Chinese Cursus: Privé-cursus op maat

Onze privé-cursussen op maat zijn voor studenten die willen de volledige voordelen van de individuele aandacht en een flexibele planning te genieten, terwijl het leren van de Chinese taal en cultuur. U kunt de lestijd te beslissen, op elk gewenst moment van 8.30-21:00pm,Monday tot zondag (als je wilt). Wanneer u een eigen cursus te boeken, kun je gewoon concentreren op je eigen zwakke punten en geeft je meer individuele aandacht. Je leraar voert een analyse van de behoeften met u en samen, beslissen over je opleiding en materials.Beginners kan een snelle vooruitgang te hebben en gevorderden kunnen het specifieke gebied dat studenten zou willen richten.

Wie is het geschikt voor?

Buitenlanders die in Beijing woont, maar hebben niet de tijd om reguliere groepslessen volgen, degenen die willen om effectief te verbeteren van hun bestaande Chinese niveau of die een belang hebben in de Chinese cultuur.

Is een prive-cursus op maat geschikt voor u?

Deze cursus zal u helpen om:

  • Word een meer vloeiende spreker terwijl je met je leraar
  • Verbeter het gebied van talenkennis (grammatica, woordenschat, uitspraak) en onderwerpen die u wilt scherpstellen
  • Ontwikkel uw core taalvaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven
  • Focus op specifieke gebieden van de Chinese taal en cultuur die u interesseren

Wat ga je studeren?

Wanneer u een eigen cursus te boeken, focus je op je eigen taal wensen en eisen. Je leraar voert een analyse van de behoeften met u en samen beslissen over je opleiding en materialen. Of uw cursus richt zich op de ontwikkeling van het niveau van uw talenkennis of op fluency praktijk hangt af van uw specifieke taal behoeften. De inhoud van een privé-cursus op maat is volledig flexibel en afhankelijk van uw wensen en uw favoriete leerstijl.

Niveau

Beginnersniveau

Dit niveau gaat uit van Hanyu Pinyin leren, dan om elementaire luister-, spreek-, lees- en schrijfvaardigheid. Je zult in staat zijn om eenvoudige gesprekken met Chinese mensen op het dagelijks leven onderwerpen hebben.

Level 1

Op dit niveau, zal je 250 frequent gebruikte woorden, 25 zin patronen en 150 zinnen in gemeenschappelijk gebruik, waarmee u om jezelf te introduceren, teneinde te leren in een restaurant en communiceren met uw huis dienstmeisjes etc.

Niveau 2

U krijgt 350 nieuwe woorden, 35 zin patronen en 200 zinnen in gemeenschappelijk gebruik te leren. U kunt de wensen en eisen met betrekking tot voedsel, haircutting etc. uiten en in staat zijn om plannen voor de toekomst te bespreken.

Intermediair niveau

Dit niveau wordt voornamelijk over gesproken Chinees gebruikt in de dagelijkse communicatie. Je kan vlot communiceren met mensen over verschillende onderwerpen onder verschillende omstandigheden.

Niveau 3

Je leert 300 nieuwe woorden, 45 zin patronen en 250 zinnen in gemeenschappelijk gebruik. Je leert om je gevoelens te uiten en te beschrijven situaties.

Niveau 4

U blijft uw woordenschat uit te breiden. Op dit niveau, zal je 350 woorden, 55 zin patronen en 300 zinnen in gemeenschappelijk gebruik te leren. Je zult in staat zijn om adviezen over verschillende dingen uit te drukken en meer vertrouwd raken met de Chinese cultuur.

Gevorderd niveau

Je zal je woordenschat uitbreiden en verbeteren van spreekvaardigheid in het gesproken Chinees te zijn op gelijke voet met een native speaker. U zult ook meer vertrouwd met de Chinese cultuur en samenleving.

Niveau 5

U krijgt 400 nieuwe woorden, 70 zin patronen en 350 zinnen in gemeenschappelijk gebruik te leren. Meer informatie over het gebruik van de bijbehorende woorden, evenals hoe u uw standpunt kenbaar te maken.

Niveau 6

U leert ongeveer 500 woorden, 80 zin patronen en 400 zinnen in gemeenschappelijk gebruik. U leert ook meer over de Chinese cultuur, lokale gebruiken en gewoonten.

Vaardigheidsniveau

In de buurt van een native speaker, zal je leren om jargon en idioom te gebruiken.

Niveau 7

U zult het gezamenlijk gebruik van idiomen, zinnen en jargon te leren, en om kranten en boeken te lezen in het Chinees.

Niveau 8

Blijf op de hoogte met native speakers bij de bespreking van het nieuws en actuele gebeurtenissen en het uiten van meningen en adviezen over hen.

CURSUS DETAILS

  • Niveaus aangeboden: Beginner tot Proficiency
  • Aantal studenten: Individuele lessen of privé-groep
  • Materiaal: Afhankelijk van uw behoeften
  • Begin de dag: Elke dag
  • Lestijd: Elke tijd van 8:00-9:00

TIPS:

Natuurlijk tarieven zullen hoger zijn als eerder dan 08:00 of later dan 21:00 gepland.

Als je collegegeld vragen uit de buurt van de school (uw huis of andere gekozen locatie) kan er een extra toeslag voor het transport zijn. Voor informatie kunt u contact opnemen met de school.

Zie 3 andere vakken van MY Chinese Study »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum