Certificaat in Toerisme en Hospitality

Top 25 Certificaat Programma's in Toerisme en Hospitality 2017

Toerisme en Hospitality

Toerisme en gastvrijheid is een veld waarin verschillende disciplines worden bestudeerd en samengebracht om een goed begrip van de service-industrie te creëren. Als onderdeel van een wereldwijde markt die regelmatig verandert, is het belangrijk om bewust reizen trends en het effect dat een kleine verandering kan in de gehele industrie.

Wat is een Certificaat in Toerisme en Hospitality? Dit certificaat richt zich op concentraties die momenteel in de vraag, het creëren van een gespecialiseerde niche voor degenen die willen hun carrière in de service-industrie te bevorderen. Het laat de student om hun vaardigheden en kennis in de capaciteiten die instrumenteel in hun gekozen gebied te ontwikkelen.

De voordelen van het verwerven van een certificaat in Toerisme en Hospitality zijn onder meer te leren over de planning en hoe u de juiste beslissingen te nemen voor situaties die vaak worden gepresenteerd zonder waarschuwing.Studenten leren hoe ze aankomende trends te voorspellen, waardoor ze een omgeving die het beste past bij hun klanten beter te maken. Ze kunnen ook hun kennis met betrekking tot event planning, management, operations, het organiseren van financiën, marketing en juridische aspecten van het toerisme en hospitality.

Verschillende academische instellingen kunnen variëren in kosten op basis van de verwachte tijdbestek aan de eisen te voldoen, evenals de school plaats. Voor het aanvragen van een certificaat in Toerisme en Hospitality, grondig onderzoek van de school en de lengte van de tijd die nodig is voor het gewenste programma.

Met een Certificaat in Toerisme en Hospitality een individu kan een van de takken in of verder hun carrière in een positie als facilitair manager of als manager van een resort of een andere soortgelijke instelling.Het kan stimuleren die in de juridische sfeer binnen de industrie werken, het helpen van te voren nieuwe ontwikkelingen te houden om mogelijke juridische valkuilen die kunnen komen samen met die veranderingen te begrijpen. Een certificaat van dit type kunnen ook geven marketeers en operations managers een voorsprong op de concurrentie.

 

Er zijn nu internationale programma met online mogelijkheden, het maken van een gunstige ligging bij het ​​aanvragen van een certificaat in Toerisme en Hospitality verdienen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Certificaat In De Detailhandel En Productie Beheer

Whistler Adventure School
Campus 9 - 12 maanden Open Inschrijving Canada Pemberton

Onze Retail en Productie Manager cursussen richten zich op de ontwikkeling van de strategieën van het creëren en beheren van een succesvolle kleine bedrijven of productie opstarten. Product design, verkoop en klantenservice vaardigheden zullen studenten helpen creëren hun niche in de industrie. Elke cursus in het certificaat bevat verschillende elementen om studenten op de bekwaamheden die nodig zijn succesvol in de detailhandel en productie wereld te voeden. Elke cursus kan individueel worden voltooid, of een combinatie van alle zes gangen, met inbegrip van een co-op stage, voor een volledige programma afstuderen. [+]

Certificaat Programma's in Toerisme en Hospitality. Hoogtepunten programma Onze Retail en Productie Manager cursussen richten zich op de ontwikkeling van de strategieën van het creëren en beheren van een succesvolle kleine bedrijven of productie opstarten. Product design, verkoop en klantenservice vaardigheden zullen studenten helpen creëren hun niche in de industrie. Elke cursus in het certificaat bevat verschillende elementen om studenten op de bekwaamheden die nodig zijn succesvol in de detailhandel en productie wereld te voeden. Elke cursus kan individueel worden voltooid, of een combinatie van alle zes gangen, met inbegrip van een co-op stage, voor een volledige programma afstuderen. Cursus Breakdown: 60 uur per cursus plus een 300 uur co-op stage. Locatie: Op de Campus & Satellite Campus PROGRAMMA OVERZICHT PROGRAMMA NAAM: Retail & Manufacturing Program Programma Hours: 600 (Full Time) Lengte van de studie: 9-12 Maanden Credits: 26 Credential: Certificaat CIC aanmerking te komen: Een jaar studie vergunning en co-op werkvergunning. Werk en Studie vergunningen vervallen bij het afstuderen. Toelatingseisen: Minimaal 18 jaar oud & Vaardigheid in het Engels. Intake Data: Maart, juni en oktober Cursussen binnen de Retail & Manufacturing Manager Programma: Bicycle Mechanic Bike parken schieten er overal in Noord-Amerika. Met de explosie van deelnemers, is de behoefte aan hoog opgeleide, gespecialiseerde fiets mechanica gegroeid. Studenten in deze cursus zullen worden opgeleid op alle aspecten van de fiets onderhoud en verkoop van een deel van deze groeiende gebied geworden. Inhoud van de cursus richt zich op de moderne fiets bouwtechnieken, reparaties, klantenservice en verkoop. Studenten worden opgeleid... [-]

Kok Certificaat Schip

Tante Marie Culinary Academy
Campus Voltijd 4 dagen August 2017 Verenigd Koninkrijk Woking

Tante Marie Culinary Academy is verheugd aan te kondigen dat we nu het verstrekken van de Assessment in Marine Cookery - de scheepskok Assessment - een essentiële stap in het bereiken van de scheepskok Vaarbevoegdheid. [+]

Scheepskok Certificate Tante Marie Culinary Academy is verheugd aan te kondigen dat we nu het verstrekken van de Assessment in Marine Cookery - de scheepskok Assessment - een essentiële stap in het bereiken van de scheepskok Vaarbevoegdheid. Deze cursus is bij uitstek geschikt voor ervaren koks die al bezig zijn aan boord en nodig hebben om hun certificering te werken of om chef-koks die hebben stevige ervaring in de sector en de wens om een ​​carrière te beginnen aan boord van een schip. Wij zijn gelegen binnen handbereik van Heathrow en Gatwick, het centrum van Londen en de zuidkust en hebben een scala aan lokale accommodatie oplossingen. Onze state-of-the-art faciliteiten in combinatie met onze online 'Virtual Learning Environment' (ELO) betekent dat we zijn de ideale plek om de accreditatie u en uw bemanning nodig, zo snel en eenvoudig mogelijk te doen, om de naleving van MLC 2006 . Wat is de SCC en heb ik het nodig? Alle chefs op Britse geregistreerde commerciële schepen die meer dan 60 mijl uit de kust opereren met 10 of meer zeevarenden aan boord moet een scheepsruim Cook Certificate. Deze kwalificatie vervangt de vorige Koopvaardij (Certificate of Ship's Cooks) Regulations 1981. koks van het schip kan in aanmerking komen vanaf de leeftijd van 18 en minimale zee tijd is nu teruggebracht van 5 jaar tot een maand. Bovendien, om in aanmerking te komen aanvragers moet ook normen voor opleiding diplomering en wachtdienst (STCW) basisveiligheid cursussen te hebben afgerond en het bezit van een huidige... [-]

Certificate in International Hotel & Tourism Management

IMI International Management Institute Switzerland
Campus Voltijd 22 weken Open Inschrijving Zwitserland Luzern

[+]

Het programma omvat ook mogelijkheden om fundamentele vaardigheden te verwerven in talen, informatietechnologie, communicatie, business planning en zelfontplooiing.

Minimum 17 jaar Passend niveau van het Engels.

Aanvragers die niet over het vereiste niveau Engels kunnen toetreden tot de vier weken Pre-zittingen Engels cursus of 10 weken Universiteit Engels voorbereidingsprogramma (UEPP).

AWARDS

Studenten met succes het passeren van deze cursus zal een Certificate in Hotel en Toerisme Management toegekend door IMI ontvangen.

Entry Dates

Er zijn vier innamen per jaar - Lente, Zomer, Herfst en Winter.

