Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 Cursus Studies in Spaans 2019

Het verdienen van een certificaat is een eenvoudige manier om beheersing van een vaardigheid of discipline te tonen. Veel certificaat programma's nemen minder tijd dan het verdienen van een bachelor's degree. De lengte van het programma en het aantal cursussen die betrokken zijn grotendeels afhankelijk van wat je kiest om te studeren.

Wat is een certificaat in het Spaans? Een certificaat in het Spaans richt zich op de taal vaardigheden die nodig zijn om te converseren in het Spaans. Cursussen kunnen worden in een informele klaslokaal. Intensieve cursussen kan de student nodig heeft om de tijd door te brengen in een land waar Spaans is de primaire taal. Hoewel de online cursussen beschikbaar zijn door middel van een aantal programma's, kan veel studenten nodig hebben om les bij te wonen op een campus, om te communiceren met klasgenoten en docenten. Cursussen kunnen verschillen, afhankelijk van het doel taal, zoals conversatie Spaans voor bewoners of zakelijke Spaans voor business executives.

In aanvulling op de mogelijkheid van een groot deel van de wereldbevolking te spreken, kunnen personen die een certificaat in het Spaans te verdienen vinden ze hebben een voorsprong bij het solliciteren naar een baan dan mensen die niet over die vaardigheid. Dergelijke vaardigheden kunnen ook in aanmerking komen certificaathouders voor hogere salarissen.

Omdat er veel verschillende factoren die betrokken zijn bij de kosten van het behalen van een certificaat, worden de studenten aangemoedigd om hun programma direct contact op voor meer informatie over de details met betrekking tot collegegeld en vergoedingen. Huisvesting is een meerprijs studenten moeten overwegen als ze van plan op Spaans studeren in het buitenland.

Er zijn veel verschillende carrières die profiteren van een student het verdienen van een diploma in het Spaans. In landen waar er een hoge populatie van Spaanstalige personen, kan iedereen in de dienstverlenende sector profiteren van begrijpen en spreken Spaans.Personen die gaan om geld te verdienen van een bachelor of master's degree in het Spaans in staat zijn om de werkgelegenheid als tolken, taalkundigen, taaldocenten, of vertalers te vinden. In het bedrijfsleven instellingen, kan commercieel personeel in staat zijn om te werken als liaisons met Spaanstalige partners of zelfs een reis naar Spaanstalige gebieden op het bedrijfsleven.

Spaans is slechts een van de vele nuttige talen te leren. Om de juiste programma voor uw behoeften te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Spaans

Native Language College

SIELE is de Servicio Internacional de Evaluación de la Lengua Española, die elektronisch het commando van de Spaanse taalvaardigheid voor studenten en professionals certi ... [+]

Wat is SIELE?

-SIELE is de Servicio Internacional de Evaluación de la Lengua Española die elektronisch de beheersing van de Spaanse taalbeheersing voor studenten en professionals certificeert. Het is een officieel Spaans examen dat internationaal wordt erkend.

-Is gepromoot door het Instituto Cervantes, de Universidad Autónoma de México, de Universidad de Salamanca en de Universidad de Buenos Aires. Deze instellingen waarborgen de normen voor kwaliteit en goede praktijken bij het opstellen van de tests en het gebruik van diverse taalvarianten in de Spaanse wereld.

SIELE certificeert de mate van bekwaamheid voor de Spaanse taal met vier tests: lees- en luisterbegrip, geschreven expressie en interactie en gesproken expressie en interactie; het examen neemt ook als referentie de niveaus van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (CEFR)... [-]

Spanje Madrid
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
1 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
WITS Language School

WITS Language School biedt u een brede selectie deeltijds korte cursussen in Afrikaanse, Aziatische en Europese talen. Onze cursussen zijn bedoeld voor volwassenen en ric ... [+]

Druk jezelf uit in een nieuwe taal!

WITS Language School biedt u een brede selectie deeltijds korte cursussen in Afrikaanse, Aziatische en Europese talen. Onze cursussen zijn bedoeld voor volwassenen en richten zich op de taal die wordt gebruikt in het dagelijkse gesprek.

DE SELECTIE VAN AANGEBODEN TALEN BEVAT:

LET OP: * Cursussen alleen aangeboden via privélessen of afhankelijk van de vraag.

1. Openbare cursussen

Onze openbare cursussen zijn onderverdeeld in niveaus en elk niveau heeft twee modules (A

Let op: 's avonds lessen zijn afhankelijk van de minimale student aantal eisen wordt voldaan.

Cursusniveaus en structuur

Onze cursussen worden aangeboden op drie basisniveau's van taalvaardigheid: niveau 1, niveau 2 en niveau 3. De cursussen zijn modulair opgebouwd, waarbij elk competentieniveau twee modules heeft (A... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands