Certificaatprogramma In Stichting

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Certificaatprogramma In Stichting

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Overzicht

Het Certificate Program in Foundation is een gewenst programma in het VK / VS en andere curricula, studenten die een soepele overgang van andere curricula naar het Indiase onderwijssysteem nodig hebben. Bovendien wordt dit ook door sommige CBSE-studenten opgenomen als een noodzakelijke voorwaarde voor het invoeren van het UG-studieniveau. Het programma biedt een korte introductie en grondigheid op het basisniveau in verschillende disciplines.

Programma voordelen

Het programma biedt deze voordelen:

  • Word bewust van en maak kennis met de verschillende disciplines die het college te bieden heeft en neem belangrijke beslissingen die een weerslag zijn in hun academische groei.
  • In staat zijn om hun toekomstige academische pad in kaart te brengen met een specialisatie die bij hun aanleg past.
  • Het Foundation-programma kunnen gebruiken als startschot voor een vliegende start in het undergraduate-programma, met als voordeel dat je bekend bent met de aangeboden onderwerpen en met de leden van de faculteit.
  • Breng de basis conceptuele kennis die hier is opgedaan, tijdens een latere diepgaande studie van het onderwerp in praktijk.

Loopbaanontwikkeling

  • Na succesvolle afronding van de vereisten, zal Manipal Academy of Higher Education - MAHE, Dubai, het certificaat uitreiken
  • Een student die is ingeschreven voor dit programma komt in aanmerking voor een bacheloropleiding. Een student heeft een breed scala aan opties in verschillende disciplines, zoals: techniek, levenswetenschappen, managementcursussen en andere disciplines in kunst

verkiesbaarheid

Voor toelating tot het Foundation-programma moet een student minimaal 5 vakken hebben behaald op 'O'-niveau; Studenten van "A" -niveaus indien minder dan E-niveau; Studenten van "AS" niveaus als minder dan 4 onderwerpen. Studenten van het NIOS-bestuur, het Indiase en het Pakistaanse curriculum hadden alle vakken moeten opschonen, maar scoorden minder dan 50%. Studenten van het IB-curriculum hadden alle vakken moeten wissen, maar minder dan 24 punten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 16, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 16, 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
27,500 AED
27.500 per jaar
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 16, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 16, 2018
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan