Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 35 Certificaten in Projectmanagement 2019

Een certificaat is een academische aanduiding toegekend aan studenten die met succes vooraf bepaalde cursussen in een bepaald gebied of gebied voltooien. Een certificaat vereist doorgaans minder tijd en moeite dan een opleiding, maar kan een springplank zijn voor mensen die hun academische loopbaan verder willen ontwikkelen.

Wat is een certificaat in projectbeheer eigenlijk? Deze uitgebreide cursus van studie werkt om ervoor te zorgen dat de deelnemers bereid zijn om aan de eisen van verschillende projecten over de hele wereld te voldoen. Zo'n cursus leert studenten essentiële tools en technieken die kunnen worden gebruikt in tal van projectmanagementomgevingen. Studenten leren hoe ze projecten moeten beheren en uitvoeren met harde en snelle tijdslimieten en deadlines, en zullen bekijken hoe de budgetten optimaal kunnen worden benut.

Studenten die met succes een certificaat in projectmanagement hebben voltooid, zijn voorbereid op werk op verschillende posities over de hele wereld en hebben ook waardevolle levensvaardigheden verdiend die in de praktijk kunnen worden toegepast in een breed scala van wereldwijde sectoren. Certificaathouders zijn ook vaak in staat om meer geld te geven dan degenen zonder certificaten en worden vaak ook ingehuurd via niet-certificaathouders.

Er is een aanzienlijke variatie in de kosten van het verkrijgen van een certificaat in projectbeheer. Factoren die een rol spelen bij het bepalen van de programmakosten omvatten over het algemeen de duur van het programma en de geografische regio waar het wordt aangeboden.

Projectmanagementvaardigheden zijn zeer wenselijk in het wereldwijde personeel van vandaag en degenen die met succes een certificaat in projectmanagement behalen, zijn bereid om als projectmanagers in vrijwel elke branche over de hele wereld te fungeren. Velen gaan op zoek naar werk in financiën, techniek, administratie, informatietechnologie, productie, overheid of onroerend goed, onder andere gebieden.

Als een lonende carrière als projectmanager klinkt als iets waar je graag meer over zou willen weten, gebruik dan onze uitgebreide gids met wereldwijde programma's en gebruik het hoofdformulier om er een te vinden die bij je unieke behoeften past. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

35 Resultaten in Projectmanagement

The Learning People

Als u uw projectmanagementvaardigheden met wereldwijd erkende kwalificaties van PMI en PRINCE2 wilt ontwikkelen en een toonaangevende projectmanager wilt worden, dan is o ... [+]

Als u uw projectmanagementvaardigheden met wereldwijd erkende kwalificaties van PMI en PRINCE2 wilt ontwikkelen en een toonaangevende projectmanager wilt worden, dan is onze collectie voor projectbeheer iets voor u.

1. Aangepast voor nieuwe en middelgrote projectmanagers

De gecertificeerde medewerker in projectbeheer - CAPM - valideert uw kennis van het projectbeheerproces en helpt u uw inzetbaarheid in alle sectoren te vergroten.

2.Toegang tot boeken 24x7

Inclusief titels van toonaangevende experts uit de sector die direct beschikbaar zijn voor u terwijl u onderweg bent.

3. Gebruik de omgeving

Een boeiende leeromgeving maakt het mogelijk om real-life scenario's uit te spelen in een veilige context zodat studenten kunnen putten uit ervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Brighton Ierland Dublin Australië Sydney Nieuw-Zeeland Wellington  + 4 Meer
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
The Learning People

Onze projectmanagementcollecties bevatten de cursussen, trainingen en middelen die u nodig hebt om te slagen als projectmanager, met wereldwijd erkende certificeringen va ... [+]

Onze projectmanagementcollecties bevatten de cursussen, trainingen en middelen die u nodig hebt om te slagen als projectmanager, met wereldwijd erkende certificeringen van PMI en PRINCE2.

1. Aangepast voor ervaren projectmanagers

Project Management Professional - PMP - erkent de competentie van een individu om te presteren in de rol van projectmanager bij het leiden en leiden van projecten.

2. Toegang tot boeken 24x7

Inclusief titels van toonaangevende experts uit de sector die direct beschikbaar zijn voor u terwijl u onderweg bent.

3. Praktijkomgeving

Een boeiende leeromgeving maakt het mogelijk om real-life scenario's uit te spelen in een veilige context zodat studenten kunnen putten uit ervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Brighton Ierland Dublin Australië Sydney Nieuw-Zeeland Wellington  + 4 Meer
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
FOCUS LEARNING

Deze kwalificatie is geschikt voor autonome personen die vaardigheden en kennis van projectmanagement identificeren en toepassen in een breed scala aan contexten. ... [+]

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze kwalificatie is geschikt voor autonome personen die projectmanagementvaardigheden en -kennis identificeren en toepassen in een breed scala aan contexten.

Functietitels voor deze rollen kunnen contractfunctionarissen, projectbeheerders, kwaliteitsfunctionarissen en exploitanten van kleine bedrijven zijn. Individuen in deze rollen kunnen lid zijn van een projectteam, zonder directe verantwoordelijkheid voor de algemene projectresultaten. In de eerste plaats zouden deze rollen bredere projectactiviteiten ondersteunen.

De cursus is geschikt voor lokale en internationale studenten die voltijds zullen worden opgeleid in de klasomgeving.

Beoordeling Samenvatting... [-]
Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
26 weken
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
The Learning People

Als u agile werkwijzen in uw projecten gebruikt of als uw organisatie agile benaderingen voor projectbeheer aanneemt, is de PMI Agile Certified Practitioner - ACP - certi ... [+]

Als u agile werkwijzen in uw projecten gebruikt of als uw organisatie agile benaderingen voor projectbeheer aanneemt, is de PMI Agile Certified Practitioner - ACP - certificering iets voor u.

1. Agile-methoden worden gebruikt in 80% van alle ontwikkelingsprojecten

Het gebruik van een flexibele aanpak voor het beheer van IT-projecten is de afgelopen zeven jaar enorm toegenomen, waardoor de levenscyclus van software-ontwikkeling - SDLC - is versneld en onnodige fasen zijn weggelaten.

2. Agile-certificering volgens industriestandaard

PMI ACP test een breder spectrum van methodologieën dan alternatieve agile kwalificaties, waaronder Scrum XP, Lean en Kanban.

3. De ideale kwalificatie voor IT-projectmanagers... [-]

Verenigd Koninkrijk Brighton Ierland Dublin Australië Sydney Nieuw-Zeeland Wellington  + 4 Meer
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 12 weken
Online
Lees meer in Nederlands
American Heritage College

Deze cursus is een uitgebreide studie van de principes van Project Management en het geheel van kennis. Studenten leren over de procesgroepen en kennisgebieden. ... [+]

Project Management Training

Deze cursus is een uitgebreide studie van de principes van Project Management en het geheel van kennis.

Studenten leren over de procesgroepen en kennisgebieden. Het programma introduceert de praktische inzichten en technieken die kunnen worden toegepast bij het beheer van projecten, totaal kwaliteitsmanagement, programma's voor continue verbetering en de drang om bedrijfsprocessen radicaal opnieuw in te richten, een geïntegreerde kijk op projectmanagement, effectieve zakelijke communicatievaardigheden, strategische of organisatorische vaardigheden, werving en selectie en personeelsconcepten en -technieken. Hoewel certificering niet vereist is, bereidt de voltooiing van dit programma en het voldoen aan andere academische en ervaringsvereisten de professional voor die de certificering van de Project Management Professional (PMP) wenst te verkrijgen.... [-]

Verenigde Staten Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

De educatieve online cursus "Advanced Project Management - Professional Education" is gebaseerd op de International Project Management Association (IPMA) -standaarden. ... [+]

Professional Education

De educatieve online cursus "Advanced Project Management - Professional Education" is gebaseerd op de International Project Management Association (IPMA) -standaarden.

Een extra optionele trainingsles is ook beschikbaar (tegen een extra vergoeding van € 150) om de kandidaten te trainen voor het IPMA Level D (Certified Project Management Associate) -examen, dat wordt georganiseerd door de Authorized Hellenic IPMA Project Managers Certification Body ( PMGCert) in Athene, Griekenland.

Het leermateriaal bestaat uit uitgebreide teksten, presentaties, videolessen en de oplossing van de opgedane kennistesten die zijn beoordeeld en geïntegreerd met opmerkingen en uitleg door de tutor. De huidige cursus is opgenomen in de categorie Business - Economics van onze online cursussen en verloopt via een gebruiksvriendelijk onderwijsplatform.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
20 weken
Online
Lees meer in Nederlands
ExcelR Raising Excellene

ExcelR biedt vier dagen PMP® certificeringstraining als onderdeel van onze Portfolio van Projectmanagementcursussen. De PMI PMP®-certificeringstraining wordt gegeven door ... [+]

ExcelR biedt vier dagen PMP® certificeringstraining als onderdeel van onze Portfolio van Projectmanagementcursussen. De PMI PMP ® -certificatietraining wordt gegeven door zeer ervaren en gecertificeerde trainers die worden beschouwd als een van de beste trainers in de branche.

Wij zijn een van de beste PMP® opleidingsinstituten en onze beste - in-class training zul je uit te rusten met een grondige kennis van Project Management op basis van PMBOK Guide Vijfde editie en helpen u om PMP ® gecertificeerd te krijgen. Samen met de vier dagen training bieden wij u 180 dagen e-learning toegang, drie sets van 200 gesimuleerde PMP ® mock examens, kennisgebied wijs mock testen, 35 contacturen, gratis online-leiding van een instructeur beginner MS Project Professional 2013 training en nog veel meer van dergelijke faciliteiten.... [-]

India Bangalore
Juli 2019
Engels
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
ExcelR Raising Excellene

ExcelR biedt twee dagen gecertificeerde Lean Six Sigma Green Belt certificering en training voor zowel particulieren als zakelijke medewerkers. De Lean Six Sigma certific ... [+]

Wat is LEAN SIX SIGMA GREEN BELT?

ExcelR biedt twee dagen gecertificeerde Lean Six Sigma Green Belt certificering en training voor zowel particulieren als zakelijke medewerkers. De Lean Six Sigma certificeringstraining wordt gegeven door ervaren en een van de beste Six Sigma-trainers in de branche. De training zal worden aangestuurd door Mini-tab en praktische blootstelling is verzekerd met een klasproject.

Lean Six Sigma is bedacht om de concepten Lean (minder verspilling) en Six Sigma (minder variatie) te integreren. De concepten van deze methodologieën vullen elkaar aan en produceren synergetische impact bij het bereiken van diepgaande resultaten. De resultaten zijn zo uitstekend dat zowel de winst (bottom-line) als de omzet (toename van het aantal bedrijven) toeneemt.... [-]

India Bangalore
Juli 2019
Engels
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Central Law Training

CLT Schotland is ook blij met de Online Certificate in Project Management voor advocaten die bewezen technieken introduceert en past deze voor hen relevant en van toepass ... [+]

CLT Schotland is ook blij met de Online Certificate in Project Management voor advocaten die bewezen technieken introduceert en past deze voor hen relevant en van toepassing zijn op de juridische sector te bieden. U maakt kennis met gestructureerde aanpak die ervoor zorgen dat u voldoet aan zakelijke doelen terwijl het verhogen van klantwaarde en het waarborgen van de winstgevendheid. Een aantal sjablonen zijn aanwezig en wordt u begeleid bij het gebruik ervan om hen het beste voor u werken. De cursus is flexibel online voltooid rond andere verplichtingen. Na afloop krijgt u een Certificate in Project Management ontvangen voor advocaten uitgereikt door CLT Schotland in samenwerking met de Universiteit van Strathclyde.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Augustus 2019
Engels
Deeltijd
6 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Morgan International

Krijgen een uitgebreide kennis van alle aspecten van projectmanagement, van essentiële technieken en de nieuwste best practices, tot aan het maximaliseren van de ROI van ... [+]

Professioneel projectmanager

Krijgen een uitgebreide kennis van alle aspecten van projectmanagement, van essentiële technieken en de nieuwste best practices, tot aan het maximaliseren van de ROI van een project en strategische besluitvorming.

Wat zit er voor jou in?

[-]
Libanon Beiroet Jordanië Amman Saoedi-Arabië Dammam Djedda Riyad Koeweit Koeweit-stad India Poona Haiderabad Madras New Delhi Canada Mississauga Vancouver Montreal Frankrijk Parijs Zwitserland Genève Duitsland Frankfurt am Main Qatar Doha Oekraïne Kiev Bahrein Manama Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi Dubai Al Ain Rusland Moskou Egypte Caïro Kazachstan Alma-Ata Bangalore  + 38 Meer
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
ADEN Tegucigalpa

Hoe goed beheer van het project CORRECT ... [+]

beheren juist HET PROJECT CORRECT

DOELSTELLINGEN

Verwerven van de kennis, vaardigheden en instrumenten die nodig zijn voor een goede, effectieve en efficiënte beheer van de projecten, op basis van de body of knowledge (good practices) gedefinieerd door het Project Management Institute (PMI) in de PMBOK® 5e ed. (Gids voor de Project Management Body of Knowledge - PMBOK Guide). Het kennen en toepassen van het proces te formuleren en een investering project te evalueren: identificeren, te meten, te evalueren, orde en vergelijken en daarmee identificeren van de juiste project. Solliciteer software tools om kunst te maken van processen en project management. Train je vaardigheden als projectmanager, met behulp van het beheer van simulatoren, zoals piloten worden opgeleid in flight simulators. Leren de kritische variabelen die het succes van projecten bepalen identificeren. Beheerder risicovolle situaties en onzekerheid, om de waarschijnlijkheid en gevolgen van positieve gebeurtenissen maximaliseren en het minimaliseren van de waarschijnlijkheid en gevolgen van ongunstige gebeurtenissen doelstellingen project. Verbeter de juiste toediening van het juiste project, het toepassen van agile management technieken. Een stap toe te passen op de internationale certificering van het Project Management Institute PMP® (Project Management Professional) en PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner). ... [-]
Honduras Tegucigalpa
September 2019
Engels,Spaans
Voltijd
130 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Adept Technology Dubai

Adept is een wereldwijde training bedrijf begon in 2004, die nu heeft uitgebreid over de hele wereld, waaruit blijkt meer dan 100.000 professionals! We zijn het uitvoeren ... [+]

Inbegrepen in de cursus Online Cursus voor zowel MSP (Managing Successful Programmes) Foundation & Practitioner E-Books 2 Examens inbegrepen (online genomen) 98% examen slagingspercentage Examen ondersteuning en voorbereiding Pass Garantie * Als u niet voorbij, de 2e poging is gratis Deelname Certificaat MSP certificeringen gemaild naar je Overzicht

MSP - HELPEN JE BEREIKEN SUCCESVOLLE resultaten van transformationele verandering Organisaties worden steeds meer erkenning van hun behoefte aan programma management. De goedkeuring van MSP is gegroeid over de hele wereld zoals die is opgericht als de standaard voor programmamanagement. Grote, complexe leveringen zijn vaak opgesplitst in hanteerbare, inter-gerelateerde projecten. Voor degenen die het beheer van deze algemene levering, de beginselen van de programma management zijn de sleutel tot het leveren op tijd en binnen budget. Managing Successful Programmes bestaat uit een reeks beginselen, bestuur thema's en een transformationele stroom naar de routekaart voor het programma levenscyclus bieden. Het is gebaseerd op de beste praktijken al is het niet normatief. Het is zeer flexibel en ontworpen om te worden aangepast aan de behoeften van de plaatselijke omstandigheden voldoen... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Adept Technology Dubai

Adept Technology is het uitvoeren van PRINCE2 Training & Certificaten voor 11 jaar, het verstrekken van duizenden studenten met de essentiële vaardigheden om uit te b ... [+]

Adept is een wereldwijde training bedrijf begon in 2004, die nu heeft uitgebreid over de hele wereld, waaruit blijkt meer dan 100.000 professionals! We zijn het uitvoeren van PRINCE2 Training & Certificaten voor 11 jaar, terwijl het verstrekken van volledige opleidingsinstituten, courseware providers en examencentra. Het examen kan worden genomen van uw computer, met onze volledige steun bij de voorbereiding van u. De officiële certificaat zal dan worden gemaild naar je.

Als u kiest een klassikale cursus, Neem dan contact met ons op voor het komende kalenderjaar in Dubai.

Enquiring voor uw bedrijf? We zijn blij voor het hosten van in-house trainingen, waar we vliegen onze trainers voor u. Als u kiest een online cursus : Na inschrijving krijgt u een unieke toegangscode tot onze online training platform te voeren krijgen. Van daaruit kunt u onze eigen PRINCE2 lezingen, in uw eigen tempo. E-Books zal ook worden verstrekt om u te helpen studeren - en onze docenten zijn op elk moment beschikbaar voor alle vragen die u kan hebben. Zodra je klaar bent voor het examen, laat het ons weten, en wij zullen het vrijwel uitvoeren vanaf uw eigen computer. Het is zo simpel. En als je niet slaagt bij de eerste poging, geven we nog een examen voucher gratis! Na het passeren, dan heb je de PRINCE2 gecertificeerd en zal uw officiële certificering ontvangen in de mail. ... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Redlands

Dit programma biedt het beroepsonderwijs om complexe projecten effectief te leiden van begin tot close-out. ... [+]

Dit programma biedt het beroepsonderwijs om complexe projecten effectief te leiden van begin tot close-out. Mengen theorie met de praktijk, wordt dit programma in lijn met de Project Management Institute (PMI) ® Project Management Body of Knowledge (PMBOK®Guide), En benadrukt de individuele en organisatorische leiderschap kenmerken in projectmanagement. Na afronding van het programma, de studenten bereid zijn te plannen, plannen en complexe projecten uit te voeren binnen de sectoren industrie, dienstverlening, overheids- of non-profit organisaties.

Daarnaast is het programma omvat alle de discipline gebieden die door PMI ® te zitten voor de Project Management Professional (PMP) ® certificatie-examen.... [-]

Verenigde Staten Torrance West Covina
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
10 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Tulsa College of Business Administration

Het Project Management Certificaat bestaat uit drie vakken, die allemaal van toepassing zijn op de opleidingsuren die door PMI® vereist zijn voor nationale certificering. ... [+]

U mag de titel van projectmanager niet hebben, alhoewel u wellicht één of meerdere projecten kunt beheren. Als u op zoek bent naar een beter begrip en een proces voor het verwerken van projecten, kan technische en niet-technische, formele projectmanagementopleiding het antwoord zijn. En als u geavanceerde vaardigheden met nationale referenties nodig heeft, zullen de basiscursussen en examenvoorbereidingen u voorbereiden.

Het Centrum voor Executive en Professional Development is verheugd om samen te werken met Capstone Development voor dit hoogwaardige Project Management Certificate programma en PMP® Exam Preparation Course beschikbaar voor de regio. Capstone levert al meer dan 10 jaar project management cursussen over de hele wereld en is sinds 2001 een PMI® Global Registered Education Provider bij het Project Management Institute. ... [-]

Verenigde Staten Tulsa Toledo
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
4 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands