Filter
Certificaat

Top 48 Cursus Studies in Technologie-Studies 2019

Een certificaat is een kwalificatie die veel studenten proberen te krijgen tijdens hun loopbaan hoger onderwijs. De meeste certificaten vergen minder tijd om geld te verdienen dan een graad doet, maar studenten in staat om een ​​specialiteit te demonstreren in een bepaald onderwerp. Certificaten kunnen worden verkregen op hun eigen of in combinatie met een andere graad, en worden aangeboden in veel verschillende gebieden.

Wat is een Certificate in Technology? Deze vorm van certificering geeft aan dat een student kennis heeft verkregen in één of meerdere gebieden van de technologie, met inbegrip van technologie management, gezondheid technologie, informatietechnologie, technologische systemen, en zelfs sanitair. Studenten kunnen een aantal verschillende onderwerpen, zoals informatica, informatie theorie, datamodellering, business strategie, en de handel-specifieke vaardigheden te bestuderen.

Er zijn veel voordelen beschikbaar voor degenen die een certificaat in de technologie te verkrijgen. In de meeste gevallen, een certificaat goedkoper dan een volledige mate.Studenten kunnen vinden dat hun kansen op werk worden versterkt nadat ze de verplichte vakken hebben afgerond. Een technologie certificaat kan ertoe bijdragen dat een specialiteit in een bepaald onderwerp en kan belangrijke kwalificaties werkgelegenheid.

De kosten van het verkrijgen van een certificaat in de technologie varieert sterk afhankelijk van de gekozen instelling, het specifiek programma, en of de student leert online of op de campus. Degenen die willen een certificaat in de technologie na te streven moet in contact te komen met potentiële scholen voor actuele informatie over collegegeld, vergoedingen en de kosten van boeken.

Veel banen kan na het behalen van een certificaat in de technologie worden nagestreefd. Dergelijke banen omvatten een loopbaan in de informatie-systemen en technologie management. Certificaat programma afgestudeerden kunnen ook geluk om werk te vinden in andere beroepen dat wetenschap en technologie te betrekken. Certificaat programma afgestudeerden kunnen ook worden gekwalificeerd om technische loopbaan in speciale gebieden voort te zetten.

Als je wilt naar een Certificate in Technology verdienen, start vandaag. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

48 Results in Technologie-Studies

Tufts University - School of Engineering

Het programma staat open voor personen met een bachelordiploma en is vooral handig voor computerprogrammeurs, webontwerpers, software-engineers, professionals in menselij ... [+]

Het programma staat open voor personen met een bachelordiploma en is vooral handig voor computerprogrammeurs, webontwerpers, software-engineers, professionals in menselijke factoren, gebruikersinterfaceontwerpers en anderen die hun ontwerp- en implementatievaardigheden voor de gebruikersinterface willen ontwikkelen of verbeteren.

Dit certificaat wordt aangeboden in samenwerking met de Tufts-afdeling Psychologie, de School of Engineering en de afdeling Bezigheidstherapie bij Tufts.

Toepassing:Binnenlandse aanvragers moeten vóór 31 december een aanvraag indienen voor de toelating tot de lente en 1 augustus voor de toelating tot de herfst.Internationale aanvragers moeten uiterlijk 15 september een aanvraag indienen voor de lente-toelating en 1 juni voor de toelating tot de herfst.Een bachelordiploma is vereist om aan te vragen.GRE Algemene testscores zijn niet vereist.... [-]
Verenigde Staten Medford
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Medford
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
Campus

Lees meer in Nederlands
American Heritage College

De virtualisatie ... [+]

virtualisatie

De virtualisatie

Dit is een speciaal ontworpen, hands-on training. Het onderzoekt de installatie, configuratie en het beheer van VMware® vSphereTM, dat bestaat uit VMware ESXTM / ESXi en VMware vCenterTM Server. De cursus is gebaseerd op ESX 5. Het programma is gericht op professionals uit alle vakgebieden die over het algemeen bekend zijn met IT-omgevingen en geïnteresseerd zijn in het leren van een zich snel ontwikkelende technologie.

CERTIFICAAT VAN AFRONDING

American Heritage College kent een certificaat van voltooiing toe aan studenten die met succes alle vereiste cursussen voor het programma hebben voltooid.

PROGRAMMAVEREISTEN

High School Diploma of het equivalent daarvan (GED) is vereist en sommige professionele werkervaring in informatietechnologie wordt aanbevolen.... [-]

Verenigde Staten Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Orange
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Garden Grove
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Long Beach
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Oceanside
    )

)
1
September 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
Emerson College

Ons certificaatprogramma is bedoeld voor werkende professionals die graag kritische, veelgevraagde gegevensanalysevaardigheden willen opdoen. Na voltooiing van het certif ... [+]

programma beschrijving

Heb je ervaring of achtergrond in data-analyse? Combineer uw bestaande kennis met ons online Data Analytics Graduate Certificate om uw vaardigheden te verbeteren en uw carrière vooruit te helpen.

Ontwikkel tijdens de hele duur van de studie de vaardigheden voor gegevensanalyse die u nodig hebt om te concurreren op de markt met inzicht van vandaag:

Ontwikkel klantperspectieven en -segmenten die het kader bieden voor gerichte en gepersonaliseerde marketingbehandelingenBouw voorspellende modellen die individueel consumentengedrag voorspellen en proactieve marketingcommunicatie mogelijk makenGebruik web- en sociale media-analysehulpmiddelen om online interacties te evalueren en nieuwe kansen te identificeren om consumentenleads te genereren en nog sterkere klantrelaties op te bouwenGebruik best-practice testen en meetmethoden voor digitale campagnes die nauwkeurig de ROI van marketinginvesteringen beoordelen... [-]
Verenigde Staten Boston
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Boston
    )

)
1
September 2019
12 maanden
Online

Lees meer in Nederlands
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Zeer succesvolle bedrijven weten dat ze niet langer alleen op hun product of dienst kunnen vertrouwen om te groeien; ze moeten hun gegevens gebruiken om hun klanten beter ... [+]

Overzicht

Zeer succesvolle bedrijven weten dat ze niet langer alleen op hun product of dienst kunnen vertrouwen om te groeien; ze moeten hun gegevens gebruiken om hun klanten beter te begrijpen en leren van de collectieve ervaringen van hun organisaties om concurrerend te blijven.

UC Irvine's 3-maands postacademisch Accelerated Certificate Program (ACP) in Data Science

VoordelenLeer van experts uit de industrie om een ​​combinatie van wetenschap, kunst en bedrijfstechnieken te gebruiken om nieuwe inzichten en concurrerende intelligentie te biedenOntwikkel strategieën en vaardigheden om Big Data effectief te verzamelen en beheren en data-driven discovery en voorspelling uit te voerenOptimaliseer marketingcampagnes en websitegedrag om klantreacties en conversies te vergrotenIntegreer krachtige en traditioneel onaangesproken informatiebronnen, waaronder sociale gegevens, ongestructureerde tekst en big data-setsDefinieer bedrijfsdoelen, bereid gegevens voor, ontwikkel en verifieer voorspellende modellen en implementeer en verfijn voorspellende modellenOntwikkel bruikbare plannen om de verkoop te verhogen, marketingkosten te verlagen en klantbehoud te verbeterenKrijg een concurrentievoordeel op de wereldwijde banenmarkt door een stage in een Amerikaans bedrijfWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Staten Irvine
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Irvine
    )

)
1
September 2019
Full-time
3 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Het certificaat van internationale stichtingsstudies is een pre-degree access foundation year-programma dat speciaal is ontworpen voor internationale studenten die niet o ... [+]

Overzicht

Het certificaat van internationale stichtingsstudies is een pre-degree access foundation year-programma dat speciaal is ontworpen voor internationale studenten die niet over de nodige kwalificaties beschikken om rechtstreeks op een opleiding te worden ingeschreven.

In tegenstelling tot vele propedeuse-cursussen, kun je met een succesvolle afronding van dit programma doorgaan naar een breed scala van universitaire undergraduate-graden. Je kunt modules studeren die voldoen aan de toelatingseisen voor cursussen in gezondheid, verpleegkunde, informatica, media, sociale wetenschappen, bedrijfsleven en rechten.

Het programma stelt u in staat om te communiceren en effectief studeren op bachelorniveau. Wij zullen u helpen om te ontwikkelen:... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigd Koninkrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Bradford
    )

)
1
September 2019
Full-time
1 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Open Colleges

Het Certificaat IV in Web-gebaseerde technologieën is ideaal voor mensen die willen de creatieve en technische aspecten van web design en web development combineren om op ... [+]

Certificaat IV in webtechnologieën

De combinatie van de creatieve en technische aspecten van web design en ontwikkeling, zal het Certificaat IV in webtechnologieën u te voorzien van een brede Skillset.

Cursus Beschrijving

Het Certificaat IV in Web-gebaseerde technologieën is ideaal voor mensen die willen de creatieve en technische aspecten van web design en web development combineren om open te stellen spannende carrièremogelijkheden in de steeds groeiende web-industrie.

Tijdens je studie leer je plannen, ontwerpen, aanpassen en ontwikkelen van dynamische websites, evenals hoe het hosten en over te zetten en maak basic databases. Je studie zal ook bereidt je voor op het testen om ervoor te zorgen sites zijn compliant, en geven u de vaardigheden om te monitoren en onderhouden van websites te ondernemen, instelling die u voor een aantal interessante loopbaantrajecten.... [-]

Australië Australia Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Australia Online
    )

)
1
January 2019
Full-time
24 maanden
Online

Lees meer in Nederlands
The Learning People

Als u wilt leren hoe u communicatienetwerken binnen een organisatie kunt implementeren, onderhouden, ondersteunen en ontwikkelen, dan is onze netwerkcollectie iets voor u ... [+]

Als u wilt leren hoe u communicatienetwerken binnen een organisatie kunt implementeren, onderhouden, ondersteunen en ontwikkelen, dan is onze netwerkcollectie iets voor u.

1. Hands-on leren

Met materiaal dat speciaal is gekozen om u te helpen uw netwerkvaardigheden zo snel mogelijk op te bouwen, wordt uw trainingspakket afgestemd op uw carrièrepad.

2. Op maat gemaakt voor jou

Onze netwerkcollectie leert u alles wat u moet weten om een ​​netwerkexpert te worden.

3. Leer in je eigen tempo

Al onze cursussen zijn 24/7 beschikbaar en zijn overal ter wereld toegankelijk.

Wat is de netwerkcollectie?

De Networking-collectie omvat een verbazingwekkend uitgebreid scala aan certificeringen om u te helpen uw carrière als IT-professional te ontwikkelen of vooruit te helpen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Brighton Ierland Dublin Australië Sydney Nieuw-Zeeland Wellington  + 4 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigd Koninkrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Brighton
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Ierland
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dublin
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australië
    )

  [5] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sydney
    )

  [6] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Nieuw-Zeeland
    )

  [7] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Wellington
    )

)
1
August 2019
Online

Lees meer in Nederlands
Butte College

Het netwerk van de computer programma bereidt studenten voor de industrie standaard certificatie-examens en entry-level posities als computernetwerken professionals. ... [+]

Certificaat in Computer Netwerk: Cisco Network AdministratioN

Computer Netwerk Programma

www.butte.edu/departments/careertech/computerscience/ Linda Fischer, adviseur (530) 893-7402 Afdeling: AHPS 251 (530) 895-2531 Advies en advisering: (530) 895-2378

Over het programma

Het netwerk van de computer programma bereidt studenten voor de industrie standaard certificatie-examens en entry-level posities als computernetwerken professionals. De basisvorming beslaat netwerken fundamentals, WAN technologieën, elementaire veiligheid en draadloze concepten, routing en switching fundamentals en het configureren van eenvoudige netwerken.

Geen vereiste vaardigheden zijn vereist voor studenten in te schrijven in het programma.... [-]

Verenigde Staten Chico
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Chico
    )

)
1
August 2019
Full-time
12 - 24 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
North Iowa Area Community College

De Software Applications Specialist Certificaat is ontworpen om studenten bloot te stellen aan Microsoft-software. Deze cursussen zijn zakelijke keuzevakken en kan voor d ... [+]

Software Applications Specialist Certificaat

De Software Applications Specialist Certificaat is ontworpen om studenten bloot te stellen aan Microsoft-software.

Deze cursussen zijn zakelijke keuzevakken en kan voor diploma's of graden. Veel van deze cursussen worden aangeboden op een gearrangeerd basis of online.

Carrièremogelijkheden

Succesvolle afgestudeerden kan de werkgelegenheid in de volgende gebieden te vinden:

Software Specialist Help Desk Support [-]
Verenigde Staten Mason City
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Mason City
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
Campus

Lees meer in Nederlands
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Het online certificaat van Johns Hopkins in geografische informatiesystemen biedt u een wetenschappelijke basis in modellering, analyse en visualisatie van ruimtelijke ge ... [+]

Het online certificaat van Johns Hopkins in geografische informatiesystemen biedt u een wetenschappelijke basis in modellering, analyse en visualisatie van ruimtelijke gegevens. Het programma is gericht op deeltijdprofessionals en richt zich op geospatiale data-analyse en visualisatie in een webgebaseerde omgeving. Het is volledig online beschikbaar en biedt u een handig, interactief platform om GIS en zijn rol in het zich snel ontwikkelende gebied van cloud computing te verkennen.

Het programma neemt een zeer innovatieve en unieke benadering van GIS-educatie aan en leert u de nieuwste trends in de verwerking, analyse en visualisatie van ruimtelijke gegevens met behulp van een multimediadistributieschema. U zult ook waardevolle ervaring opdoen in GIS Web-gebaseerde applicatie-ontwikkeling in een cloud computing-omgeving, waardoor uw kennis van softwareontwerp, software lifecycle management, databasebeveiliging en webarchitectuur wordt vergroot.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Washington D.C.
    )

)
1
September 2019
Part-time
1 - 5 jaar
Online

Lees meer in Nederlands
US Online Learning

De Certified Ethical Hacker (CEH) -training stelt studenten in staat om hackers te identificeren, tegen te gaan en te verdedigen tegen indringende netwerken en toegang te ... [+]

Gecertificeerde ethische hacker (CEH)

De Certified Ethical Hacker (CEH) -training stelt studenten in staat om hackers te identificeren, tegen te gaan en te verdedigen tegen indringende netwerken en toegang te krijgen tot essentiële informatie. Dit zal studenten in staat stellen om proactieve tegenmaatregelen te implementeren en op hun beurt de ontwikkeling van informatiebeveiliging en misbruikte kwetsbaarheden voor te blijven. Met deze certificering krijgen professionals een waardevolle referentie met een gemiddeld salaris van meer dan $ 100.000 per jaar. Deze cursus is ook de voorwaarde voor de CHFI-certificering die de hacktechnieken zal uitbreiden en zal leiden tot het gebied van cyber forensisch onderzoek en onderzoek. Onderwerpen in deze cursus zijn: DDOS-aanvallen, detectie, het maken van beleid, social engineering, het maken van virussen en bufferoverlopen om er maar een paar te noemen.... [-]

Verenigde Staten New York City
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => New York City
    )

)
1
September 2019
Online

Lees meer in Nederlands
MIT Professional Education Online

Machinaal leren heeft ingrijpende gevolgen in veel verschillende sectoren, van financiële dienstverlening tot retail en reclame. Het is hard op weg een fundamenteel instr ... [+]

OVERZICHT

Machinaal leren heeft ingrijpende gevolgen in veel verschillende sectoren, van financiële dienstverlening tot retail en reclame. Het is hard op weg een fundamenteel instrument te worden voor het nemen van betere beslissingen in zakelijke beslissingen die worden aangestuurd door gegevens, geen onderbuikgevoelens of giswerk.

Tegenwoordig heeft elk bedrijf toegang tot veel gegevens, of dit nu operationele gegevens, klantgegevens, gegevens van derden of leveranciersgegevens zijn. De vraag voor besluitvormers wordt: Hoe kan ik deze gegevens gebruiken om goed geïnformeerde voorspellingen te doen, actie te ondernemen en de resultaten te evalueren voor toekomstige besluitvorming?... [-]

Verenigde Staten Cambridge
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Cambridge
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 maanden
Online

Lees meer in Nederlands
Barking & Dagenham College

Je kunt studeren aan dit tweejarige Higher National Diploma en direct naar je werk gaan, of het gebruiken als voorbereiding om naar de universiteit te gaan om te studeren ... [+]

Ben je geïnteresseerd in een carrière in informatica?

Met Canary Wharf en Tech City in Oost-Londen, betekent studeren bij ons dat u zich in een uitstekende positie bevindt om de kansen die zich vlak voor uw deur bevinden optimaal te benutten.

Ons HNC Computing-programma is ontworpen om u te helpen zowel de technische als de 'zachtere' vaardigheden te ontwikkelen die steeds vaker door werkgevers worden gezocht. De cursus behandelt digitaal hardwareontwerp, netwerkengineering, codering, webontwikkeling, robotica, bedrijfsanalyse en databasebeheer, evenals tal van andere gewilde vaardigheden.

Na voltooiing van de HNC zou je kunnen doorstromen naar de HND, die ook wordt aangeboden bij Barking... [-]

Verenigd Koninkrijk Dagenham
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigd Koninkrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dagenham
    )

)
1
September 2019
Full-time
1 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
NBCC

Marine Diesel Mechanics zijn motorspecialisten. Ze hebben deskundige kennis van elektrische en motorsystemen in scheepsvaartuigen en uitrusting met dieselmotoren. U leert ... [+]

Programma overzicht

Marine Diesel Mechanics zijn motorspecialisten. Ze hebben deskundige kennis van elektrische en motorsystemen in scheepsvaartuigen en uitrusting met dieselmotoren. U leert hoe u belangrijke mechanische onderdelen van commerciële machines moet installeren, repareren en onderhouden. Je training zal ook worden overgedragen aan andere vakmensen, waaronder Heavy Equipment Service Technician en Truck and Transport Service Technician. Het vervoer over water is van vitaal belang voor de industrie en de vrije tijd, en Marine Diesel Mechanics is over de hele wereld gezocht in verschillende sectoren.

Looptijd

De vereisten voor dit certificaatprogramma kunnen binnen een academiejaar van een voltijdstudie worden behaald.... [-]

Canada Sint Andrews
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sint Andrews
    )

)
1
September 2019
Full-time
1 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Unity College Australia

Dit programma biedt de praktische technische basis voor een reeks IT-diplomacursussen. Deze cursus is ook geschikt voor ICT-afgestudeerden die hun praktische vaardigheden ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

Kennis en vaardigheden ontwikkelen in het gebruik van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Deze cursus haalt studenten binnen de ICT - niet langer de gebruikers. Dit programma biedt de praktische technische basis voor een reeks IT-diplomacursussen.

Deze cursus is ook geschikt voor ICT-afgestudeerden die hun praktische vaardigheden op pc- en servergebied willen verbeteren en mensen met praktische vaardigheden die een formele Australische kwalificatie in IT willen behalen.

RESULTATEN

Deze cursus in ICT biedt studenten de nodige vaardigheden voor de volgende doeleinden:

Om als ICT-technicus aan het werk te gaanOm werkzaamheden uit te voeren in een reeks ICT-ondersteunende rollen (bijv. Gebruiker, activiteiten, pc, technische en / of klant)De toegang tot werk vergemakkelijken, inclusief het opzetten van een klein bedrijfAls een voorloper van studies op een hoger niveau.OVERZICHT... [-]
Australië Queanbeyan
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Queanbeyan
    )

)
1
January 2019
1 semester
Campus

Lees meer in Nederlands