Certificaat in Openbaar Bestuur

Beste 3 Certificaten in Openbaar Bestuur 2018/2019

Openbaar Bestuur

Certificaat cursussen zijn korte, gerichte programma's die doorgaans in een jaar of minder kan worden afgerond. Veel certificaat programma's een paar weken of maanden duren slechts in beslag en bieden gespecialiseerde opleidingen voor mensen die werken of streven om te werken in een bepaald gebied.

Je kunt je afvragen, wat is een certificaat in het openbaar management? Mensen die dit soort certificaat programma studie management, leiderschap en inter-agency betrekkingen tussen de overheid en de private en semi-publieke organisaties te voltooien. Zij kunnen onderzoeksmethoden, leiderschapskwaliteiten en de evaluatie van de prestaties van strategieën bestuderen en leren om deze van toepassing zijn op real-life situaties in zowel de publieke als de private sector.

De vaardigheden geleerd in een publiek management certificaat programma zal u helpen bij uw huidige openbare dienst baan of je voor te bereiden om dit soort werk te beginnen. Het certificaat kan zelfs leiden tot een verhoging van het salaris of verantwoordelijkheid.

Certificaat programma kosten verschillen van land tot land en van school tot school. Enkele van de factoren die verder gaan in de uiteindelijke kosten onder meer de duur van het programma, de kosten van materialen en de verblijfsstatus van de student. Neem contact op met individuele scholen om een ​​nauwkeurige schatting van de kosten te krijgen.

Een certificaat in het openbaar bestuur kan leiden tot een carrière die te maken hebben met maatschappelijke leiderschap, organisatorische prestaties meten en analyseren. In het bijzonder, openbaar bestuur werknemers bestuderen van de samenwerking tussen het politieke systeem, het alledaagse regering werknemer en de publieke organisaties die werken samen met de overheid. Het doel is om te studeren en de onderdelen van het proces die samenwerking, efficiency en wederzijds begrip te versterken.

Een online publiek management certificaat programma beschikbaar kunnen zijn.Deze optie voor het leren zou gunstig zijn voor iedereen die moeite vasthouden aan een traditionele schoolkalender, met inbegrip van full-time werknemers, ouders en anderen die flexibele planning nodig zou kunnen hebben zijn. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Professional Program Certificate in Public Library Management (de universiteit van Michigan)

edX
Online 32 weken June 2019 Verenigde Staten Cambridge

Ontwikkel essentiële managementvaardigheden, van budgettering tot marketing, om te gedijen als een openbare bibliotheekmanager of -directeur. [+]

Overzicht

Of je nu een bètastudie hebt behaald of een beroep hebt gedaan vanuit een andere carrière, met dit Professional Certificate-programma kun je je carrière als openbare bibliotheekmanager of -directeur naar een hoger niveau tillen. Met ons team van hoogleraren en deskundige beoefenaars, slijpt u uw vaardigheden op het gebied van budgettering en financiën, personeel, diversiteit, het identificeren van behoeften van de gemeenschap, strategische planning, beheer van infrastructuur, marketing en verlening van subsidies.

Het programma zal worden geleerd door middel van job-embedded opdrachten die zullen helpen om het leren relevant te maken terwijl je je mogelijkheden versterkt. Degenen die het programma voltooien en het professionele certificaat behalen, zijn goed voorbereid op de algemene managementverantwoordelijkheden van openbare bibliotheken.... [-]


Professioneel programmacertificaat in projectfinanciering en publiek-private partnerschappen (New York Institute of Finance)

edX
Online September 2019 Verenigde Staten Cambridge

Uitgeleverd door instructeurs met decennia ervaring op Wall Street, ontwikkelt dit Professional Certificate programma de vaardigheden die u nodig hebt om de transacties, financiering en beleid van publiek-private partnerschappen (PPP's) te behandelen. [+]

Uitgeleverd door instructeurs met decennia ervaring op Wall Street, ontwikkelt dit Professional Certificate programma de vaardigheden die u nodig hebt om de transacties, financiering en beleid van publiek-private partnerschappen (PPP's) te behandelen. Door casestudies begrijpt u het evenwicht tussen de winstbehoefte van particuliere investeerders en de behoefte aan transparantie van de overheden om nieuwe particuliere financiering te krijgen voor belangrijke publieke projecten.

Deze kennis is essentieel voor beleggers, commerciële en beleggingsbankiers, advocaten, accountants en toezichthouders.

U leert over de boekhoudkundige en economische bestuurders die het gebruik van Project Finance motiveren en de belangrijkste deelnemers op kritieke punten in een project tijdlijn begrijpen. We zullen het risicobeheer, inclusief de bouw, leverancier, marktvraag, marktprijs, krediet en politiek / land, onderzoeken. U onderzoekt ook greenfield, privatisering en Public Private Partnership projecten in de power generation, natuurlijke hulpbronnen, extractie en publieke infrastructuur sectoren.... [-]


Professioneel certificaat programma in het openbaar bestuur voor de ontwikkeling van

edX
Online September 2019 Verenigde Staten Cambridge

Het bevorderen van economische en sociale ontwikkeling in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied is afhankelijk van vele factoren; en een van de belangrijkste is het publiek beheer: een complex proces waarbij vele actoren betrokken zijn, met verschillende visies, ideeën, doelstellingen ... Hoe te overleven in deze context en de ontwikkeling van een efficiënt en effectief te bereiken? [+]

Het bevorderen van economische en sociale ontwikkeling in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied is afhankelijk van vele factoren; en een van de belangrijkste is het publiek beheer: een complex proces waarbij vele actoren betrokken zijn, met verschillende visies, ideeën, doelstellingen ... Hoe te overleven in deze context en de ontwikkeling van een efficiënt en effectief te bereiken?

We hebben een kans voor u! De Inter-Amerikaanse Instituut voor Economische en Sociale Ontwikkeling (INDES) van de Inter-American Development Bank (IDB) heeft geschapen drie online cursussen die samen u de middelen om dit te bereiken zal geven:

Beheer van subnationale overheden naar resultaten Project Management Development Gegevens voor Public Policy Effectiveness ... [-]