Ontworpen voor degenen die willen een hoog niveau van specialisatie in de Italiaanse keuken te bereiken. De cursus geeft studenten de mogelijkheid om zeer-kwalificatie vaardigheden die hen in staat zal stellen om te bedenken en menu's die de waarde van de producten gevonden binnen de Italiaanse culinaire traditie verheffen voorstellen te krijgen.

De cursus behandelt

  • De culinaire industrie
  • De Chef beroep
  • De organisatie en het beheer van de voorraad en leveringen
  • De organisatie van de marketing strategieën die specifiek zijn voor de culinaire industrie
  • Hygiënepraktijken regelgeving - HACCP
  • De planning en de bouw van nieuwe menu's
  • De oprichting en ontwikkeling van recepten voor complexe culinaire specialiteiten
  • Het maken van traditionele Italiaanse en regionale gerechten
  • De voorbereiding van: warme en koude hapjes en voorgerechten, First Courses (pasta, rijst en soep gerechten), hoofdgerechten, verschillende soorten deeg en ei en / of kaas-gebaseerde cursussen en gerechten
  • Producten binnen gebak maken, bakken, en ijs maken
  • Werken als werknemer of het runnen van uw eigen bedrijf
  • Human resources management en teamwork
  • Het organiseren van het werk in de keuken
  • Hygiëne, netheid en veiligheid op de werkplek
  • Kwaliteitsbeoordeling van de diensten die worden aangeboden aan klanten
Opleiding te volgen in:
Engels
Italiaans

Zie 3 andere vakken van La Scuola di Cucina - Cuisine Academy »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
Prijs
10,000 EUR
Op locaties
Op datum