Deeltijd Certificaat Programma in Personeelsbeleid/Human Resources in Frankrijk

Vind Deeltijd Certificaat Programma's in Personeelsbeleid/Human Resources in Frankrijk 2018/2019

Personeelsbeleid/Human Resources

Een certificaat kan worden verkregen door de studenten om gelijktijdig te streven een hogere opleiding en een baan met betrekking tot hun vakgebied. Dit document geeft aan dat de individuele specifieke eisen in het onderwijs heeft voltooid om ze op voorsprong te zetten in hun vaardigheden.

In het algemeen, een human resources mate verwijst naar de werknemers die deel uitmaken van een organisatie en daarom bereidt studenten voor verschillende soorten banen. Tijdens het werken in de richting van een zekere mate van dit soort, kan de student klassen die verdiepen in onderwerpen als loon gelijkheid, arbeidsrecht, gedrag in organisaties, leiderschap en management te nemen.

 

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Deeltijd Certificaat Programma in Personeelsbeleid/Human Resources in Frankrijk

Lees meer

SHRM Certified Professional

Morgan International
Campus Deeltijd October 2018 Frankrijk Parijs

Talent aantrekken en behouden is het nemen van zijn plaats aan de top van de agenda voor het bedrijfsleven, en dat betekent dat HR-professionals zijn nu belangrijker dan ooit [+]

SHRM Certified Professional

Talent aantrekken en behouden is het nemen van zijn plaats aan de top van de agenda voor het bedrijfsleven, en dat betekent dat HR-professionals zijn nu belangrijker dan ooit.

De zaak voor HR

Het gebied van Human Resources wordt steeds belangrijker voor het succes van het bedrijfsleven. Dit betekent meer kansen dan ooit voor HR-professionals, maar ook een groeiende aandacht voor gecertificeerde vaardigheden die bedrijven om nog grotere groei kan leiden.

Perfect voor u?

Als je in HR, voordelen, recruitment of werken in aanverwante gebieden, de SHRM-CP levert vaardigheden die je carrière hoger kan nemen. Als u al in de bovenbouw van HR-management, HR consultancy of een ontwikkeling van leiderschap specialist bent, dan is de SHRM-SCP is voor jou. Belangrijkste posities zijn onder meer:... [-]