Certificaat in Wetenschappelijke studies

Top 2 Certificaten in Wetenschappelijke studies 2018

Een certificaat is een document dat de beheersing van een bepaalde vaardigheid of discipline aangeeft. Omdat certificaat programma's variƫren in grote lijnen in termen van inhoud en lengte, sterke variatie is te verwachten van een certificaat programma naar de volgende.

Certificaat in Wetenschappelijke studies

Lees meer

AUT Certificaat In Stichting Studies

ACG Pathways
Campus Voltijd 6 - 18 maanden October 2018 Nieuw-Zeeland Auckland

Het AUT-certificaat in Stichting Studies zorgt ervoor dat internationale studenten aan de toelatingseisen kunnen voldoen en zijn volledig voorbereid op de uitdagingen van het AUT-programma. [+]

Het AUT-certificaat in Stichting Studies zorgt ervoor dat internationale studenten aan de toelatingseisen kunnen voldoen en zijn volledig voorbereid op de uitdagingen van het AUT-programma.

Het succesvol behalen van het certificaat garandeert je deelname aan een AUT-bachelorprogramma. Het certificaat wordt ook erkend door alle andere universiteiten in Nieuw-Zeeland.

Er zijn drie cursusopties, variƫrend van 6 tot 12 maanden, met vier startdatums per jaar - in januari, april, juli en oktober. Het curriculum omvat up-to-date specialistische kennisgebieden, kernopleiding Engels en onafhankelijke leervaardigheden.

De ACG Pathways Campus ligt in het hart van Auckland, dicht bij de hoofdcampus van AUT, evenals een breed scala aan accommodaties en openbaarvervoermogelijkheden.... [-]


Certificate in Science Education

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Online Deeltijd 3 semesters September 2018 Verenigde Staten Medford

[+]

onderwijs

Het collegegeldtarief per cursus is $ 1.500. Het programma vereist de voltooiing van drie vereiste vakken.

[-]