[-]

Certificaat IV In Hospitality

ICAE: International College of Advanced Education
Campus Voltijd 1 jaar July 2017 Australië Darwin

Certificaat IV in Hospitality is een cursus een jaar die één semester van on-campus studie, gevolgd door een semester van betaalde Industrie Plaatsing (studenten kunnen ervoor kiezen om onbetaalde IP doen indien gewenst). Deze cursus geeft studenten met een traject om te werken als begeleider in de horeca organisaties zoals restaurants, hotels, motels, clubs, pubs, cafés en coffeeshops. [+]

Certificaat IV in Hospitality Certificaat IV in Hospitality is een cursus een jaar die één semester van on-campus studie, gevolgd door een semester van betaalde Industrie Plaatsing (studenten kunnen ervoor kiezen om onbetaalde IP doen indien gewenst). Deze cursus geeft studenten met een traject om te werken als begeleider in de horeca organisaties zoals restaurants, hotels, motels, clubs, pubs, cafés en coffeeshops. In booming hospitality Darwin-industrie, studenten voeren hun Industry Plaatsing in voedsel en drank of accommodatie service. De meeste studenten hebben een gastvrijheid baan binnen een paar weken na het begin van hun opleiding, en velen kiezen voor een verblijf bij die werkgever voor hun IP. Mogelijk banen in de industrie Plaatsing onder meer: Bar bediende, supervisor of teamleider accommodatie receptionist Conciërge Duty manager Eten en drinken begeleider, leidinggevende of teamleider Front office bediende, leidinggevende of teamleider Housekeeping begeleider, leidinggevende of teamleider Gaming begeleider, leidinggevende of teamleider Leerplan Core Units BSBDIV501 diversiteit beheren op de werkvloer SITHIND004 Werk effectief in hospitality service SITXCCS007Enhance klantenservice ervaringen SITXCOM005 conflict beheren SITXFIN003 financiën beheren binnen een budget SITXHRM001 Coach anderen in beroepsvaardigheden SITXHRM003 Lood en beheren van mensen SITXMGT001 Monitor werk operaties SITXWHS003 implementeren en bewaken praktijken van gezondheid en veiligheid op het werk Electieve eenheden SITHIND001 Gebruik hygiënische praktijken voor de hospitality service SITHFAB001 Schoon en netjes de bar SITHFAB002 Zorg verantwoordelijke dienst van alcohol SITHFAB003 Operate een bar SITHFAB004 bereiden en serveren non-alcoholische dranken SITHFAB005 bereiden en serveren espresso SITHFAB010 bereiden en serveren cocktails SITHFAB014 Zorg voor bediening aan tafel... [-]

Adventure Program Guide

Keilir Academy in Iceland
Campus Voltijd Deeltijd 8 maanden August 2017 IJsland Reykjavik +1 more

Adventure Guide Studies is een acht maanden universitaire opleiding in IJsland focussen avontuurlijke sporten en het avontuur industrie met uitgebreide tijd op het veld activiteiten cursussen en gecomprimeerd en modulaire klassikale cursus instructie. [+]

Certificaat Programma's in Toerisme en Hospitality. Adventure Program Guide Overzicht Thompson Rivers University in Canada biedt - in samenwerking met Keilir Health Academy in IJsland - acht maanden unniversity programma voor Adventure Guides. The Adventure Sport Certificate programma is een kennismaking met avontuurlijke sporten en het avontuur industrie met uitgebreide tijd op het veld activiteiten cursussen en gecomprimeerd en modulaire klassikale cursus instructie. Dit is het ideale programma voor het entry-level avontuur studenten en studenten die hun carrière interesse in-adventure-gerelateerde gebieden te verkennen. The Adventure Sport-certificaat is een 60-credit (acht maanden) een intensieve opleiding die voortbouwt op lokale en internationale expertise op het gebied en het gebruik van de unieke en toegankelijke natuur in IJsland als een praktische klaslokaal. Waarom zou je de Adventure Sport Certificate overwegen? Het programma is een solide basis voor alle belangrijke onderdelen van avontuurlijk toerisme en de voordelen vooral degenen die geïnteresseerd zijn in zijn: een inleiding tot avontuurlijke sporten verbetering van de huidige avontuur sport vaardigheden het verkennen van de adventure-industrie als een carrière een relatief korte opleiding overdracht van krediet verdiend in verdere studies Programma Structuur Het programma wordt geleverd met een uitgebreide tijd bezig met veldactiviteit cursussen en gecomprimeerd en modulaire klassikale cursus instructie. Ongeveer twaalf weken van klassikale instructie en twaalf weken van het veld activiteit cursussen deel uitmaken van het programma. Alle cursus krediet in de Adventure Sport Certificate voltooid is overdraagbaar naar andere Adventure Studies Department programma's op TRU. Studenten die willen hun avontuur studie voort te zetten bij... [-]

Certificaat In Het Internationale Toerisme Beheer

IUT Valence
Campus Voltijd 1 semester January 2018 Frankrijk Valence

Certificate in International Tourism Management Franse art de vivre in de Rhône-vallei - Een semester waarna u in staat om algemene vaardigheden (Toerisme finance management, web marketing, verwerking van statistische enquêtes, het Frans als vreemde taal), maar ook gespecialiseerde vaardigheden te beheren zal zijn , zoals oenologie, (wijnproeverijen en marketing), gastronomie, event planning. [+]

Op zoek naar de opleiding in het toerisme? In de Rhône-vallei, Frankrijk, tussen de wijngaarden in de buurt van de pistes en niet ver van de Middellandse Zee? Om vaardigheden in de productie en marketing van toeristische producten te verwerven. Om vaardigheden voor strategische toerisme en hospitality management te ontwikkelen. Om de vaardigheden en expertise te verwerven om het toerisme producten te ontwikkelen. Voor meer informatie over de trends en de vaardigheden die nodig zijn in de toeristische sector. Het antwoord Certificate in International Tourism Management Franse art de vivre in de Rhône-vallei Een semester waarna u in staat om algemene vaardigheden te beheren zal zijn (Toerisme finance management, web marketing, verwerking van statistische enquêtes, het Frans als vreemde taal), maar ook gespecialiseerde vaardigheden, zoals oenologie, (wijnproeverijen en marketing), gastronomie, evenement planning. Een plek Waar u enkele van de beste wijnmakers (Chapoutier, Delas, Jaboulet, La Cave de Tain ...), waar een aantal van de beste gastronomische restaurants (Maison PIC, Chabran, Kléber, Chartron ...) worden verrekend kunnen vinden. In het hart van de Ardèche, de Pont d'Arc Cavern, de grootste gedecoreerde grot replica in de wereld beschikt over een collectie van schilderijen, tekeningen en gravures gereproduceerd van de Chauvet grot, een UNESCO World Heritage Site. Met zijn 125 km aan pistes, de Villard / Corrençon resort biedt de grootste skiën gebied in de Vercors. opleiding 300h, een semester compleet geleverd in het Engels, open voor elke student is geslaagd voor een jaar 2 universitair niveau. Deze training is opgevat als -een... [-]

Certificaat In De Toegepaste Toerisme & Event Management

ISB International School Of Business Dublin
Campus Voltijd 1 semester September 2017 Ierland Dublin

Dit programma is ontworpen voor undergraduate studenten bedrijfskunde die een bijzondere belangstelling voor Toerisme en Event Management hebben. Dit is een studie in het buitenland programma voor een periode van drie maanden. Studenten bestuderen deze onderwerpen in het kader van Ierland die bijdraagt ​​aan hun eerdere kennis op deze gebieden. Ze blijven bouwen op hun kennis en vaardigheden op het gebied van management, communicatie en economie in een multi-culturele context. [+]

Certificaat Programma's in Toerisme en Hospitality. Dit programma is ontworpen voor undergraduate studenten bedrijfskunde die een bijzondere belangstelling voor Toerisme en Event Management hebben. Dit is een studie in het buitenland programma voor een periode van drie maanden. Studenten bestuderen deze onderwerpen in het kader van Ierland die bijdraagt ​​aan hun eerdere kennis op deze gebieden. Ze blijven bouwen op hun kennis en vaardigheden op het gebied van management, communicatie en economie in een multi-culturele context. Tourism Marketing Management & Organisaties Event Management Sociale en economische aspecten van Ierland Business Communication Skills Toerisme & Event Management Project Tourism Marketing Het doel van deze module is om internationale studenten in staat te stellen een breed inzicht in de theorie en praktijk van het toerisme marketing van toepassing zijn op een buitenlandse werkomgeving. Na succesvolle afronding van deze module studenten moeten in staat zijn: Identificeren van de belangrijkste onderdelen van de marketingmix, segmentering proces en strategische beslissingen voor het toerisme marketeers. Herken het verschil tussen de 7P's van de diensten marketing uit de 4P's van product marketing en de bijbehorende kenmerken en uitdagingen van de diensten marketing. Communiceer de toepassing van een origineel en passend marketing strategie en communicatie campagne voor een toeristische bestemming. Bespreek de specifieke kenmerken van de toeristische marketing milieu in Ierland en uitleggen hoe het in een internationale omgeving kan worden toegepast. Management & Organisaties Het doel van deze module is om de internationale leerlingen vertrouwd te maken met de theorie, principes, praktijken, rollen en functies van het... [-]

Individuele Vakprijs (afstandsonderwijs)

SOAS University of London
Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd August 2017 Verenigd Koninkrijk Londen Enfield +1 more

Of u nu op zoek bent om je professionele vaardigheden te actualiseren, of willen leren op afstand te proeven alvorens een postgraduaat, bieden wij onze modules voor zelfstudie. De Individual Professional Award (IPA) regeling stelt u in staat om één of meerdere modules buiten de structuur van een formele CEDEP opleiding te bestuderen. De meeste studenten studeren voor IPAs in de loop van een studiejaar (30 weken: februari-oktober). Echter, voor de geselecteerde modules, is er een tweede ingang in het jaar waar studenten kunnen studeren voor een award in een kortere periode (15 weken: juni-oktober). [+]

Wijze van Toeschouwers: Afstandsonderwijs Omschrijving De Korte Baan regeling is een geweldige ervaring, waardoor mijn terugkeer naar het hoger onderwijs, waarbij een evenwicht carrière en gezin. Ik heb het denken toegepast en leren verkregen tot mijn werk met de Ontario ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen, het ontwerpen met stakeholders een incentive-based project voor het toerisme en de bosbouw. Grant A Ritchie - Manager, NER Planning Unit Of u op zoek bent om je professionele vaardigheden te werken, of willen leren op afstand te proeven alvorens een postgraduaat, bieden wij onze modules voor zelfstudie. De Individual Professional Award (IPA) regeling stelt u in staat om één of meerdere modules buiten de structuur van een formele CEDEP opleiding te bestuderen. De meeste studenten studeren voor IPAs in de loop van een studiejaar (30 weken: februari-oktober). Echter, voor de geselecteerde modules, is er een tweede ingang in het jaar waar studenten kunnen studeren voor een award in een kortere periode (15 weken: juni-oktober). Profiteren van de Individual Professional Award In het algemeen is de Individual Professional Award is geschikt voor drie categorieën studenten: Categorie I - Professionele Updaten Degenen die willen een individuele module of modules op een eenmalig te nemen om redenen van professionele actualisering en / of special interest . Zij kunnen uit een van de in de onderstaande lijst modules. Categorie II - Sampler Degenen die willen 'monster' van een programma alvorens te beslissen of toe te passen voor MSc, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate registratie. Deze studenten worden geadviseerd om... [-]

Gastvrijheid Diploma & Certificaat Programma

Reeves College
Campus Voltijd 43 weken Canada

Toerisme / Eco-toerisme is een van de snelst groeiende sectoren van de Canadese economie en de wereldeconomie. De eco-toerisme-industrie zal naar verwachting versnellen als de mondiale vraag naar reizen naar ongerepte wildernis gebieden toeneemt. [+]

Toerisme / Eco-toerisme is een van de snelst groeiende sectoren van de Canadese economie en de wereldeconomie. De eco-toerisme-industrie zal naar verwachting versnellen als de mondiale vraag naar reizen naar ongerepte wildernis gebieden toeneemt. Belangrijke gebieden van de werkgelegenheid in de industrie zijn onder Adventure Toerisme en Recreatie, Toerisme Services, Food & Beverage Services, Accommodaties, Reizen & Trade, Evenementen & Congressen, en Vervoer Attracties. Succesvolle afgestudeerden krijgen een American Hotel & Lodging Association (Ahla) diploma en een Reeves College diploma dat overdraagbaar zijn naar een groot aantal hogescholen en universiteiten.

 ... [-]


Hogere Certificaat Hospitality Management

The Private Hotel School
Campus Voltijd 1 jaar July 2017 Zuid-Afrika Stellenbosch

Na succesvolle afronding van de Higher Certificate in Hospitality Management, kunnen studenten zich inschrijven voor de Advanced Certificate in Hospitality Management. Dit Higher Certificate overeenkomt met het functieprofiel van de operationele personeel in entry level posities, ervaring opdoen om later posities met toezichthoudende taken in de horeca in te vullen. [+]

Introductie Na succesvolle afronding van de Higher Certificate in Hospitality Management, kunnen studenten zich inschrijven voor de Advanced Certificate in Hospitality Management. Dit Higher Certificate overeenkomt met het functieprofiel van de operationele personeel in entry level posities, ervaring opdoen om later posities met toezichthoudende taken in de horeca in te vullen. Wat is inbegrepen: Collegegeld, Chef's uniform (Chef's Jacket, broeken chef-kok, das, witte schort, zwarte schedel cap) School uniform (dame sjaal / heren stropdas, golf overhemd, formele blazer, formeel slax / broek, formele vest, formele lange of korte koker blouse / lounge overhemd, formele kokerrok), mes zak, Chef's mes, mes, keuken schaar, vaatdoeken x2, TPHS sling bag, fotokopieën, extra klasse notities en hand-outs, alle keuken ingrediënten, EHBO-certificaat, studentenkaart, naam badge, gratis toegang tot internet op de campus, oriëntatie week, Graduation, fieldtrips, student lounge met toegang tot computer, kleine klassen met persoonlijke aandacht, gekwalificeerde ervaren instructeurs, eigen TPHS e-mailadres + toegang op afstand, leren en leren op de werkplek, praktische keukens evenals andere toonaangevende voorzieningen in de buurt, veilig parkeren en veilig klasse omgeving met een prachtige omgeving, interactieve student leven op de campus. Wat is uitgesloten: Studieboeken, aanvullende examens, herhaal onderwerpen, verloren studentenkaart / naambadge, erkenning van verworven competenties, onderzoek opmerking / s, huisvesting, vervoer, de Amerikaanse Library lidmaatschap / Infotrack (optioneel). CURSUSGELD: Jaar 1 R87,900 Minimum Toelatingseisen: Senior Certificate met instemming dat de student kan studeren in de richting van een Higher Certificate. Duur: 1 jaar Startdata: Januari en juli van elk jaar [-]

Een Jaar Certificaat In Hotel En Toerisme Operaties

International Hotel and Tourism Industry Management School
Campus Voltijd 1 jaar June 2017 Thailand Bangkok

I-TIM's een jaar certificaat programma in Hotel en Toerisme Operations is voornamelijk ontworpen voor mensen die al een diploma in een ander gebied, maar willen ook werken in het hotel of reis-en toerisme-industrie. [+]

One-Year Certificate in Hotel en Toerisme Operations

I-TIM's een jaar certificaat programma in Hotel en Toerisme Operations is voornamelijk ontworpen voor mensen die al een diploma in een ander gebied, maar willen ook werken in het hotel of reis-en toerisme-industrie.

Programma

Studenten volgen de syllabus van het Certificaat in Hotel en Toerisme Industry Management. Dit introduceert het concept van Hotel en Toerisme Management, onderzoekt de praktische, zakelijke functies van een hotel van een begeleider / junior management perspectief, toerisme management, Europese culinaire en restaurant service en beheer.

Tegen het einde van het eerste jaar studenten begrijpen de praktische elementen van het runnen van een modern hotel. Studenten zullen ook een inzicht in de sociale en economische omgeving waarin hotels te beheren en om de rol van de organisaties binnen die omgeving.Bovendien zullen ze inzicht te krijgen in zowel een restaurant als Europese culinaire technieken. ... [-]


Certificaat In Het Toerisme

Saddleback College
Campus Voltijd 32 weken September 2017 Verenigde Staten Mission Viejo

Dit programma is degelijk gebaseerd op de reis- en toerisme-industrie en bereidt studenten voor op een loopbaan in verband met kaartverkoop, reserveringen, de belangrijkste toeristische gebieden en resorts, tarieven en routes, tour promotie en planning en alle manieren van reizen door de lucht, varen, trein en auto. [+]

Saddleback College beschikt over een universitair diploma of een certificaat programma dat u voor te bereiden op de toegang tot toerisme beroepen. Dit programma is degelijk gebaseerd op de reis- en toerisme-industrie en bereidt studenten voor op een loopbaan in verband met kaartverkoop, reserveringen, de belangrijkste toeristische gebieden en resorts, tarieven en routes, tour promotie en planning en alle manieren van reizen door de lucht, varen, trein en auto. De publieke belangstelling voor vrije tijd en reizen is toerisme een snel veranderende en groeiende gebied dat veel mogelijkheden biedt voor de goed getrainde individu gemaakt. Werkgelegenheid: Travel Counselor Meeting Planner In-house reisadviseur Reservation Sales Agent ticket Agent Met verdere opleiding en ervaring van dit soort werkgelegenheid beschikbaar kunnen zijn voor u: Vertegenwoordiger voor: Luchtvaartmaatschappijen Amtrak Autoverhuurbedrijven cruise Lines Touroperaties Verdrag en Incentive Specialist tour Escort Reisbranche Evaluator [-]

Certificaat Cursus In Toerisme En Hospitality

David Game Management School Thailand
Campus Voltijd Deeltijd June 2017 Thailand Bangkok

De Cursus Certificate in Toerisme en Hospitality is een basisniveau kwalificatie voor zowel schoolverlaters en degenen die in dienst zijn. De cursus is beschikbaar op zowel een full-time en part-time basis. [+]

Cursus certificaat in Toerisme en Hospitality De Cursus Certificate in Toerisme en Hospitality is een basisniveau kwalificatie voor zowel schoolverlaters en degenen die in dienst zijn. De cursus is beschikbaar op zowel een full-time en part-time basis. De full-time functie is geschikt voor schoolverlaters. De deeltijd-modus is bedoeld voor mensen die al in dienst zijn. Modules onderwezen in Cursus

Toerisme operaties Hotel en restaurant operaties Inleiding tot de marketing in toerisme en hospitality Inleiding tot de klantenservice vaardigheden

Toelatingseisen Studenten worden verwacht dat zij hebben met succes de kwalificatie van het Certificate of Secondary Education (Maw 6) of het equivalent daarvan afgerond en minstens 17 jaar oud moet zijn. Ook wordt verwacht dat de studenten adequaat niveau van Engels taalvaardigheid moet worden weergegeven. Daarom worden ze verwacht om ofwel succesvol afgerond Niveaus 1 en 2 Cursussen in hebben "Engels voor Hospitality en Toerisme Industrie " bij David Wildbeheer School of bezit het equivalent, zoals IELTS met een Algemene Band Score van 5,5. De Certificaten Aan het einde van de cursus zullen de studenten zitten voor de examens van de Britse federatie van Toerisme en Hospitality (CTH), UK (www.cthawards.com).Daarom, na het passeren van de examens voor alle vier modules onderwezen in de cursus, studenten zullen worden bekroond met een internationaal erkend certificaat erkend wordt door de Confederatie van Toerisme en Hospitality (CTH), UK. Academische Progression De succesvolle afronding van de cursus zullen studenten in staat stelt vooruitgang te boeken op het diploma, hetzij in Hospitality Management of het... [-]


Kok Certificaat Food & Wine

Cookery School at Little Portland Street
Campus Voltijd 6 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Deze spannende fast track, zes weken intensieve professionele kookcursus biedt de grootst mogelijke culinaire kennis. Deelnemers kunnen gaan vervolgens in op het werk als kok starten in een professionele keuken, doe seizoenen op een jacht of in een chalet, catering voor diners of gewoon verbeteren van hun eigen koken repertoires. [+]

Een kookles voor het leven! Deze spannende fast track, zes weken intensieve professionele kookcursus biedt de grootst mogelijke culinaire kennis. Deelnemers kunnen gaan vervolgens in op het werk als kok starten in een professionele keuken, doe seizoenen op een jacht of in een chalet, catering voor diners of gewoon verbeteren van hun eigen koken repertoires. Het ontwerp van onze koers De hoofdlijnen van de cursus is om competentie en vertrouwen op te bouwen. Dit wordt bereikt door intensieve leren in kleine klassen met een hoge verhouding van docenten aan studenten. Cookery School koks laat ons gevoel bekwaam en goed uitgerust met het vermogen om te plannen en uitvoeren van de menu's aan de gelegenheid aan te passen en door te gaan naar de ambities die hen naar de cursus in de eerste plaats te voldoen. De cursus is gebaseerd op het uitgangspunt dat iedereen heeft gaten in hun culinaire kennis dus niets aan de cursus is vanzelfsprekend. Alle relevante onderwerpen - theoretische en praktische - vallen die bijdraagt ​​aan het vertrouwen van onze studenten, waardoor ze het gevoel dat ze hebben een goed begrip van de kookkunsten dat ze nodig hebben in de toekomst. We werken binnen een duidelijk gestructureerd kader met recepten die zijn aangescherpt en getest meer dan tien jaar en die zijn gebruikt door duizenden studenten. Wij geloven dat als men gebruik maakt van een goed recept, produceert men een goede gerecht. Onze studenten zijn voorzien van essentiële koken gereedschappen en opbouwen vereiste vaardigheden, zodat ze zich... [-]

Certificaat Iv In De Horeca

North Coast TAFE
Campus Voltijd 1 jaar Australië New South Wales

Deze kwalificatie is voor mensen die de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken als een ervaren persoon met een breed scala van gastvrijheid vaardigheden gecombineerd met een gedegen kennis van de industrie operaties nodig. Je leert om zelfstandig of met beperkte begeleiding van anderen te beheren en te gebruiken discretionaire bevoegdheid om niet-routinematige problemen op te lossen. U kunt toezichthoudende taken hebben en u kan nodig zijn om te plannen, monitoren en het werk van de leden van het team te evalueren. Deze cursus geeft een route voor u om te werken als een team leider of begeleider in de horeca organisaties zoals restaurants, hotels, cateringactiviteiten, clubs, pubs, cafes en coffeeshops. [+]

Certificaat Programma's in Toerisme en Hospitality. Deze kwalificatie is voor mensen die de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken als een ervaren persoon met een breed scala van gastvrijheid vaardigheden gecombineerd met een gedegen kennis van de industrie operaties nodig. Je leert om zelfstandig of met beperkte begeleiding van anderen te beheren en te gebruiken discretionaire bevoegdheid om niet-routinematige problemen op te lossen. U kunt toezichthoudende taken hebben en u kan nodig zijn om te plannen, monitoren en het werk van de leden van het team te evalueren. Deze cursus geeft een route voor u om te werken als een team leider of begeleider in de horeca organisaties zoals restaurants, hotels, cateringactiviteiten, clubs, pubs, cafes en coffeeshops. Voorwaarden: Er zijn geen eerste vereisten voor deze cursus. Core eenheden: U zult compleet core eenheden van de studie in de volgende gebieden: Beheer van diversiteit op de werkvloer Effectief werken in de hospitality service Verbeter de klantenservice ervaring Beheer conflict Beheer financiën binnen een budget Coach anderen in het scheppen van vaardigheden Leiden en beheren van mensen Monitor werk operaties Implementeren en praktijken van gezondheid en veiligheid op het werk te controleren Electieve eenheden: Neem contact met ons op voor meer informatie over de electieve eenheden aangeboden binnen deze cursus. Assessments: Er zijn evaluaties voor elke eenheid. Krediet voor eerdere studie en levenservaring: Erkenning van Verworven Competenties (EVC) helpt u om uw kwalificatie sneller. We zullen bekijken uw leven en werk ervaringen evenals alle eerdere studie die u hebt... [-]