Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 3 Certificaten in Professional Cooking 2019

Studenten die een certificaat in een bepaald vakgebied of vakgebied behalen, kunnen hun vaardigheden en kennis op een significante manier verbeteren. Certificaatprogramma's vereisen meestal de voltooiing van een reeks cursussen die specifiek zijn ontworpen om het inzicht van een student in zijn of haar gekozen sector te bevorderen.

Wat is een certificaat in professioneel koken? Wanneer mensen besluiten om een ​​certificaat in het professionele koken na te streven, zijn ze vaak op zoek naar een creatieve uitlaatklep op culinair gebied. In een dergelijk certificaatprogramma kunnen studenten leren hoe ze hun passie kunnen verfijnen tot een carrière als professionele kok. Mogelijke cursussen kunnen zijn gericht op menu-planning en voeding, voedselbereiding, beste praktijken voor hygiëne en praktisch creatief ontwerpen.

Certificaat in professionele kookstudenten kan een vaardigheidsset krijgen die nuttiger is dan de keuken. Naast technische vaardigheden met echte culinaire technieken, kunnen studenten leren om de belangrijkste kwaliteiten die ze nodig hebben te versterken als professionele koks, zoals tijdmanagement, motivatie van het personeel en een scherp oog voor detail.

De kosten voor het voltooien van een certificaatprogramma zijn afhankelijk van de specifieke school. Meestal duurt dit type certificaatprogramma ongeveer een jaar. Aangezien sommige programma's langer duren om te voltooien of extra kosten vereisen, zullen ook de collegegeldkosten veranderen.

De voltooiing van een certificaat in professioneel koken kan afgestudeerden voorbereiden op het werken in culinaire functies die toegang geven tot de wereld van professioneel koken. Enkele voorbeelden van loopbaantrajecten die door professionele afgestudeerden in de keuken zijn gekozen, zijn onder meer commerciële kok, restaurantmanager, traiteur, assistent-chef en hoofdkok. Daarnaast kunnen afgestudeerden loopbaanopties in een breed scala aan omgevingen verkennen, zoals hotelrestaurants, cateringbedrijven, pretparken of resorts.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een certificaat in professioneel koken, kunnen kiezen uit verschillende institutionele settings. Deze variëren van programma's die volledig online worden afgerond tot cursussen bij persoonlijke voorzieningen, zoals handelsscholen, technische scholen, community colleges of universiteiten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Professional Cooking

Ad Astra Institute

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan goed ontwikkelde kookvaardigheden en degelijke kennis van keukenoperaties gebruiken om ... [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan goed ontwikkelde kookvaardigheden en gedegen kennis van keukenoperaties gebruiken om voedsel en menu-items voor te bereiden.

Met discretie en oordeelsvorming werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te begeleiden.

Toelatingseisen (internationale studenten)

Aanvragers moeten laten zien dat ze aan een van de volgende toegangscriteria voldoen:

Engelse taalvaardigheid gelijk aan IELTS 5.5;18 jaar of ouder;Voldoe aan de echte tijdelijke toetreder (GTE) criteria van het Australian Department of Immigration's (DIBP) voor een studentenvisum (subklasse 500);Voltooiing van het Australische jaar 11 (voortgezet onderwijs) of het equivalent in het buitenland; OFDemonstreer door middel van een Admissions Interview, persoonlijk of per telefoon, dat zij de vaardigheden en het vermogen hebben om te slagen in de cursus.... [-]
Australië Melbourne
January 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ad Astra Institute

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een leidinggevende of teamleidende rol in de keuken hebben. Ze werken onafhankelijk of met beperkte begelei ... [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een leidinggevende of teamleidende rol in de keuken hebben.

Ze werken onafhankelijk of met beperkte begeleiding van anderen en gebruiken discretie om niet-routinematige problemen op te lossen.

Toelatingseisen (internationale studenten)

Aanvragers moeten laten zien dat ze aan een van de volgende toegangscriteria voldoen:

Engelse taalvaardigheid gelijk aan IELTS 5.5;18 jaar of ouder;Voldoe aan de echte tijdelijke toetreder (GTE) criteria van het Australian Department of Immigration's (DIBP) voor een studentenvisum (subklasse 500);Voltooiing van het Australische jaar 11 (voortgezet onderwijs) of het equivalent in het buitenland; OFAantoonbare vaardigheden verworven door werkervaring; OFWerkzaam in een relevante functie met de mogelijkheid om vaardigheden te verwerven; OFDemonstreer via een toelatingsgesprek, persoonlijk of per telefoon, dat zij over de vaardigheden en het vermogen beschikken om in de cursus te slagen.... [-]
Australië Melbourne
January 2020
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN en partnerschool ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana biedt een internationaal gezamenlijk programma aan voor studenten die zich pro ... [+]

Culinary Institute Kul IN en partnerschool ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana biedt een nieuw internationaal gezamenlijk programma aan voor studenten die zich professioneel willen specialiseren in de Italiaanse keuken. Dit 10-maanden durende programma is gericht op het produceren van volledig opgeleide professionele koks die gespecialiseerd zijn in de kunst van de Italiaanse keuken. Het unieke curriculum geeft studenten de mogelijkheid om hun nieuw verworven vaardigheden, die ze hebben opgedaan door middel van intensieve cursussen bij Kul IN en ALMA , te oefenen door stage te lopen bij Italiaanse toprestaurants en hotels. Interneren in het buitenland biedt studenten de onschatbare mogelijkheid om internationaal te netwerken en contact te leggen met enkele van de meest succesvolle chef-koks in Italië en de wereld. PROGRAMMA DETAILS VOOR PROFESSIONELE KOK VAN ITALIAANSE KEUKEN... [-]

Kroatië Sisak
June 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands