Lees de Officiële Beschrijving

Chinees taalprogramma is bedoeld voor studenten die bereid zijn Chinees te leren. Wanneer studenten voor het eerst deelnemen aan het programma, worden ze in verschillende klassen geplaatst op basis van het resultaat van de plaatsingstest. Na het voltooien van het programma zullen studenten hun Chinese taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren, Chinees gebruiken in de dagelijkse communicatie en een goede basis leggen voor bekwaamheidsproeven zoals Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) en Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

Onze afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om zich aan te melden bij Chinese universiteiten voor verdere studie. In de afgelopen jaren zijn onze afgestudeerden toegelaten tot prestigieuze Chinese universiteiten en hogescholen vanwege hun vloeiende Chinese en uitstekende cijfers van HSK en HKC.

Students Services

TICC richt zich sterk op de ontwikkeling van studenten en besteedt veel inspanningen om de beste manier te vinden voor elke student, niet alleen voor hun academici, maar ook voor hun carrièrevordering. Ons doel is om wereldleiders te cultiveren die tweetalig zijn.


Vervolgstudie

Als afgestudeerden een voorsprong willen op de competitieve arbeidsmarkt met een hogere opleiding, kunnen zij ons voorbereidend universiteitsprogramma selecteren. We hebben de strategische samenwerking met verschillende beroemde universiteiten. Na het succesvol afronden van de cursus en het behalen van HSK 5, hebben studenten bijvoorbeeld een gegarandeerde overdracht aan onze partneruniversiteiten om de bacheloropleiding te volgen. Ze kunnen nog 3 jaar lang kiezen voor een Chinese taal als major of als andere majors. Universiteiten bieden studiebeuropties voor onze afgestudeerden.


Carrièreontwikkeling

Om de beste manier te vinden voor elke student, bieden we verschillende stage- en stagemogelijkheden om te voldoen aan de werkgelegenheidsvereisten van onze afgestudeerden. We onderhouden een goede relatie met een aantal bekende bedrijven. Recruiters richten ons op onze universiteit omdat we een betere onderwijskwaliteit hebben en onze afgestudeerden zeer goed inzetbaar zijn. We werken nauw samen met recruiters om recruitmentcampagnes op en rond campussen te organiseren.


Verschillende studentenactiviteiten

Ons college organiseert regelmatig activiteiten voor alle studenten om hun taalvaardigheid te verbeteren, zoals seminars, bijeenkomsten en vakantiefeesten. We organiseren ook speciale evenementen gerelateerd aan de Chinese traditionele festivals of excursies in Tianjin of nabijgelegen steden (bijv. Beijing). Studenten kunnen de Chinese cultuur en levensstijl beter begrijpen wanneer ze deze lokale activiteiten onderzoeken. Bovendien kunnen studenten ook meer vrienden maken uit verschillende vakgebieden die verschillende klassen volgen in onze school, zodat ze hun persoonlijke netwerken, zoals zakenmensen en expats, kunnen uitbreiden.


Kosten en vergoedingen

 • Collegegeld: ¥ 7000 / semester
 • Aanvraagkosten: ¥ 500
 • Verzekering: ¥ 400 / semester
 • Boeken en benodigdheden: ¥ 500 / semester


Financieringsoptie

We zullen een beurs verstrekken voor sommige programma's. Scholarship moet afzonderlijk worden toegepast.


Begin- en einddatums

Onze inschrijving loopt het hele jaar door op rollende basis.


Aanmeldingsprocedure

 • Applicatiemateriaal voorbereiden en opsturen naar admissions@ticc.net.cn;
 • Plan en heb een interview.
 • Als je bent ingeschreven, betaal je een administratiekost van 500 RMB en een collegegeld van 3500 RMB.
 • We sturen de toelatingsbrief en het JW202-formulier voor uw visumaanvraag.
 • Vraag een studentenvisum aan in het Chinese consulaat in uw thuisland.
 • Voer China in met uw X1 / X2-visum; zorg indien nodig voor een ophaalservice vanaf de luchthaven en voltooi de registratie bij onze hogeschool op de aangegeven rapportagedatum.


Documenten vereist

 • Ingevulde aanvraagformulier voor internationale student;
 • Kopie van de persoonlijke informatiepagina van uw paspoort;
 • Kopie van het formulier voor gezondheidsonderzoek;
 • Kopie van het certificaat van de hoogste graad;
 • Kopie van het testrapport van HSK of HKC (optioneel).
Opleiding te volgen in:
Engels
Chinese
Tianjin International Chinese College
Laatst bijgewerkt op September 28, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
Prijs
7,000 CNY
per semester.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum