Afstandsonderwijs Certificaat Programma in Sportmanagement in Spanje

Zoek Afstandsonderwijs Certificaten in Sportmanagement in Spanje 2019

Sportmanagement

Een certificaat is een document dat individuen te verwerven nadat zij bepaalde eisen hebben afgerond. Deze documenten tonen aan potentiële werkgevers en overheden hoger onderwijs die het individu de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om te slagen op het werk en in de klas.

Een cursus in sportmanagement kunnen studenten voor te bereiden op de populaire functies in financiën en sport event en facility management te nemen. Daarnaast kunnen studenten aantal rollen die nodig zijn om de front offices van sportcomplexen en franchises lopen te vervullen.

 

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Afstandsonderwijs Certificaat Programma in Sportmanagement in Spanje

Lees meer

Natuurlijk in de sport facilities management online

Johan Cruyff Institute
Online Deeltijd 10 weken September 2019 Spanje Barcelona

Het belangrijkste doel van de cursus in Sport Facilities Management is om u te onderwijzen in de uitvoering van de operationele management tools die je gaat gebruiken in uw verantwoordelijkheid als manager van een sport faciliteit. [+]

Om optimaal te beheren sportinfrastructuur, of ze nu sportcomplexen, publieke en private sportclubs, fitnesscentra en stadions die zowel een strategische en operationele visie op de sportorganisatie vereisen. Deze gespecialiseerde cursus biedt een introductie op het gebied van sport facility management, en leert u hoe u uw management vaardigheden toe te passen.

DOELEN

De belangrijkste doelstelling van de Cursus in Sport Facility Management is om u te onderwijzen in de uitvoering van de operationele management tools die je gaat gebruiken in uw verantwoordelijkheid als manager van een sport faciliteit.

LEERRESULTATEN Om te begrijpen en toepassen van de principes van een aanbesteding Om te begrijpen en de aspecten van het financieel beheer uit te voeren naar een sport faciliteit Om te weten hoe de interne processen van een sportfaciliteit te optimaliseren Om middelen, mogelijkheden en vaardigheden van mensen die samenwerken met de mogelijkheid af te stemmen Kwaliteitscontrole methoden om de dienst van de sport faciliteit van toepassing ACADEMISCHE ROUTEBESCHRIJVING ... [-]