Chinees leren in China door middel van één-op-één taal training en volledige onderdompeling

The Chinese Language Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Chinees leren in China door middel van één-op-één taal training en volledige onderdompeling

The Chinese Language Institute

Immersion Program

De Immersion Program is CLI kern taalonderwijs spoor. Met volledig aanpasbare korte en lange termijn studie kansen, de Immersion Program levert complete taalbad in een omgeving zorgvuldig ontworpen om het leren snelheid en effectiviteit te maximaliseren.

Guilin

De beste manier om te leren Chinees

Een-op-een instructie is veruit de snelste manier om Chinees te leren. Eerder dan strijden om de aandacht van uw leraar, zal uw dagelijkse één-op-één lessen met drie unieke CLI instructeurs je een geïndividualiseerde kans om door te gaan en te valideren uw Chinese taalvaardigheid van uur tot uur, dag na dag en week na week te geven. Beginnen op iedere maandag van het jaar en dompel je onder in de Chinese taal en cultuur met CLI als uw gids.

Activiteiten & Travel Excursies

Naast vier dagelijkse uur (maandag tot vrijdag) van één-op-één instructie, CLI organiseert wekelijkse activiteiten en maandelijkse reizen excursies bedoeld om studenten diep onder te dompelen in de Chinese taal en cultuur. Join andere CLI studenten en teamleden voor bamboe boottochtjes op de rivier Li, wandelingen van adembenemende karst bergen van Guilin, fotografie excursies naar de Longji rijstterrassen, kooklessen met Chinese koks, theehuis bezoeken aan Taoïstische kloosters, en meer.

CLI's Pengyou Program

Actief te betrekken in direct culturele uitwisseling is een cruciaal onderdeel van de studie in China. Om te helpen bevorderen van deze gelegenheid, heeft CLI de Pengyou Program gecreëerd als een optionele add-on voor uw Immersion Program zonder extra collegegeld kosten.

Een nieuw niveau van persoonlijke service

Vanaf het moment dat u contact opnemen met CLI tot je laatste dag van de cursussen, CLI biedt alle noodzakelijke elementen om een ​​zeer effectieve leerervaring een zorgvuldig te garanderen, met inbegrip van de luchthaven pick-up en drop-off, huisvesting accommodaties, een uitgebreid programma oriëntatie en kennismaking met Guilin, ontwikkelde curriculum, 24 uur per dag hulp, en nog veel meer.

Joint Program met GXNU

Als u geïnteresseerd bent in gezamenlijk programma CLI met Guangxi Normal University (GXNU) zijn, bezoek dan de Study Abroad sectie van onze website. Study Abroad studenten moeten cursussen beginnen bij het begin van de val van de universiteit of Spring semester (meestal half februari en begin september) en zijn verplicht om ingeschreven voor ten minste een academisch semester blijven. Study Abroad programma CLI verwelkomt studenten van alle leeftijden.

Harry Mattison (zomer 2014) de Fordham University Chinese Level (bij binnenkomst): Intermediate "Ik kwam [naar Guilin] op 5:00, werd opgepikt door een [CLI] medewerker, en vond de CLI gebouw met de gekleurde lantaarns buiten, en dat was echt een geweldig moment voor mij, want alles hier was perfect. Het eten is fantastisch verlopen is, de kamer ruim, de lakens schoon, het water warm, en dus het was een zeer eenvoudig ... "

Casey Crumpton's Testimonial - De beste manier om te leren Chinese uit Studie CLI op Vimeo.

Collegegeld

Voor de korte termijn (van 2 weken tot 10 weken), de prijzen variëren van 950 dollar tot 6.440 dollar, afhankelijk van de duur van de cursus en het type van de accommodatie die u kiest (privé kamer in CLI, housestay of eigen appartement) .

Voor de lange termijn (vanaf 3 maanden tot 8 maanden), de prijzen variëren van 6.080 dollar tot 22.130 dollar, afhankelijk van de duur van de cursus en het type van de accommodatie die u kiest (privé kamer in CLI, housestay of privé-appartement, appartement met Chinese huisgenoten).

Inbegrepen in Collegegeld

20 uren per week van de Chinese De kern van uw leerervaring zullen CLI's Immersion Program, dat 20 uur per week van een-op-een intensieve Mandarijn opleiding omvat drie unieke Chinese leraren.

Hanna Lichtenstein CLI Testimonial - Studie Mandarijn van Studie CLI op Vimeo.

Support & Emergency Assistance

We weten dat veel studenten die naar China reizen doen dat voor de eerste keer. Bij CLI, zijn we trots op het bieden van uitgebreide ondersteuning en hulp aan studenten. Vanaf het moment dat je aankomt in Guilin tot de dag van vertrek, zal CLI er zijn om u te helpen met vragen, problemen, en de logistiek om uw overstap naar China zo soepel mogelijk - je collegegeld bevat zelfs airport pick-up-and-drop -off. Daarnaast hebben we de teamleden op afroep 24/7 om eventuele noodsituaties die zich kunnen voordoen te behandelen.

Activiteiten & Travel Excursies

Elke week CLI organiseert een scala aan evenementen en activiteiten voor het hele CLI gemeenschap. Om een ​​levendige leeromgeving te bouwen, CLI nodigt alle deelnemers aan het programma, pengyous, Chinese student-huisgenoten en CLI teamleden om deel in onze excursies en wekelijkse activiteiten. De activiteiten omvatten groep potlucks, rondleidingen Guilin en zijn omgeving, boottochten op de rivier Li, gastcolleges aan GXNU, film en games nachten, fietstochten naar het platteland, kalligrafie klasse, extra taalactiviteiten, en nog veel meer.

Guilin is Mooi van Studie CLI op Vimeo.

Uitgebreide oriëntatie

CLI's oriëntatie is ontworpen om ervoor te zorgen dat je de grond raken draait. Wij zullen u kennismaken met uw nieuwe leef- en leeromgeving en we zullen tips en advies over hoe u uw China ervaring en hoe je het leren van talen te maximaliseren navigeren delen. Uw oriëntatie omvat een welkome maaltijd met lokale teamleden en andere deelnemers aan het programma, een inleidende tour van Guilin, en een uitgebreide blik op hoe u het meeste van uw aanstaande studie te maken.

Behuizing Accommodaties

De kosten van de huur wordt volledig gedekt door het programma collegegeld. Alle levende kamers zijn voorzien van verwarming en A / C, warme en koude douche water (sommige wastafels hebben geen warm water) en een internetverbinding.

Visa Bijstand

CLI biedt alle Immersion Program studenten met hulp bij het verkrijgen van een korte of lange termijn visum voor China. Visa kosten zijn de verantwoordelijkheid van de student en zijn niet inbegrepen in het collegegeld. Toegelaten studenten krijgen uitgebreide visum hulp van CLI directeur van Admissions.

Behuizing Opties

Private Room bij CLI Onlangs gerenoveerde 5 verdiepingen leercentrum CLI is de perfecte locatie om te wonen, te studeren, te eten, te ontspannen, te genieten van China en Chinees leren. De CLI centrum heeft een maximale bezetting van 60 studenten en is ook de thuishaven van een aantal van CLI's Mandarin instructeurs. Alle kamers hebben een bereik van westerse voorzieningen, waaronder gratis WiFi, verwarming en airco, warm en koud water, en een westerse badkamer.

Homestay programma

Een van de meest verrijkende manieren te ontdekken China is door de CLI's homestay programma. Deel uw leefruimte met een lokale Guilin familie bespreken Chinese cultuur tijdens het diner met je gastouders en dompel je onder in de Chinese samenleving door middel van haar meest elementaire unit - de familie.

We zullen er alles binnen onze mogelijkheden doen om u te voorzien van een veilige, schone en moderne leefomgeving die voldoet aan en overtreft uw verwachtingen.

Voor veel studenten, de beste manier om een ​​lange dag van intensieve studie te voltooien is om te ontspannen in het eigen appartement. Wonen in de stedelijke omgeving in een comfortabele één- tot drie-slaapkamer appartement tijdens het bijwonen van vier uur een-op-een Chinese taalcursussen op CLI gedurende de dag. Alle appartementen zijn volledig ingericht en klaar voor u om te verplaatsen.

Appartement met Chinese kamergenoten

Geïntegreerde behuizing biedt studenten een snelle spoor naar Chinese spreekvaardigheid. Leven met 2-3 GXNU universiteit studenten in een Western-style appartement en ontdek China, terwijl voortdurend ondergedompeld in de Chinese taal.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Chinese
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Price
Prijs
950 USD
gedurende 2 weken. De prijzen variëren van 950 dollar tot 22.130 dollar, afhankelijk van cursusduur en het type van de accommodatie.
Locations
China - Guilin, Guangxi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Guilin, Guangxi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan