Certificaat Programma in Toerisme en Hospitality

Top 21 Cursus Studies in Toerisme en Hospitality 2017

Toerisme en Hospitality

Toerisme en gastvrijheid is een veld waarin verschillende disciplines worden bestudeerd en samengebracht om een goed begrip van de service-industrie te creëren. Als onderdeel van een wereldwijde markt die regelmatig verandert, is het belangrijk om bewust reizen trends en het effect dat een kleine verandering kan in de gehele industrie.

Wat is een Certificaat in Toerisme en Hospitality? Dit certificaat richt zich op concentraties die momenteel in de vraag, het creëren van een gespecialiseerde niche voor degenen die willen hun carrière in de service-industrie te bevorderen. Het laat de student om hun vaardigheden en kennis in de capaciteiten die instrumenteel in hun gekozen gebied te ontwikkelen.

De voordelen van het verwerven van een certificaat in Toerisme en Hospitality zijn onder meer te leren over de planning en hoe u de juiste beslissingen te nemen voor situaties die vaak worden gepresenteerd zonder waarschuwing.Studenten leren hoe ze aankomende trends te voorspellen, waardoor ze een omgeving die het beste past bij hun klanten beter te maken. Ze kunnen ook hun kennis met betrekking tot event planning, management, operations, het organiseren van financiën, marketing en juridische aspecten van het toerisme en hospitality.

Verschillende academische instellingen kunnen variëren in kosten op basis van de verwachte tijdbestek aan de eisen te voldoen, evenals de school plaats. Voor het aanvragen van een certificaat in Toerisme en Hospitality, grondig onderzoek van de school en de lengte van de tijd die nodig is voor het gewenste programma.

Met een Certificaat in Toerisme en Hospitality een individu kan een van de takken in of verder hun carrière in een positie als facilitair manager of als manager van een resort of een andere soortgelijke instelling.Het kan stimuleren die in de juridische sfeer binnen de industrie werken, het helpen van te voren nieuwe ontwikkelingen te houden om mogelijke juridische valkuilen die kunnen komen samen met die veranderingen te begrijpen. Een certificaat van dit type kunnen ook geven marketeers en operations managers een voorsprong op de concurrentie.

 

Er zijn nu internationale programma met online mogelijkheden, het maken van een gunstige ligging bij het ​​aanvragen van een certificaat in Toerisme en Hospitality verdienen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Individuele Vakprijs (afstandsonderwijs)

SOAS University of London
Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd August 2017 Verenigd Koninkrijk Londen

Of u nu op zoek bent om je professionele vaardigheden te actualiseren, of willen leren op afstand te proeven alvorens een postgraduaat, bieden wij onze modules voor zelfstudie. De Individual Professional Award (IPA) regeling stelt u in staat om één of meerdere modules buiten de structuur van een formele CEDEP opleiding te bestuderen. De meeste studenten studeren voor IPAs in de loop van een studiejaar (30 weken: februari-oktober). Echter, voor de geselecteerde modules, is er een tweede ingang in het jaar waar studenten kunnen studeren voor een award in een kortere periode (15 weken: juni-oktober). [+]

Certificaten in Toerisme en Hospitality. Wijze van Toeschouwers: Afstandsonderwijs Omschrijving De Korte Baan regeling is een geweldige ervaring, waardoor mijn terugkeer naar het hoger onderwijs, waarbij een evenwicht carrière en gezin. Ik heb het denken toegepast en leren verkregen tot mijn werk met de Ontario ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen, het ontwerpen met stakeholders een incentive-based project voor het toerisme en de bosbouw. Grant A Ritchie - Manager, NER Planning Unit Of u op zoek bent om je professionele vaardigheden te werken, of willen leren op afstand te proeven alvorens een postgraduaat, bieden wij onze modules voor zelfstudie. De Individual Professional Award (IPA) regeling stelt u in staat om één of meerdere modules buiten de structuur van een formele CEDEP opleiding te bestuderen. De meeste studenten studeren voor IPAs in de loop van een studiejaar (30 weken: februari-oktober). Echter, voor de geselecteerde modules, is er een tweede ingang in het jaar waar studenten kunnen studeren voor een award in een kortere periode (15 weken: juni-oktober). Profiteren van de Individual Professional Award In het algemeen is de Individual Professional Award is geschikt voor drie categorieën studenten: Categorie I - Professionele Updaten Degenen die willen een individuele module of modules op een eenmalig te nemen om redenen van professionele actualisering en / of special interest . Zij kunnen uit een van de in de onderstaande lijst modules. Categorie II - Sampler Degenen die willen 'monster' van een programma alvorens te beslissen of toe te passen voor MSc, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate registratie.... [-]

Kok Certificaat Schip

Tante Marie Culinary Academy
Campus Voltijd 4 dagen May 2017 Verenigd Koninkrijk Woking

Tante Marie Culinary Academy is verheugd aan te kondigen dat we nu het verstrekken van de Assessment in Marine Cookery - de scheepskok Assessment - een essentiële stap in het bereiken van de scheepskok Vaarbevoegdheid. [+]

Scheepskok Certificate Tante Marie Culinary Academy is verheugd aan te kondigen dat we nu het verstrekken van de Assessment in Marine Cookery - de scheepskok Assessment - een essentiële stap in het bereiken van de scheepskok Vaarbevoegdheid. Deze cursus is bij uitstek geschikt voor ervaren koks die al bezig zijn aan boord en nodig hebben om hun certificering te werken of om chef-koks die hebben stevige ervaring in de sector en de wens om een ​​carrière te beginnen aan boord van een schip. Wij zijn gelegen binnen handbereik van Heathrow en Gatwick, het centrum van Londen en de zuidkust en hebben een scala aan lokale accommodatie oplossingen. Onze state-of-the-art faciliteiten in combinatie met onze online 'Virtual Learning Environment' (ELO) betekent dat we zijn de ideale plek om de accreditatie u en uw bemanning nodig, zo snel en eenvoudig mogelijk te doen, om de naleving van MLC 2006 . Wat is de SCC en heb ik het nodig? Alle chefs op Britse geregistreerde commerciële schepen die meer dan 60 mijl uit de kust opereren met 10 of meer zeevarenden aan boord moet een scheepsruim Cook Certificate. Deze kwalificatie vervangt de vorige Koopvaardij (Certificate of Ship's Cooks) Regulations 1981. koks van het schip kan in aanmerking komen vanaf de leeftijd van 18 en minimale zee tijd is nu teruggebracht van 5 jaar tot een maand. Bovendien, om in aanmerking te komen aanvragers moet ook normen voor opleiding diplomering en wachtdienst (STCW) basisveiligheid cursussen te hebben afgerond en het bezit van een huidige... [-]

Certificate in International Hotel & Tourism Management

IMI International Management Institute Switzerland
Campus Voltijd 22 weken Open Inschrijving Zwitserland Luzern

[+]

Het programma omvat ook mogelijkheden om fundamentele vaardigheden te verwerven in talen, informatietechnologie, communicatie, business planning en zelfontplooiing.

Minimum 17 jaar Passend niveau van het Engels.

Aanvragers die niet over het vereiste niveau Engels kunnen toetreden tot de vier weken Pre-zittingen Engels cursus of 10 weken Universiteit Engels voorbereidingsprogramma (UEPP).

AWARDS

Studenten met succes het passeren van deze cursus zal een Certificate in Hotel en Toerisme Management toegekend door IMI ontvangen.

Entry Dates

Er zijn vier innamen per jaar - Lente, Zomer, Herfst en Winter.

[-]

Certificaat In De Toegepaste Toerisme & Event Management

ISB International School Of Business Dublin
Campus Voltijd 1 semester September 2017 Ierland Dublin

Dit programma is ontworpen voor undergraduate studenten bedrijfskunde die een bijzondere belangstelling voor Toerisme en Event Management hebben. Dit is een studie in het buitenland programma voor een periode van drie maanden. Studenten bestuderen deze onderwerpen in het kader van Ierland die bijdraagt ​​aan hun eerdere kennis op deze gebieden. Ze blijven bouwen op hun kennis en vaardigheden op het gebied van management, communicatie en economie in een multi-culturele context. [+]

Dit programma is ontworpen voor undergraduate studenten bedrijfskunde die een bijzondere belangstelling voor Toerisme en Event Management hebben. Dit is een studie in het buitenland programma voor een periode van drie maanden. Studenten bestuderen deze onderwerpen in het kader van Ierland die bijdraagt ​​aan hun eerdere kennis op deze gebieden. Ze blijven bouwen op hun kennis en vaardigheden op het gebied van management, communicatie en economie in een multi-culturele context. Tourism Marketing Management & Organisaties Event Management Sociale en economische aspecten van Ierland Business Communication Skills Toerisme & Event Management Project Tourism Marketing Het doel van deze module is om internationale studenten in staat te stellen een breed inzicht in de theorie en praktijk van het toerisme marketing van toepassing zijn op een buitenlandse werkomgeving. Na succesvolle afronding van deze module studenten moeten in staat zijn: Identificeren van de belangrijkste onderdelen van de marketingmix, segmentering proces en strategische beslissingen voor het toerisme marketeers. Herken het verschil tussen de 7P's van de diensten marketing uit de 4P's van product marketing en de bijbehorende kenmerken en uitdagingen van de diensten marketing. Communiceer de toepassing van een origineel en passend marketing strategie en communicatie campagne voor een toeristische bestemming. Bespreek de specifieke kenmerken van de toeristische marketing milieu in Ierland en uitleggen hoe het in een internationale omgeving kan worden toegepast. Management & Organisaties Het doel van deze module is om de internationale leerlingen vertrouwd te maken met de theorie, principes, praktijken, rollen en functies van het management en organisaties in de Ierse... [-]

Certificaat In Het Internationale Toerisme Beheer

IUT Valence
Campus Voltijd 1 semester January 2018 Frankrijk Valence

Certificate in International Tourism Management Franse art de vivre in de Rhône-vallei - Een semester waarna u in staat om algemene vaardigheden (Toerisme finance management, web marketing, verwerking van statistische enquêtes, het Frans als vreemde taal), maar ook gespecialiseerde vaardigheden te beheren zal zijn , zoals oenologie, (wijnproeverijen en marketing), gastronomie, event planning. [+]

Certificaten in Toerisme en Hospitality. Op zoek naar de opleiding in het toerisme? In de Rhône-vallei, Frankrijk, tussen de wijngaarden in de buurt van de pistes en niet ver van de Middellandse Zee? Om vaardigheden in de productie en marketing van toeristische producten te verwerven. Om vaardigheden voor strategische toerisme en hospitality management te ontwikkelen. Om de vaardigheden en expertise te verwerven om het toerisme producten te ontwikkelen. Voor meer informatie over de trends en de vaardigheden die nodig zijn in de toeristische sector. Het antwoord Certificate in International Tourism Management Franse art de vivre in de Rhône-vallei Een semester waarna u in staat om algemene vaardigheden te beheren zal zijn (Toerisme finance management, web marketing, verwerking van statistische enquêtes, het Frans als vreemde taal), maar ook gespecialiseerde vaardigheden, zoals oenologie, (wijnproeverijen en marketing), gastronomie, evenement planning. Een plek Waar u enkele van de beste wijnmakers (Chapoutier, Delas, Jaboulet, La Cave de Tain ...), waar een aantal van de beste gastronomische restaurants (Maison PIC, Chabran, Kléber, Chartron ...) worden verrekend kunnen vinden. In het hart van de Ardèche, de Pont d'Arc Cavern, de grootste gedecoreerde grot replica in de wereld beschikt over een collectie van schilderijen, tekeningen en gravures gereproduceerd van de Chauvet grot, een UNESCO World Heritage Site. Met zijn 125 km aan pistes, de Villard / Corrençon resort biedt de grootste skiën gebied in de Vercors. opleiding 300h, een semester compleet geleverd in het Engels, open voor elke student is geslaagd voor een jaar 2 universitair niveau. Deze... [-]

Certificaat IV In Hospitality

ICAE: International College of Advanced Education
Campus Voltijd 1 jaar July 2017 Australië Darwin

Certificaat IV in Hospitality is een cursus een jaar die één semester van on-campus studie, gevolgd door een semester van betaalde Industrie Plaatsing (studenten kunnen ervoor kiezen om onbetaalde IP doen indien gewenst). Deze cursus geeft studenten met een traject om te werken als begeleider in de horeca organisaties zoals restaurants, hotels, motels, clubs, pubs, cafés en coffeeshops. [+]

Certificaat IV in Hospitality Certificaat IV in Hospitality is een cursus een jaar die één semester van on-campus studie, gevolgd door een semester van betaalde Industrie Plaatsing (studenten kunnen ervoor kiezen om onbetaalde IP doen indien gewenst). Deze cursus geeft studenten met een traject om te werken als begeleider in de horeca organisaties zoals restaurants, hotels, motels, clubs, pubs, cafés en coffeeshops. In booming hospitality Darwin-industrie, studenten voeren hun Industry Plaatsing in voedsel en drank of accommodatie service. De meeste studenten hebben een gastvrijheid baan binnen een paar weken na het begin van hun opleiding, en velen kiezen voor een verblijf bij die werkgever voor hun IP. Mogelijk banen in de industrie Plaatsing onder meer: Bar bediende, supervisor of teamleider accommodatie receptionist Conciërge Duty manager Eten en drinken begeleider, leidinggevende of teamleider Front office bediende, leidinggevende of teamleider Housekeeping begeleider, leidinggevende of teamleider Gaming begeleider, leidinggevende of teamleider Leerplan Core Units BSBDIV501 diversiteit beheren op de werkvloer SITHIND004 Werk effectief in hospitality service SITXCCS007Enhance klantenservice ervaringen SITXCOM005 conflict beheren SITXFIN003 financiën beheren binnen een budget SITXHRM001 Coach anderen in beroepsvaardigheden SITXHRM003 Lood en beheren van mensen SITXMGT001 Monitor werk operaties SITXWHS003 implementeren en bewaken praktijken van gezondheid en veiligheid op het werk Electieve eenheden SITHIND001 Gebruik hygiënische praktijken voor de hospitality service SITHFAB001 Schoon en netjes de bar SITHFAB002 Zorg verantwoordelijke dienst van alcohol SITHFAB003 Operate een bar SITHFAB004 bereiden en serveren non-alcoholische dranken SITHFAB005 bereiden en serveren espresso SITHFAB010 bereiden en serveren cocktails SITHFAB014 Zorg voor bediening aan tafel... [-]

Adventure Program Guide

Keilir Academy in Iceland
Campus Voltijd Deeltijd 8 maanden August 2017 IJsland Reykjavik +1 more

Adventure Guide Studies is een acht maanden universitaire opleiding in IJsland focussen avontuurlijke sporten en het avontuur industrie met uitgebreide tijd op het veld activiteiten cursussen en gecomprimeerd en modulaire klassikale cursus instructie. [+]

Certificaten in Toerisme en Hospitality. Adventure Program Guide Overzicht Thompson Rivers University in Canada biedt - in samenwerking met Keilir Health Academy in IJsland - acht maanden unniversity programma voor Adventure Guides. The Adventure Sport Certificate programma is een kennismaking met avontuurlijke sporten en het avontuur industrie met uitgebreide tijd op het veld activiteiten cursussen en gecomprimeerd en modulaire klassikale cursus instructie. Dit is het ideale programma voor het entry-level avontuur studenten en studenten die hun carrière interesse in-adventure-gerelateerde gebieden te verkennen. The Adventure Sport-certificaat is een 60-credit (acht maanden) een intensieve opleiding die voortbouwt op lokale en internationale expertise op het gebied en het gebruik van de unieke en toegankelijke natuur in IJsland als een praktische klaslokaal. Waarom zou je de Adventure Sport Certificate overwegen? Het programma is een solide basis voor alle belangrijke onderdelen van avontuurlijk toerisme en de voordelen vooral degenen die geïnteresseerd zijn in zijn: een inleiding tot avontuurlijke sporten verbetering van de huidige avontuur sport vaardigheden het verkennen van de adventure-industrie als een carrière een relatief korte opleiding overdracht van krediet verdiend in verdere studies Programma Structuur Het programma wordt geleverd met een uitgebreide tijd bezig met veldactiviteit cursussen en gecomprimeerd en modulaire klassikale cursus instructie. Ongeveer twaalf weken van klassikale instructie en twaalf weken van het veld activiteit cursussen deel uitmaken van het programma. Alle cursus krediet in de Adventure Sport Certificate voltooid is overdraagbaar naar andere Adventure Studies Department programma's op TRU. Studenten die willen hun avontuur studie voort te zetten bij TRU... [-]

Hogere Certificaat Hospitality Management

The Private Hotel School
Campus Voltijd 1 jaar July 2017 Zuid-Afrika Stellenbosch

Na succesvolle afronding van de Higher Certificate in Hospitality Management, kunnen studenten zich inschrijven voor de Advanced Certificate in Hospitality Management. Dit Higher Certificate overeenkomt met het functieprofiel van de operationele personeel in entry level posities, ervaring opdoen om later posities met toezichthoudende taken in de horeca in te vullen. [+]

Introductie Na succesvolle afronding van de Higher Certificate in Hospitality Management, kunnen studenten zich inschrijven voor de Advanced Certificate in Hospitality Management. Dit Higher Certificate overeenkomt met het functieprofiel van de operationele personeel in entry level posities, ervaring opdoen om later posities met toezichthoudende taken in de horeca in te vullen. Wat is inbegrepen: Collegegeld, Chef's uniform (Chef's Jacket, broeken chef-kok, das, witte schort, zwarte schedel cap) School uniform (dame sjaal / heren stropdas, golf overhemd, formele blazer, formeel slax / broek, formele vest, formele lange of korte koker blouse / lounge overhemd, formele kokerrok), mes zak, Chef's mes, mes, keuken schaar, vaatdoeken x2, TPHS sling bag, fotokopieën, extra klasse notities en hand-outs, alle keuken ingrediënten, EHBO-certificaat, studentenkaart, naam badge, gratis toegang tot internet op de campus, oriëntatie week, Graduation, fieldtrips, student lounge met toegang tot computer, kleine klassen met persoonlijke aandacht, gekwalificeerde ervaren instructeurs, eigen TPHS e-mailadres + toegang op afstand, leren en leren op de werkplek, praktische keukens evenals andere toonaangevende voorzieningen in de buurt, veilig parkeren en veilig klasse omgeving met een prachtige omgeving, interactieve student leven op de campus. Wat is uitgesloten: Studieboeken, aanvullende examens, herhaal onderwerpen, verloren studentenkaart / naambadge, erkenning van verworven competenties, onderzoek opmerking / s, huisvesting, vervoer, de Amerikaanse Library lidmaatschap / Infotrack (optioneel). CURSUSGELD: Jaar 1 R87,900 Minimum Toelatingseisen: Senior Certificate met instemming dat de student kan studeren in de richting van een Higher Certificate. Duur: 1 jaar Startdata: Januari en juli van elk jaar [-]

Certificaat Iv In De Horeca

North Coast TAFE
Campus Voltijd 1 jaar Australië New South Wales

Deze kwalificatie is voor mensen die de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken als een ervaren persoon met een breed scala van gastvrijheid vaardigheden gecombineerd met een gedegen kennis van de industrie operaties nodig. Je leert om zelfstandig of met beperkte begeleiding van anderen te beheren en te gebruiken discretionaire bevoegdheid om niet-routinematige problemen op te lossen. U kunt toezichthoudende taken hebben en u kan nodig zijn om te plannen, monitoren en het werk van de leden van het team te evalueren. Deze cursus geeft een route voor u om te werken als een team leider of begeleider in de horeca organisaties zoals restaurants, hotels, cateringactiviteiten, clubs, pubs, cafes en coffeeshops. [+]

Certificaten in Toerisme en Hospitality. Deze kwalificatie is voor mensen die de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken als een ervaren persoon met een breed scala van gastvrijheid vaardigheden gecombineerd met een gedegen kennis van de industrie operaties nodig. Je leert om zelfstandig of met beperkte begeleiding van anderen te beheren en te gebruiken discretionaire bevoegdheid om niet-routinematige problemen op te lossen. U kunt toezichthoudende taken hebben en u kan nodig zijn om te plannen, monitoren en het werk van de leden van het team te evalueren. Deze cursus geeft een route voor u om te werken als een team leider of begeleider in de horeca organisaties zoals restaurants, hotels, cateringactiviteiten, clubs, pubs, cafes en coffeeshops. Voorwaarden: Er zijn geen eerste vereisten voor deze cursus. Core eenheden: U zult compleet core eenheden van de studie in de volgende gebieden: Beheer van diversiteit op de werkvloer Effectief werken in de hospitality service Verbeter de klantenservice ervaring Beheer conflict Beheer financiën binnen een budget Coach anderen in het scheppen van vaardigheden Leiden en beheren van mensen Monitor werk operaties Implementeren en praktijken van gezondheid en veiligheid op het werk te controleren Electieve eenheden: Neem contact met ons op voor meer informatie over de electieve eenheden aangeboden binnen deze cursus. Assessments: Er zijn evaluaties voor elke eenheid. Krediet voor eerdere studie en levenservaring: Erkenning van Verworven Competenties (EVC) helpt u om uw kwalificatie sneller. We zullen bekijken uw leven en werk ervaringen evenals alle eerdere studie die u hebt voltooid... [-]

HNC In De Horeca

London College of Contemporary Arts
Campus Voltijd 1 jaar June 2017 Verenigd Koninkrijk Londen

De HNC in Hospitality cursus bij LCCA is een werk-gerelateerde getuigschrift van hoger onderwijs die leidt tot een carrière in de horeca. Het is een praktische cursus en geeft je ook de mogelijkheid om part-time werk en studie te combineren. [+]

HNC in Hospitality De HNC in Hospitality cursus bij LCCA is een werk-gerelateerde getuigschrift van hoger onderwijs die leidt tot een carrière in de horeca. Het is een praktische cursus en geeft je ook de mogelijkheid om part-time werk en studie te combineren. Deze cursus biedt ook mogelijkheden voor u om zich te concentreren op de ontwikkeling van een hoger niveau vaardigheden in een hospitality management context, met inbegrip van onderzoeks- en onderzoeksvaardigheden gericht op management vraagstukken in het kader van horeca, recreatie en toerisme. cursus Eisen Minimum leeftijd: 18 jaar oud Kwalificaties: UK aanvragers: vier GCSE's (C of hoger). Minimaal twee A levels (D of hoger) elke NARIC erkende gelijkwaardigheid Taalvaardigheid: IELTS 5,5 (min. 5,0 in elke component) PTE 51 (min. 51 in elke component) TOEFL (IBT) 87 - min. L-21, R-22, S-23, W-21 Rijpe studenten: (meer dan 21) worden aanvaard onder voorbehoud van voldoende taal- en rekenvaardigheden testen, werkervaring (indien van toepassing) en een sterke persoonlijke verklaring [-]

ESL + Gastvrijheid En Toeristisch Management Certificaat + Betaalde Stage-programma

Columbia West College
Campus Voltijd 21 maanden February 2018 Verenigde Staten Los Angeles

Engels leren, verdienen een professioneel certificaat in Hospitality en Toerisme Management en het land een van 12 maanden betaalde stage! Mis deze once-in-a-lifetime kans om je carrière in de horeca en toerisme-industrie niet te missen! Nu kun je ESL aan de Columbia West College studeren in prachtige Los Angeles en Hospitality en Toerisme Management aan Vatel / Cibu in het zonnige San Diego, PLUS land de betaalde stage van je dromen! [+]

Certificaten in Toerisme en Hospitality. Engels leren, verdienen een professioneel certificaat in Hospitality en Toerisme Management en het land een van 12 maanden betaalde stage! Mis deze once-in-a-lifetime kans om je carrière in de horeca en toerisme-industrie niet te missen! Nu kun je ESL aan de Columbia West College studeren in prachtige Los Angeles en Hospitality en Toerisme Management aan Vatel / Cibu in het zonnige San Diego, PLUS land de betaalde stage van je dromen! CWC Collegegeld: Hangt af van de lengte van de studie. Zie collegegeld grafiek voor details. Vatel / Cibu Collegegeld: $ 11.750 Hospitality and Tourism Management certificaat programma 12 maanden betaald OPT En nog veel meer! 2016 Start Dates 1 februari 2016 29 augustus 2016 Over CWC: Gevestigd in Los Angeles, CWC biedt uitstekende Engels taalonderwijs, ervaren en toegewijde docenten, warm en behulpzaam personeel, goede diensten voor studenten, partnerschappen met instellingen voor hoger onderwijs, een etnisch diverse studentenpopulatie en alle andere voordelen die u zoekt in een groot taalschool! Wat uw doelen kunnen zijn, willen wij u ondersteunen bij elke stap van de weg op uw reis naar succes! Over VATEL / Cibu: Vatel is de kopgroep in gastvrijheid en het beheer van het onderwijs, met 30 scholen wereldwijd. Cibu is een van de weinige nationaal erkende, particuliere bedrijfsleven universiteiten in de Verenigde Staten. Samen, hun missie is om de volgende generatie van hospitality managers opleiden voor 's werelds grootste en meest levendige industrie. Bereiken ze hun missie door een streven naar excellentie in het... [-]

BTEC Niveau 4 Hoger Nationaal Certificaat (HNC)

Regent's International College
Campus Voltijd 2 jaar June 2017 Thailand Bangkok

BTEC Niveau 4 Higher National Certificate (HNC) wordt algemeen erkend door de internationale universiteiten en beroepsorganisaties. [+]

Openslaande deuren naar een schitterende carrière BTEC (British Technology Education Council) kwalificaties hebben een deel van de mainstream onderwijsveld al meer dan 25 jaar het aanbieden van vaardigheden en kennis om leerlingen van alle leeftijden en vaardigheden over de hele wereld. Door middel van RIC deze programma's zijn nu ook beschikbaar in Thailand. BTEC kwalificaties zorgen voor een praktische, real-world benadering van het leren zonder ook maar iets van essentieel belang theorie. Studenten kunnen de vaardigheden die nodig zijn om ofwel te verplaatsen naar het hoger onderwijs of voer de werkomgeving te krijgen. Hoe BTEC de juiste deuren kan openen voor je toekomstige carrière Cijfers van Edexcel blijkt dat: 85% van de leerlingen hebben zich ontwikkeld tot verdere studies verwachten op lange-termijn-carrière uitkeringen uit hun BTEC ontlenen. 79% van de leerlingen die gevorderd om te werken rekening houden met de BTEC een van de stapstenen naar hun droombaan. BTEC kwalificaties (niveau 3) kan ook worden genomen, of in plaats van IGCSEs en A levels, en langs diploma's in scholen en universiteiten. Ze worden gewaardeerd door hogescholen, universiteiten, werkgevers en beroepsorganisaties in het Verenigd Koninkrijk en erkend in meer dan 80 landen wereldwijd. De BTEC Niveau 4 Higher National Certificate (HNC) wordt algemeen erkend door de internationale universiteiten en beroepsorganisaties. Na een periode van twee jaar studie, kunnen de studenten doorstromen naar het laatste jaar van een opleiding in het Verenigd Koninkrijk of het 3e jaar van andere overzeese bestemmingen, waar de opleiding is waarschijnlijk vier jaar lang. Leerlingen die met... [-]

Certificaat In Hospitality Management

Apicius International School of Hospitality
Campus Voltijd 2 semesters October 2017 Italië Florence

De Apicius Professional Program in Hospitality Management biedt internationale studenten een unieke kans om zich te specialiseren in de horeca veld, tijdens de studie in een van de meest uitdagende toeristische steden in de wereld. [+]

De Apicius Professional Program in Hospitality Management biedt internationale studenten een unieke kans om zich te specialiseren in de horeca veld, tijdens de studie in een van de meest uitdagende toeristische steden in de wereld. Het programma is niet alleen gebaseerd op theorie, maar ook op praktische ervaring, bestaande uit de bezoeken ter plaatse, gastcolleges en stages georganiseerd voor professionele, formatieve ervaringen voor de studenten aan te bieden. De combinatie van een dynamische en verfijnde stad met een programma dat een hoog niveau van expertise in werkvormen biedt zorgt voor een opmerkelijke ervaring voor elke aish Hospitality student.

Programma Curriculum ... [-]


Gastvrijheid Diploma & Certificaat Programma

Reeves College
Campus Voltijd 43 weken September 2017 Canada Calgary

Toerisme / Eco-toerisme is een van de snelst groeiende sectoren van de Canadese economie en de wereldeconomie. De eco-toerisme-industrie zal naar verwachting versnellen als de mondiale vraag naar reizen naar ongerepte wildernis gebieden toeneemt. [+]

Toerisme / Eco-toerisme is een van de snelst groeiende sectoren van de Canadese economie en de wereldeconomie. De eco-toerisme-industrie zal naar verwachting versnellen als de mondiale vraag naar reizen naar ongerepte wildernis gebieden toeneemt. Belangrijke gebieden van de werkgelegenheid in de industrie zijn onder Adventure Toerisme en Recreatie, Toerisme Services, Food & Beverage Services, Accommodaties, Reizen & Trade, Evenementen & Congressen, en Vervoer Attracties. Succesvolle afgestudeerden krijgen een American Hotel & Lodging Association (Ahla) diploma en een Reeves College diploma dat overdraagbaar zijn naar een groot aantal hogescholen en universiteiten.

 ... [-]


Certificaat Hawaiiaanse Studies

Windward Community College
Campus Voltijd September 2017 Verenigde Staten Honolulu

De ASC in Hawaiian Studies bereidt studenten voor op een loopbaan in het onderwijs, de bezoeker industrie, of op gebieden vereisen expertise in Hawaiian onderwerp. [+]

Certificaten in Toerisme en Hospitality. De ASC in Hawaiian Studies bereidt studenten voor op een loopbaan in het onderwijs, de bezoeker industrie, of op gebieden vereisen expertise in Hawaiian onderwerp. Programma Resultaten Na succesvolle afronding van dit certificaat, zullen de studenten in staat om: Toegang tot bronnen van informatie over Hawaï en Hawaiiaanse Studies. Kritisch te analyseren informatie over Hawaï en Hawaiiaanse Studies. Communiceren, het toepassen van de juiste Hawaiian uitspraak, spelling, basic zin en zinspatronen. Breng een stevige basis om verder Hawaiian taalverwerving. Aantonen dat een basiskennis van Hawaï, zijn natuurlijke en sociale geschiedenis, en zijn Hawaiian erfgoed. Identificeer Hawaiian milieu- en maatschappelijke kwesties en manieren om bij te dragen aan Hawai'i door het toepassen van informatie en kennis opgedaan met de ASC in Hawaiiaanse Studies. Begrijpen, waarderen, welbespraakt, en beschermen Hawai'i, zijn unieke erfgoed en identiteit door de ASC in Hawaiiaanse Studies hebben bereikt. U komt in aanmerking voor toepassing als u: 18 jaar of ouder zijn, of Hebben verdiend een Amerikaanse high school diploma, GED of gelijkwaardigheid Internationale eisen en informatie Student Een aanvraag indienen als u: Niet ingeschreven bij een van de UH-systeem campussen Een first-time student Een terugkerende student (een persoon die eerder aanwezig, maar wordt momenteel niet ingeschreven bij een andere campus UH) Een transfer student (een persoon die op dit moment of eerder is ingeschreven aan een non-UH instelling) Transfer Credit Search - UH System cursus Transfer Database Een vroege Toegeven of vliegende start student (een junior of senior high school student in... [-]