Aanbrengen

Academisch Schedule

Dalian MaritimeUniversity verdeelt elk academisch jaar in de lente en de herfst semesters, waarbij de laatste het markeren van de aanvang van een studiejaar. De herfst semester start in september en eindigt in januari van het volgende jaar, terwijl het tweede semester begint in maart en eindigt in juli.

Application Kwalificatie

De aanvrager moet een buitenlandse burger in goede gezondheid, tussen 18 en 60 jaar, het bezit van een geldig paspoort, en is afgestudeerd aan een instelling die gelijk is aan de Chinese senior high school.

Aanbrengmaterialen

  1. Aanvraagformulier voor internationale studenten om te studeren bij Dalian Maritime University 2. Fotokopie van de persoonlijke informatie pagina van het paspoort (fotokopie van een geldige Chinese visum is vereist om te dienen als een kandidaat is in China op verzoek) 3. Certificaat van hoogste diploma of inschrijving Certificaat van de huidige studie

Opmerking:

  1. Deadline: daling werven: 10 juli; voorjaar werven: January 10th 2. Documenten in andere dan Chinees of Engels taal moet worden bevestigd met notariële vertalingen in het Chinees of Engels.
  2. Toepassing materialen kunnen via e-mail of via de post naar DMU worden verzonden.
  3. Studenten die studeren in China moet ook een studiebewijs en transcripties uitgegeven door de instelling.

Programma's

Langdurige Class

Langdurige klasse (met een looptijd van meer dan een half jaar) inschrijft nieuwe studenten twee keer per jaar, die respectievelijk beginnen in maart en september. De Chinese taal studie omvat vier zinnen: introductie cursussen, elementaire cursussen, tussentijdse cursussen en geavanceerde cursussen. Studenten zullen lessen van maandag tot vrijdag, die 20-22 uur van de vereiste cursussen en 2-4 uur van keuzevakken elke week omvat.

Onderwijs Features

  • IEC is gericht op het cultiveren van de studenten 'praktische mogelijkheden van het gebruik van de Chinese taal door middel van verschillende activiteiten op school (klas wordt op een maximum van 20 studenten gehouden).
  • IEC biedt studenten met diverse activiteiten met betrekking tot de Chinese taal praktijk en talent toont om zo uw lezing te verbeteren, spreken, luisteren, en het schrijven van het vermogen.
  • Chinese taal training wordt gecombineerd met vooropleiding. IEC heeft een groot aantal ervaren en hooggekwalificeerde Chinese taal leraren die sterk bijdraagt ​​aan de hoge kwaliteit van het onderwijs.

Kortlopende Class

Kortlopende Class (2-4 weken) wordt meestal uitgevoerd in de zomer en winter vakanties. De specifieke startdatum en natuurlijk de inhoud kan worden besproken op basis van het verzoek van de aanvragers. Voor individuele toepassing, zal de klasse worden gehouden met de student minimum aantal van 6. Voor groep toepassing kan lesgeven schema, de inhoud en activiteiten worden aangepast.

2015 Summer School

Regelingen van de Summer School:

  • Van maandag tot vrijdag: Chinees Taalcursussen (in de ochtend) en diverse campus culturele ervaring, Chinese culturele ervaring, rondleidingen door de stad en andere activiteiten (in de middag).
  • Zaterdag en zondag: Vrije tijd
Opleiding te volgen in:
Engels
Chinese

Zie 1 andere vakken van Dalian Maritime University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 - 365 weken
Deeltijd
Voltijd
Prijs
16,000 CNY
per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum