Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 13 Certificaten in Podiumkunsten 2019

Wilt u uw onderwijs te bevorderen zonder dat jaar doorbrengen op school? Dit kan vreemd lijken te veel, maar het is mogelijk als u ervoor kiest om in te schrijven in een certificaat programma. Na het voltooien van een bepaald aantal cursussen in een bepaald vakgebied, worden de studenten meestal een certificaat toegekend.

Wat is een certificaat in de podiumkunsten? Dit certificaat biedt studenten de tools en middelen die ze nodig hebben om de methodologieën en scholen van het acteren te begrijpen. Een sterke nadruk kan op de emotionele ontwikkeling en onafhankelijke interpretatie van de teksten worden geplaatst, zodat leerlingen hun eigen unieke handelen techniek te ontwikkelen. Cursussen op theatrale context, improvisatie, comedy, en articulatie zijn meestal nodig voor het afstuderen. Aan het einde van het programma moeten de leerlingen de basisprincipes en beroepsethiek in verband met acteren te begrijpen.

Er zijn veel financiële en professionele voordelen voor het verdienen van een certificaat.Hogere niveaus van het onderwijs kan heel lucratief zijn, en veel certificaat studenten in staat zijn om hogere salarissen te verdienen. Deze studenten kunnen ook een gemakkelijkere tijd het vinden van werk dan degenen die geen formele opleiding hebben.

De kosten van het verdienen van dit certificaat verschilt van land tot land en van school tot school. Elke school heeft ook de mogelijkheid om hun eigen institutionele tarieven vast te stellen. Voor meer diepgaande financiële informatie, moeten de leerlingen rechtstreeks contact opnemen met hun school naar keuze.

Na de aanschaf van de vaardigheden en de technische kennis die ze nodig hebben, de meerderheid van de podiumkunsten studenten kiezen voor een carrière in acteren. Sommige van deze studenten kiezen voor een carrière in de film, met behulp van hun opleiding aan rollen in films en tv-programma's te beveiligen. Anderen geven de voorkeur het theater, met behulp van hun handelen vaardigheden om toneelstukken tot leven te brengen. Deze werknemers kunnen ook deelnemen aan het ontwerpen van fase materialen, sets en kostuums.Een aantal studenten kiezen om te werken als theater instructeurs, het helpen van aspirant-acteurs leren van de ins en outs van de industrie.

Als u wilt toepassen op een programma, moet u altijd kiezen die het beste past bij uw behoeften. Om de applicatie te starten, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

13 Resultaten in Podiumkunsten

E-Learning University of Athens

Deze online cursus richt zich in het presenteren van de evolutie van het oude Griekse theater vanaf de 5de eeuw tot de 20e tot de 21e eeuw. Grieks theater, meestal ontwik ... [+]

Een reisplan van klassiek verleden naar toekomst

Deze online cursus richt zich op het presenteren van de evolutie van het oude Griekse theater vanaf de 5de eeuw tot de 20e tot de 21e eeuw. Grieks theater, meestal ontwikkeld in Athene, is de wortel van de westerse traditie, terwijl de wortel van het woord ook als Grieks is ontstaan. Het maakte deel uit van een performancecultuur die zich ontwikkelde in het klassieke Griekenland en omvatte festivals, religieuze rituelen, politiek, begrafenissen en nog veel meer.

Tragedie is ook een woord afkomstig uit Griekenland en het blijkt dat de dramatische uitvoeringen echt belangrijk waren voor de Atheners.

De cursus beantwoordt vragen zoals: In welke context was het oude Griekse drama geschreven en geproduceerd in het klassieke Athene? Hoe zag een tragedie en een komedie eruit? Welke factoren droegen bij tot het overleven van een klein aantal antieke toneelstukken tot nu toe? Wanneer vond de eerste moderne openbare productie plaats? Wat zijn de belangrijkste trends en tendensen die zijn waargenomen in de enscenering van het oude Griekse drama in de moderne tijd?... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
6 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

De huidige cursus "Een reis van het klassieke verleden naar de toekomst: de stad en het theater" is een reis in de Griekse geschiedenis en beschaving, gezien door het pri ... [+]

Een reisplan van klassiek verleden naar toekomst

De huidige cursus "Een reis van het klassieke verleden naar de toekomst: de stad en het theater" is een reis in de Griekse geschiedenis en beschaving, gezien door het prisma van de klassieke stadstaat en het oude theater. We beginnen met het leren over de stad, inclusief de ontwikkeling, structuur en hoe de gebouwen werden ontwikkeld in het stedelijke centrum en tot slot de complexiteit van de architectuur.

Verderop, de lessen gaan over de beslissende rol van religie in het Griekse politieke leven, waar Goden en Helden een bijzondere rol spelen in alle beslissingen die genomen worden voor gemeenschappelijke activiteit en leven. Graag hebben we volledige toegang tot hun dagelijkse routine en hun gemeenschapswaarden, door vazen, sculpturen, geschreven bronnen en andere archeologische vondsten die ons alle nodige details verschaffen. Last but not least geeft de cursus ons een kans om te onderzoeken hoeveel van de levensstijlen van de oude Grieken overleven met verbluffende continuïteit in de moderne samenleving.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
15 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Archeologisch en iconografisch bewijs Minoan Kreta was een rijke, gevarieerde en complexe cultuur waarvan de resultaten in elk aspect van het leven zijn bestudeerd en die ... [+]

Archeologisch en iconografisch bewijs

Minoïsch Kreta was een rijke, gevarieerde en complexe cultuur waarvan de resultaten in elk aspect van het leven zijn bestudeerd en die nog steeds wereldwijd worden bestudeerd. In deze cursus willen we de betekenis van de Minoïsche rituelen en hun relatie tot de rituelen van moderne beschavingen verder begrijpen. Het ritueel is een totaal van oefeningen die een spiritueel en / of indicatief karakter hebben. Het wordt ook beschouwd als de uitvoering van een act met formaliteit en plechtigheid.

De inhoud van deze online cursus geeft ons de kans om een ​​wereld te ontmoeten waarin goden, godinnen, monsters, magie en religieuze symboliek een belangrijke rol spelen. Bedenk hoeveel soortgelijke rituelen, met een formele substantie, tegenwoordig functioneren als mijlpalen in ons leven. Al het bovenstaande zal verder en in detail worden geanalyseerd in dit online cursusgedeelte van de categorie Kunst en cultuur. Na het succesvol afronden van de lessen, ontvangt de deelnemer een trainingsbewijs terwijl hij een geweldige eenmalige ervaring opdoet.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
4 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Wanneer we het oude Griekse theater, (komedie en drama) als 'klassiek' beschouwen, hebben we de neiging om deze term te gebruiken om de kracht van het oude Griekse theate ... [+]

Een moderne aanpak

Wanneer we het oude Griekse theater, (komedie en drama) als 'klassiek' beschouwen, hebben we de neiging om deze term te gebruiken om de kracht van het oude Griekse theater aan te duiden om nooit op te houden met het produceren van reacties op mensen die naar deze theatrale toneelstukken kijken en naar mensen die nog steeds zich mentaal opgewonden voelen als ze ze lezen.

Deze online cursus is zorgvuldig ontworpen, zodat de taal en de gebruikte middelen efficiënt kennis leveren aan iedereen die geïnteresseerd is in het oude Griekse theater.

De deelnemer krijgt de kans om de reuzen van de menselijke beschaving te ontmoeten door een dialoog met Aristophanes, Aeschylus, Sophocles, Euripides vergezeld van een presentatie van hun theatrale toneelstukken samen met het belang van de Griekse tragedie, een vorm van schrijven die het vermogen had om staar naar de afgrond van de menselijke ziel.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
8 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

... [+]

Een kleine student-to-faculteit verhouding zorgt voor een-op-een begeleiding om u te helpen uw persoonlijke techniek en talent te ontwikkelen. Studenten hebben ook de mogelijkheid om te werken met de wereldberoemde dansers en choreografen.

Studenten zullen worden geëvalueerd door de dans faculteit op basis van de vorige training, uitlijning, looptijd van de beweging, de kern ondersteuning en potentieel. Voor te bereiden, moet u ballet training met een aantal klassen in de jazz en moderne dans te ontvangen.

[-]
Italië Florence
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

... [+]

Wij vragen dat u opgenomen materialen die zullen worden beoordeeld door de faculteit in te dienen.

[-]
Italië Florence
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute New Zealand

De SAE Certificate in Electronic Music Production stimuleert individualisme en combineert de fundamenten van de elektronische muziek productie met de praktische experimen ... [+]

De SAE Certificate in Electronic Music Production stimuleert individualisme en combineert de fundamenten van de elektronische muziek productie met de praktische experimenten en persoonlijke creativiteit. Studenten krijgen de vaardigheden te ontwikkelen en kennis om hun favoriete muziek te maken en krijgen een sterke basis voor de toekomst leren.

Voor wie is dit programma? Muzikanten die willen experimenteren met elektronische geluid of efficiënter te werken met hun apparatuur Muziekdocenten die elektronische muziek als onderdeel van hun opleiding Personen met productie-ervaring willen een rand toe te voegen aan hun technieken Iedereen met een passie voor elektronische muziek of wensen naar voortgezet onderwijs voort te zetten op dit gebied Je leert ... [-]
Nieuw-Zeeland Auckland
Maart 2020
Engels
Deeltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Los Angeles College of Music - Online

... [+]

[-]
Verenigde Staten Los Angeles Verenigd Koninkrijk UK Online Australië Australia Online Canada Canada Online Frankrijk France Online Ierland Ireland Online Duitsland Germany Online  + 10 Meer
September 2019
Engels
40 weken
Online
Lees meer in Nederlands
London Film Academy

Ons Leidingscertificaat verlicht de rol van de regisseur en stelt u in staat om de nodige vaardigheden op te bouwen om een ​​film te regisseren. Onder begeleiding van erv ... [+]

Certificaten in Podiumkunsten.

Onder begeleiding van ervaren filmmakers, biedt deze praktische diepgaande cursus training in verschillende aspecten van regisseren, waaronder visual storytelling, storyboarding, het communiceren van ideeën en scripts met acteurs en crew, het werken met acteurs en het verbeteren van hun prestaties, en het voorbereiden op een shoot.

Je krijgt de mogelijkheid om een korte film in een studioomgeving te maken met behulp van een high-end HD-camera en met een editor een voltooide film te maken die aan het einde van de cursus in onze bioscoop wordt vertoond.

Gerichte oefeningen zorgen ervoor dat u:

Maak inzicht in shotkeuzes, visual storytelling en het effectief interpreteren van een script.Verbeter uw communicatievaardigheden, zodat u het beste kunt halen uit uw acteurs en uw bemanning kunt aanmoedigen.Direct een korte film bewerken en bewerken, werken met een volledige crew en professionele acteurs in een industriestandaard omgeving.... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Jul academy

Met de Music Production Natuurlijk kunt u de nodige elementen leren om een ​​professional te worden. Uit een brede waaier van productietechnieken, de technische vaardighe ... [+]

Met de Music Production Natuurlijk kunt u de nodige elementen leren om een ​​professional te worden. Uit een brede waaier van productietechnieken, de technische vaardigheden van de meest gebruikte DAW Het programma biedt nieuwe producent wat ze moeten verbeteren.

Bij juli Academy kunt u profiteren van de lessen gegeven in kleine klassen, waar u een persoonlijk leren over uw muzikale en creatieve behoeften te krijgen. Het zal ook de mogelijkheid bieden om ook vakken volgen door middel van e-learning, ten gunste van studenten die het moeilijk vinden om te reizen naar het hoofdkantoor. Elke student zal worden voorzien van een account op de online platform waarop de school in staat zijn om de klasse materialen, tijdschema's en examen resultaten te zien zal zijn.... [-]

Italië Rende
Oktober 2019
Engels,Italiaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Unity College Australia

Het CUA30915-certificaat III in de muziekindustrie, afgeleverd in het kader van het Creative Ministries-programma, is bedoeld om mensen de gelegenheid te geven vaardighed ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

Het CUA30915-certificaat III in de muziekindustrie, afgeleverd in het kader van het Creative Ministries-programma, is bedoeld om mensen de gelegenheid te geven vaardigheden en kennis te ontwikkelen ten behoeve van het christelijke muziekwerk. Studenten die het programma voltooien, behalen een CUA30915-certificaat III in de muziekindustrie en geselecteerde eenheden uit het certificaat III of IV in de kwalificatie Christelijk ministerie en theologie.

Het programma traint mensen in muzikale vaardigheden en versterkt hun vermogen om deze in samenhang met hun christelijk geloof te implementeren. Dit programma wordt normaal gesproken geleverd met een focus op hedendaagse muziek, maar zal een basis vormen voor verdere muzikale studie in een scala van muziekgenres.... [-]

Australië Queanbeyan
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
London College of Creative Media

Onze eenjarige Music Performance-cursus is perfect als je je bestaande instrumentale of vocale vaardigheden wilt verbeteren, je inzicht in de muziektheorie wilt verbetere ... [+]

Cert HE Muziekprestaties

Onze eenjarige Music Performance-cursus is perfect als je je bestaande instrumentale of vocale vaardigheden wilt verbeteren, je inzicht in de muziektheorie wilt verbeteren en hedendaagse populaire muziek wilt spelen met gelijkgestemde mensen. Ons doel is om u de vaardigheden, kennis en mogelijkheden te geven om u te helpen de muziek te maken die u wilt maken.

De cursus richt zich op sleutelgebieden zoals instrumentale vaardigheden, performance, songwriting en muziekprogrammering. De Cert HE wordt geschreven en gegeven door ervaren en internationaal succesvolle musici, die allemaal werkende professionals zijn en voortdurend nieuwe ervaringen in de klas brengen. De cursus is niet gericht op een bepaalde muziekstijl; het omvat alle genres van de laatste 100 jaar.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
London College of Creative Media

Onze éénjarige cursus Creative Music Practice is perfect als je mensen wilt ontmoeten die jouw passie voor muziek delen en vastbesloten zijn om een band of een muzikaal p ... [+]

Cert HE Creatieve muziekpraktijk

Onze éénjarige cursus Creative Music Practice is perfect als je mensen wilt ontmoeten die jouw passie voor muziek delen en vastbesloten zijn om een band of een muzikaal partnerschap te vormen. Ons doel is om u de vaardigheden, mogelijkheden en inspiratie te geven om u te helpen de muziek te maken die u wilt maken.

De cursus is praktisch. Je zult leren door te doen. Je zult in staat zijn om bands te vormen en samen te werken met andere studenten, door te leren schrijven en samen optreden. De cursus biedt ook optionele workshops en ondersteunende lessen. Hiermee kun je technieken en concepten oefenen zonder de druk van de evaluatie.

Onze ervaren docenten, die allemaal professioneel werken als musici buiten het klaslokaal, zullen beschikbaar zijn om je naar je doelen te begeleiden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands