Filter
Certificaat

Beste 4 Certificaten in Professional Cooking 2019

Studenten die een certificaat in een bepaald vakgebied of vakgebied behalen, kunnen hun vaardigheden en kennis op een significante manier verbeteren. Certificaatprogramma's vereisen meestal de voltooiing van een reeks cursussen die specifiek zijn ontworpen om het inzicht van een student in zijn of haar gekozen sector te bevorderen.

Wat is een certificaat in professioneel koken? Wanneer mensen besluiten om een ​​certificaat in het professionele koken na te streven, zijn ze vaak op zoek naar een creatieve uitlaatklep op culinair gebied. In een dergelijk certificaatprogramma kunnen studenten leren hoe ze hun passie kunnen verfijnen tot een carrière als professionele kok. Mogelijke cursussen kunnen zijn gericht op menu-planning en voeding, voedselbereiding, beste praktijken voor hygiëne en praktisch creatief ontwerpen.

Certificaat in professionele kookstudenten kan een vaardigheidsset krijgen die nuttiger is dan de keuken. Naast technische vaardigheden met echte culinaire technieken, kunnen studenten leren om de belangrijkste kwaliteiten die ze nodig hebben te versterken als professionele koks, zoals tijdmanagement, motivatie van het personeel en een scherp oog voor detail.

De kosten voor het voltooien van een certificaatprogramma zijn afhankelijk van de specifieke school. Meestal duurt dit type certificaatprogramma ongeveer een jaar. Aangezien sommige programma's langer duren om te voltooien of extra kosten vereisen, zullen ook de collegegeldkosten veranderen.

De voltooiing van een certificaat in professioneel koken kan afgestudeerden voorbereiden op het werken in culinaire functies die toegang geven tot de wereld van professioneel koken. Enkele voorbeelden van loopbaantrajecten die door professionele afgestudeerden in de keuken zijn gekozen, zijn onder meer commerciële kok, restaurantmanager, traiteur, assistent-chef en hoofdkok. Daarnaast kunnen afgestudeerden loopbaanopties in een breed scala aan omgevingen verkennen, zoals hotelrestaurants, cateringbedrijven, pretparken of resorts.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een certificaat in professioneel koken, kunnen kiezen uit verschillende institutionele settings. Deze variëren van programma's die volledig online worden afgerond tot cursussen bij persoonlijke voorzieningen, zoals handelsscholen, technische scholen, community colleges of universiteiten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

4 Results in Professional Cooking

Fanshawe College

Een carrière in het Culinary Arts is een zeldzame kans om de creativiteit te combineren van het koken met de voldoening dat afkomstig is van mensen blij maken. ... [+]

Certificate in culinaire vaardigheden - Chef Training

Een carrière in het Culinary Arts is een zeldzame kans om de creativiteit te combineren van het koken met de voldoening dat afkomstig is van mensen blij maken. Als u op zoek bent naar uw keuken hobby te zetten in een carrière of als u geïnteresseerd bent in het nemen van uw reeds indrukwekkende culinaire vaardigheden naar het volgende niveau bent, het Culinary Skills-programma krijgt u op uw weg.

Koken is een kunst, en het verstrekken van de middelen om te gedijen in de spannende wereld van de professionele keuken is wat dit programma is alles over. Je zult ontwikkelen mes vaardigheden, terwijl de fine-tuning van uw voorraad, soep, bakken en stoven vaardigheden. U leert ook over het toerisme en de horeca, inkoop en menu planning, vlees en bakken theorie.... [-]

Canada London
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => London
    )

)
1
September 2019
Full-time
30 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Australia

Door het Certificat de Commis de Cuisine (Certificaat III in Commercial Cookery) vindt u de basis kennis en vaardigheden in de klassieke Franse culinaire technieken die d ... [+]

Certificat de Commis de Cuisine (Certificaat III in Commercial Cookery)

Door het Certificat de Commis de Cuisine (Certificaat III in Commercial Cookery) vindt u de basis kennis en vaardigheden in de klassieke Franse culinaire technieken die de hedendaagse keuken ondersteunen leren. Franse studie modules worden gecombineerd met de Australische eenheden van competentie om een ​​unieke opleiding te creëren. Een industrie plaatsing stelt u in staat om in de praktijk de vaardigheden die je hebt geleerd tijdens uw on-campus studie in een echte horeca zetten.

Aangeboden in: Adelaide

Loopbaantrajecten

Sous Chef, Executive Chef, Restaurant Manager, Banquet Manager, Food & Beverage Manager, Catering Manager.... [-]

Australië Adelaide
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Adelaide
    )

)
1
January 2019
Full-time
15 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Australia

Onze Dipl ... [+]

Diplôme de Cuisine (Certificate III in Commercial Cookery)

Ons Diplôme de Cuisine is het meest rigoureuze en uitgebreide programma in klassieke Franse culinaire technieken dat vandaag beschikbaar is. Naarmate je verder komt (Basic, Intermediate en Superior), zul je geleidelijk de technieken van de traditionele en hedendaagse Franse keuken leren en beheersen.

Plaatsing in de industrie geeft je de kans om in een echte horecazaak te werken en de vaardigheden in de praktijk te brengen die je hebt opgedaan tijdens je studie op de campus. In een branche die groeit, biedt dit programma u de vaardigheden en kennis om u een zeer aantrekkelijke kandidaat voor werkgevers te maken.

Aangeboden in: Melbourne of Sydney... [-]

Australië Melbourne Sydney
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Melbourne
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sydney
    )

)
1
January 2019
Full-time
15 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN en partnerschool ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana biedt een internationaal gezamenlijk programma aan voor studenten die zich pro ... [+]

Culinary Institute Kul IN en partnerschool ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana biedt een nieuw internationaal gezamenlijk programma aan voor studenten die zich professioneel willen specialiseren in de Italiaanse keuken. Dit 10-maanden durende programma is gericht op het produceren van volledig opgeleide professionele koks die gespecialiseerd zijn in de kunst van de Italiaanse keuken. Het unieke curriculum geeft studenten de mogelijkheid om hun nieuw verworven vaardigheden, die ze hebben opgedaan door middel van intensieve cursussen bij Kul IN en ALMA , te oefenen door stage te lopen bij Italiaanse toprestaurants en hotels. Interneren in het buitenland biedt studenten de onschatbare mogelijkheid om internationaal te netwerken en contact te leggen met enkele van de meest succesvolle chef-koks in Italië en de wereld. PROGRAMMA DETAILS VOOR PROFESSIONELE KOK VAN ITALIAANSE KEUKEN... [-]

Kroatië Sisak
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Kroatië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sisak
    )

)
1
June 2019
Full-time
10 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands