Deeltijd Certificaat in Sport in Spanje

Bekijk Deeltijd Certificaten in Sport in Spanje 2019

Sport

Een certificaat wordt uitgereikt aan studenten die een bepaald type onderwijs hebben gekregen of die tests doorstaan ​​nodig om het te verkrijgen. Met deze academische document, worden mensen kansen krijgen tot het hoger onderwijs of een baan in verband met de vaardigheden die ze geleerd te bereiken.

Terwijl die zich bezighouden met de academische studie van de sport, de studenten meestal kiezen tussen voorbereiden om te beheren of coach sportorganisaties of het verstrekken van fysieke training begeleiding van professionele atleten, studenten of recreatieve programma's. Cursussen en programma's kunnen wetenschappers voor het onderwijs of coaching loopbaan voor te bereiden. 

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Deeltijd Certificaat Programma in Sport in Spanje

Lees meer

Natuurlijk in de sport facilities management online

Johan Cruyff Institute
Online Campus Deeltijd 10 weken September 2019 Spanje Barcelona +1 more

Het belangrijkste doel van de cursus in Sport Facilities Management is om u te onderwijzen in de uitvoering van de operationele management tools die je gaat gebruiken in uw verantwoordelijkheid als manager van een sport faciliteit. [+]

Om optimaal te beheren sportinfrastructuur, of ze nu sportcomplexen, publieke en private sportclubs, fitnesscentra en stadions die zowel een strategische en operationele visie op de sportorganisatie vereisen. Deze gespecialiseerde cursus biedt een introductie op het gebied van sport facility management, en leert u hoe u uw management vaardigheden toe te passen.

DOELEN

De belangrijkste doelstelling van de Cursus in Sport Facility Management is om u te onderwijzen in de uitvoering van de operationele management tools die je gaat gebruiken in uw verantwoordelijkheid als manager van een sport faciliteit.

LEERRESULTATEN Om te begrijpen en toepassen van de principes van een aanbesteding Om te begrijpen en de aspecten van het financieel beheer uit te voeren naar een sport faciliteit Om te weten hoe de interne processen van een sportfaciliteit te optimaliseren Om middelen, mogelijkheden en vaardigheden van mensen die samenwerken met de mogelijkheid af te stemmen Kwaliteitscontrole methoden om de dienst van de sport faciliteit van toepassing ACADEMISCHE ROUTEBESCHRIJVING ... [-]

Natuurlijk in de sport marketing online

Johan Cruyff Institute
Online Campus Deeltijd 10 weken September 2019 Spanje Barcelona +1 more

Het belangrijkste doel van de cursus in Sport Marketing is de marketing concepten te begrijpen en toe te passen voor het beheer van de sport. Na de cursus weet je hoe je de operationele marketing tools die uw resultaten als een sport marketing professional zal verbeteren gebruiken. [+]

In de wereld van vandaag, marketing en communicatie hebben grote relevantie. Elke dag, duizenden unieke en speciale apps verschijnen die een hoge differentiële waarde. Deze zelfde specialisatie en striktheid wordt toegepast op het opleiden van sport marketing professionals. Deze innovatieve 10-weekse cursus zal een first mover advantage te bieden aan al die marketing professionals de sport-industrie omvat.

DOELEN

De belangrijkste doelstelling van de Cursus in Sport Marketing is om de marketing concepten te begrijpen en toe te passen voor het beheer van de sport. Na de cursus weet je hoe je de operationele marketing tools die uw resultaten als een sport marketing professional zal verbeteren gebruiken.... [-]