Lees de Officiële Beschrijving

Als een human resource professional, bent u verantwoordelijk voor meer dan je weet.

concurrerend ondernemingsklimaat landschap van vandaag betekent dat uw rol heeft uitgebreid. De beste en meest succesvolle human resource professionals leren al vroeg over hoe te winnen en te gebruiken om meer invloed van een strategische partner te worden, om te bepalen waar de organisatie wordt geleid en de human resources-functie om de weg te gebruiken.

De beste leren hoe anderen te coachen, om hen te helpen tik in hun eigen motivatie en komen met ideeën en oplossingen op hun eigen, eerder dan te horen wat te doen en hoe het te doen - over en weer.

Coaching voor Human Resource-professionals kunnen u helpen er te komen.

Dit programma helpt u het versterken van uw eigen leiderschap vaardigheden en leren hoe de coaching relatie tot de vaardigheden van anderen te ontwikkelen bouwen.

Met behulp van het Centrum kader van de beoordeling, uitdaging en ondersteuning, zul je intensief samenwerken met een coach, een-op-een en in kleine groepen. Meerdere gefilmd coaching sessies kunt u nader te onderzoeken uw coaching stijl en vaardigheden, nieuwe vaardigheden te leren en effectief een klimaat te bouwen voor coaching binnen uw organisatie.

Ontwikkeld door een samenwerking tussen CCL en de Society for Human Resource Management (SHRM)

Uitkomsten

  • Leer de basis van coaching met behulp van een uniek kader CCL, samen met nieuwe coaching vaardigheden die kunnen worden ingezet onmiddellijk gebruik, in een programma dat speciaal is gericht op interne human resource professionals.
  • Deelnemen aan een combinatie van kleine groep interactie en gefilmd oefensessies. Coaches werken nauw samen met kleine groepen, het hele programma, en een hoge instructeur-to-deelnemer verhouding (1:4) voorziet in een gerichte en feedback-rijke leeromgeving tijdens het hele programma.
  • Bouwen van een resultaatgericht plan met behulp van een krachtige peer coaching proces dat wordt aangestuurd door ervaren CCL faculteit.
  • Leer meer over jezelf en anderen. U zult begrijpen het belang van het beheer van de coaching relatie, evenals hoe uw persoonlijke voorkeuren van invloed coaching resultaten. En je zal verhogen van uw begrip van anderen 'persoonlijkheden en leerstijlen om u in staat te stellen beter te begeleiden.
  • Identificeer coaching grootste impact en kansen en krijgen strategieën voor het creëren van een coaching-omgeving binnen uw organisatie die volledig aan te passen aan individuele stijlen en omstandigheden.
  • Het ontwikkelen van nieuwe inzichten over de grenzen en ethiek in de coaching relatie.
  • Deel te nemen in een post-programma follow-up sessie, uitgevoerd door telefoon, te versterken en uit te breiden klassikale leren.
  • Netwerk met andere human resource professionals om kritische vaardigheden te versterken en verken de uitdagingen die anderen gezicht.
  • Ontvang een take-home tool kit voor de uitvoering van coaching technieken in uw organisatie.

Doelgroep


Midden-tot uitvoerend niveau Human Resource-professionals die verantwoordelijk zijn voor het coachen van anderen en / of het creëren van een coaching-omgeving in hun organisatie.

Zie 15 andere vakken van Center for Creative Leadership »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
3 dagen
Deeltijd
Prijs
3,600 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet