Certificaat Programma 's

Er zijn verschillende soorten certificaten beschikbaar: van undergraduate tot graduate en advanced certificaten. Certificaten dienen vele verschillende doeleinden voor verschillende studenten en worden soms gebruikt om de kloof tussen verschillende fasen van de academische studie te overbruggen, of om extra kwalificaties bij te leren of professionele training. Er zijn certificaten binnen verschillende onderwerpen zoals Kunst, Geesteswetenschappen, Business, Biologie en Life Sciences, Engineering, Technologie, Natuurwetenschappen en zelfs meer. Het brede scala aan certificaten kan overweldigend zijn - maar laat je hier niet door afschrikken! Start jouw zoektocht door hieronder de lijst met meest populaire certificaten te bekijken.

Nieuw toegevoegde Certificaten

Durham College

Graduate Certificate in Sports Business Management

Januari 19, 2019
Met een unieke combinatie van zakelijke vaardigheden en een goed begrip van de sportindustrie, controleren sportmanagers professionele en amateursporters en teams, coördineren sportevenementen en werken achter de schermen bij enkele van de grootste sportevenementen ter wereld.

University of Bradford

Certificaat van internationale stichtingsstudies

Januari 15, 2019
Het certificaat van internationale stichtingsstudies is een pre-degree access foundation year-programma dat speciaal is ontworpen voor internationale studenten die niet over de nodige kwalificaties beschikken om rechtstreeks op een opleiding te worden ingeschreven.

Touro Graduate School of Business

Geavanceerd certificaat in Human Resource Management

Januari 7, 2019
Ons Advanced Certificate-programma biedt een zakelijk, praktijkgericht certificaat. We hebben ons programma zo ontworpen dat het voldoet aan de universeel erkende hoogste normen voor HR-praktijken, zoals vastgesteld door de Society for Human Resources Management (SHRM) ®.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen