Lees de Officiële Beschrijving

Als een van de belangrijkste universiteiten in China bevindt Beijing Institute Of Technology (BIT) zich in de metropool Beijing, die zowel over een lange geschiedenis als over moderne kenmerken beschikt. Als geboorteplaats van Mandarijn is Beijing een geweldige plek om Chinees te leren, en BIT is een uitzonderlijke bestemming.

Uitgerust met uitstekende onderwijsfaciliteiten en een prachtige schoolomgeving, biedt BIT de perfecte gelegenheid voor internationale studenten om in contact te komen met de traditionele cultuur en geschiedenis van China en brengt ze dichter bij bezienswaardigheden en natuurlijke landschappelijke schoonheid.

Er zijn acht niveaus (L1-L8) van cursussen met gekwalificeerde klassenarrangementen die zijn ontworpen voor alle soorten leerlingen, inclusief Chinese taalstudenten, voorbereidende studenten en studenten op hoog niveau.

De klasgrootte is beperkt tot 20 studenten. Cursussen zijn wetenschappelijk geregeld, inclusief niet alleen verplichte vakken van Comprehensive Chinese, Chinees luisteren, spreken en lezen, maar ook onderscheiden cursussen zoals Words and Pronunciation Training, Chinese Culture, Chinese Idioms en Set Phrases, Overall of Modern China, Chinese Science and Technologie, krant en periodiek lezen, geavanceerd schrijven en anderen.

Verder nodigt BIT veel experts uit om gratis lezingen te geven over HSK, Tai Chi, kalligrafie en cultuur. Door intensieve instructie en herhaalde oefening kunnen studenten hun algehele taalvaardigheid verbeteren.

Om de effectiviteit van het lesgeven te verbeteren, organiseren we ook veel interessante activiteiten voor de student om zijn Chinese taalvaardigheid te oefenen. Excursies kunnen een bezoek brengen aan de Grote Muur, Zomerpaleis, Xiangshan, het Beijing Capital Museum, Yuyuantan Park, het China National Museum, Beihai Park, 798 Beijing Art Zone en andere bezienswaardigheden.

Er worden gratis lezingen gegeven over kalligrafie, traditioneel Chinees schilderen, papier snijden, fotografie, waardering voor Chinese muziek en waardering van Chinese klassieke films. Cultuur- en sportcompetities kunnen bestaan ​​uit badminton, volleybal, mondeling Chinees, zingen, fotografie, schrijven, langeafstandswandelingen en een internationaal cultuurfestival. Dergelijke evenementen bieden studenten kansen om hun huidige taalvaardigheid te tonen. Ze wekken ook enorm hun enthousiasme op om de Chinese taal en cultuur beter te leren.

Studenten die geplande cursussen met in aanmerking komende academische records in BIT hebben afgerond, krijgen een certificaat van het Beijing Institute Of Technology .

Opleiding te volgen in:
Chinese
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum