
Voltijd
Op locaties
Op datum