College voorbereidingsprogramma

Dalian Maritime University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

College voorbereidingsprogramma

Dalian Maritime University

Algemene inleiding

College Voorbereidende Program (CPP) is een opleiding van een jaar ontworpen om geselecteerde middelbare school afgestudeerden voor de toelating voor te bereiden op een undergraduate programma van Dalian Maritime University (DMU).

CPP biedt internationale studenten de kans om de Chinese taal, de Chinese cultuur, wiskunde en Engels te leren op een systematische manier. Deelnemen aan dit programma, zal je de kans om deel te nemen in verschillende talen praktijken en sociale activiteiten. Door middel van het leren van een jaar, zult u in staat om te beheersen elementaire Chinese taalvaardigheid en culturele kennis, met een zekere mate van Chinese verbale communicatie vaardigheden en interculturele communicatieve competentie zijn; als resultaat, zal u in principe over de vereiste voor het nastreven van opleidingen bachelor in DMU mogelijkheden.

Na succesvolle afronding van de CPP, zullen de studenten worden aanvaard als een undergraduate student aan DMU. Voorwaarden zijn als volgt:

  1. Zorg voor een voltooiing certificaat van College Voorbereidende Programma; 2. Zorg voor een HSK 4 Level Certificate.

Academisch Schedule

Dalian Maritime University verdeelt elk academisch jaar in de lente en de herfst semesters, waarbij de laatste het markeren van de aanvang van een studiejaar. De herfst semester start in september en eindigt in januari van het volgende jaar, terwijl het tweede semester begint in maart en eindigt in juli.

Application Kwalificatie

De aanvrager moet een buitenlandse burger in goede gezondheid, tussen 18 en 35 jaar, het bezit van een geldig paspoort, en is afgestudeerd aan een instelling die gelijk is aan de Chinese senior high school. Aanvrager gebruikt om een ​​Chinese nationaliteit moeten een geldig buitenlands paspoort of andere nationaliteit afgegeven ten minste 4 jaar geleden te houden hebben. Bovendien, tijdens de laatste 4 jaar (tot 30 april in het jaar van de toelating), de duur van het verblijf in dat land moet meer dan 2 jaar.

Aanbrengmaterialen

  1. Aanvraagformulier voor internationale studenten om te studeren bij Dalian Maritime University 2. Fotokopie van de persoonlijke informatie pagina van het paspoort (fotokopie van een geldige Chinese visum is vereist om te dienen als een kandidaat is in China op verzoek) 3. Notariële high school diploma of middelbare school inschrijving certificaat (van toepassing op afgestudeerden van dit jaar die geen diploma hebben ontvangen) 4. Notariële alle middelbare school transcripts

Opmerking:

  1. Deadline: elke 10 juli.
  2. Documenten in andere dan Chinees of Engels taal moet worden bevestigd met notariële vertalingen in het Chinees of Engels.
  3. Toepassing materialen kunnen via e-mail of via de post naar DMU worden verzonden.
  4. Studenten die studeren in China moet ook een studiebewijs en transcripties uitgegeven door de instelling.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Chinese
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
20,000 CNY
Fee Application: 600 RMB.
Locations
China - Dalian, Liaoning
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Dalian, Liaoning
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan