Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 62 Certificaat Programma's in Ontwerpstudies 2019

Veel hogescholen en universiteiten bieden professionele certificaten. Deze worden voornamelijk gebruikt voor individuen die een been te krijgen in hun huidige baan, of die wensen om het certificaat te gebruiken om toekomstige werkgelegenheid te krijgen. Terwijl de lengte van de studie zal variëren afhankelijk van het gebied van studie, de meeste van deze programma's kunnen worden voltooid binnen een jaar of minder.

Wat is een Certificate in Design? Dit programma richt zich vooral op het interieur, beeldende kunst en grafisch ontwerp. Studenten kunnen leren de belangrijkste technieken van visuele expressie, inclusief componenten in de schilderkunst, grafiek, fotografie, tekenen, principes van het ontwerp en de driedimensionale studies. Het certificaat is ontworpen om afgestudeerden een kans om nieuwe vaardigheden die hen ten goede zal komen in de beeldende kunst industrie of verbeteren van bestaande vaardigheden leren. Sommige van de cursussen kunnen zijn geschiedenis, interieur, keramiek, beeldhouwwerk, ruimte planning, materialen en decoratieve kunsten.

Een van de belangrijkste voordelen van het verdienen van een professioneel certificaat is dat het aantal kandidaten meer gekwalificeerd voor de werkgelegenheid in het ontwerp-industrie kan maken. Sommige bedrijven kunnen ook bieden een betere beloning voor degenen die professioneel zijn gecertificeerd. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in verder op naar een meer geavanceerde graad niveau, het kan ook het pad effenen naar het hoger onderwijs.

Elk programma varieert in duur en collegegeld, afhankelijk van de instelling, het gebied van studie en het land van de school is gevestigd in. Aankomende studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met het kantoor van de opnames voor meer informatie over het programma en de bijbehorende cursus kosten te leren.

Veel banen in het ontwerp-industrie zijn zeer concurrerend, maar de afgestudeerden van het programma kan zich vinden in de vraag naar een verscheidenheid aan instellingen, variërend van zowel kleine als grote ondernemingen.Zij kunnen komen uit het programma met een sterkere waardering van de culturele waarden en de beeldende kunsten, en een solide basis in het ontwerp-industrie. Veel mensen uitgegroeid tot een binnenhuisarchitect of grafisch ontwerper, maar met het voortgezet onderwijs een carrière in de kunst onderwijs kan worden voortgezet.

Veel instellingen bieden afstandsonderwijs modules en online lessen, evenals part-time en full-time banen. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

62 Resultaten in Ontwerpstudies

Inscape Education Group Dubai

Interior Decorators identificeren en lossen problemen op door het creëren en organiseren van prachtige binnenruimten. Je leert hoe je met klanten werkt, hen adviseert ove ... [+]

Overzicht

Interior Decorators identificeren en lossen problemen op door het creëren en organiseren van prachtige binnenruimten. Je leert hoe je met klanten werkt, hen adviseert over afwerkingen, bekledingen, meubels, kleurenschema's en accessoires voor zowel commerciële als residentiële projecten. Deze kwalificatie heeft betrekking op alle benodigde presentatie-, technische en kennis, inclusief de nieuwste industriesoftware. Afgestudeerden beschikken over de vaardigheden om effectief samen te werken met anderen als lid van een productieteam. Of u nu wilt integreren op de werkplek of als zelfstandige wilt werken, u kunt elk decoratief project aan.

Toelatingseisen

ENGELS TAALVOORWAARDEN IELTS totale band score van 6.5 met een minimum van 6.0 in elke band, of equivalent... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
January 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Inscape Education Group Dubai

Deze kwalificatie is een inleiding tot visueel, creatief en digitaal ontwerp. Het richt zich op toegepaste creativiteit, basistechnieken, creatieve media en digitale afbe ... [+]

Overzicht

Deze kwalificatie is een inleiding tot visueel, creatief en digitaal ontwerp. Het richt zich op toegepaste creativiteit, basistechnieken, creatieve media en digitale afbeeldingen. Het maakt deelnemers bekend op het gebied van grafisch ontwerp, multimediaontwerp, ruimtelijk ontwerp, ontwerponderzoek en ontwerpschrijven.

Toelatingseisen

ENGELS TAALVOORWAARDEN IELTS totale band score van 6.5 met een minimum van 6.0 in elke band, of equivalent

cursus details

Begin datum Januari 2019

GEZICHT NAAR GELUID LEREN1 jaar fulltimeNQF niveau 5September-inschrijving8x 1u45 min. Sessies per weekContinue projectmatige beoordeling met definitieve portfolio-inzending240 uur ervaringsgerichte training worden voltooidPROGRAMMA STRUCTUURDe kwalificatie omvat verplichte modules op NQF niveau 5 met in totaal 120 credits.Toegepaste creativiteit, 15 creditsAdobe Software Basics, 18 creditsTekenvaardigheden, 14 creditsInvloeden, 10 creditsPrinten en schilderen, 22 creditsErvaringsgerichte training, 24 creditsDesigntechnieken Portfolio, 5 creditsCommunicatietechnieken, 12 studiepuntenARTIKELOPTIES... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
January 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ITECOM Art Design NICE

Ontwikkelen van beheersing van de grafische talen en nieuwe technologieën, het verwerven van basiskennis van beeldcommunicatie, om de hele media productie te bestuderen, ... [+]

Duur van de training: 3 jaar Titel RNCP gecertificeerd Level III Ontwikkel controle grafische talen en nieuwe technologieën, het verwerven van basiskennis van beeldcommunicatie, om de hele media productie te bestuderen, zijn het thema van dit curriculum. Het doel van deze training: creativiteit, autonomie en veelzijdigheid. Dit specifieke programma is bedoeld om studenten die actief zijn in overeenstemming met de realiteit van de agentschappen te maken.

visuele identiteit, grafische vormgeving, redactionele vormgeving, gebeurtenis, illustratie, bewegwijzering, motion design, web ... visuele communicatie dragers zijn talrijk en veranderen, zodat u deelnemen aan de ontwikkeling van de onderneming op adequate visuele strategieën. DA junior grafisch ontwerper, communicatie ... Er zijn vele "hoeden" professionals in visuele communicatie. Deze opleiding in 3 jaar je junior posities van het krijgen van uw titel te integreren.... [-]

Frankrijk Nice
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ITECOM Art Design Paris

Op het kruispunt van nieuwe technologieën die het gehele beeldende kunst te dekken, deze discipline helpt ontwerp en op maat communicatie uit te voeren naar mobiele appar ... [+]

De Motion Design is een van de nieuwe beroepen van de eenentwintigste eeuw. "Dit is de kunst van het leven te geven aan grafische animatie. "

training beschikbaar Initiële opleiding alternerende beroepsopleiding (profcontract) Voortgezet onderwijs (CIF / CPF ...)

Op het kruispunt van nieuwe technologieën die het gehele beeldende kunst te dekken, deze discipline helpt ontwerp en op maat communicatie uit te voeren naar mobiele apparaten, integratie van het concept van de beweging met de combinatie van video, special effects, 2D- en 3D-animatie, typografie en afbeeldingen.

De Motion Graphic Design en Motion Design, is geanimeerd grafische elementen zoals foto's, pictogrammen of typografie, synchroon geluid.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ITECOM Art Design Paris

level RNCP titel III. Training in initiële opleiding, permanente scholing en alternerende opleidingen. Het publiceren van pers en reclame, zoeken standalone grafisch, per ... [+]

Titel III RNCP peil bij de Nationale Directory of Professional Certification. training beschikbaar Initiële opleiding Voortgezet onderwijs (CIF / CPF ...) alternerende beroepsopleiding (profcontract) VAE (validatie van verworven ervaring)

Het publiceren van pers en reclame, zoeken standalone grafisch, perfect beheersen van de DTP tool, met echte creatieve kwaliteiten, een sterk gevoel van de afdruk lay-out en de gevoeligheid voor webdesign.

ITECOM streeft ernaar om u professioneel te trainen, op een jaar om een ​​compleet grafisch ontwerper en grafisch ontwerper, in staat om het uitvoeren en beheren van alle soorten werk geworden.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ITECOM Art Design Paris

De Prep digitale [e] duurt één jaar. Resoluut naar de toekomst, maar leidt op tot fundamentele verschillende digitale talen. ... [+]

De Prep digitale [e] duurt één jaar. Resoluut naar de toekomst, maar leidt op tot fundamentele verschillende digitale talen. Het heeft twee doelstellingen:

een upgrade van uw kennis van digitale ontwerp en het programmeren van computers, rijpen je carrière keuzes en kies uw specialisatie in digitaal ontwerp.

inhoud

De Prep digitale [e] biedt een uitgebreide opleiding om alle digitale productietechnieken te pakken: het programmeren (Javascript, C ++, Python), digitaal ontwerp (Web, 3D, 2D, video). Het bevat ook een digitale cultuur cursussen.

Het geeft alle nodige vaardigheden om toegang tot verschillende digitaal ontwerp specialisaties: gaming, web development, videobewerking, computer graphics, 3D-animatie, grafische vormgeving, webdesign, motion design ...... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ITECOM Art Design Paris

level RNCP titel III. Training in initiële opleiding, permanente scholing en alternerende opleidingen. Ontwikkelen van beheersing van de grafische talen en nieuwe technol ... [+]

Titel III RNCP peil bij de Nationale Directory of Professional Certification. Het trainen beschikbaar: Initiële opleiding Voortgezet onderwijs alternerende beroepsopleiding (profcontract) VAE (validatie van verworven ervaring)

Ontwikkelen van beheersing van de grafische talen en nieuwe technologieën, het verwerven van basiskennis van beeldcommunicatie, om de hele media productie te bestuderen, zijn het thema van dit curriculum. Het doel van deze training: creativiteit, autonomie en veelzijdigheid. Dit specifieke programma is bedoeld om studenten die actief zijn in overeenstemming met de realiteit van de agentschappen te maken.

visuele identiteit, grafische vormgeving, redactionele vormgeving, gebeurtenis, illustratie, bewegwijzering, motion design, web ... visuele communicatie dragers zijn talrijk en veranderen, zodat u deelnemen aan de ontwikkeling van de onderneming op adequate visuele strategieën. DA junior grafisch ontwerper, communicatie ... Er zijn vele "hoeden" professionals in visuele communicatie. Deze opleiding in 3 jaar je junior posities van het krijgen van uw titel te integreren.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ITECOM Art Design Paris

level RNCP titel III. Training in initiële opleiding, permanente scholing en alternerende opleidingen. In het tweede jaar kun je kiezen zich te specialiseren in "indoor s ... [+]

Titel III RNCP peil bij de Nationale Directory of Professional Certification. training beschikbaar Initiële opleiding Voortgezet onderwijs (CIF / CPF ...) alternerende beroepsopleiding (profcontract)

In het tweede jaar kun je kiezen zich te specialiseren in "indoor scene" of "visual merchandising".

1e jaar: Decoratie

De ontwerper is de persoon die u naar een ruimte te herstructureren of een plek om te wonen. Het moet een open en creatieve geest. Haar missie is om de identiteit van de plaats te verbeteren en verfraaien van de ruimte.

Deze cursus wordt gegeven als een cultuur en als een kunst. Het interieur designer jurken en stelt de waarde van het concept. Het vertegenwoordigt de mooiste harmonie tussen ontwerp en functionaliteit.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Academy Class

Adobe Premiere Pro is een krachtig programma voor het bewerken van digitale video. Premiere kun je video's te maken, alsmede uitvoeren van kleurcorrectie en werken met au ... [+]

certificaat ondersteunend materiaal 18 maanden Gratis cursus herkansing Zero to Hero Premiere Pro in slechts 5 dagen en krijgen de Adobe Certified Associate (ACA)

Herkend voor de nieuwe vaardigheden die je net hebt opgedaan: Get Certified!

Adobe Premiere Pro is een krachtig programma voor het bewerken van digitale video. Premiere kun je video's te maken, alsmede uitvoeren van kleurcorrectie en werken met audio. Gedelegeerden bijwonen van deze Premiere Pro cursus zal de fundamenten van de niet-lineaire editing technieken te leren. Je zal ook gaan om meer geavanceerde functies van de software te leren.

Dit Premiere Pro cursus helpt je te begrijpen en te werken met geavanceerde concepten en functies van deze applicatie. Je loopt door een typische reeks stappen voor het creëren, bewerken en fine-tuning van een reeks video stukken. We raden ook aan deze cursus voor degenen die van plan om de Adobe Certified Associate-status te verkrijgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Glasgow Litouwen Wilna  + 3 Meer
August 2019
Deeltijd
5 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Academy Class

Adobe Premiere Pro is een krachtig programma voor het bewerken van digitale video. Premiere kun je video's te maken, alsmede uitvoeren van kleurcorrectie en werken met au ... [+]

certificaat ondersteunend materiaal 18 maanden Gratis cursus herkansing

Adobe Premiere Pro is een krachtig programma voor het bewerken van digitale video. Premiere kun je video's te maken, alsmede uitvoeren van kleurcorrectie en werken met audio. Studenten die deze cursus zal de fundamenten van de niet-lineaire editing technieken te leren.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Studenten die behoefte hebben aan de basis van Adobe Premiere Pro en talloze tips en technieken kennen om hen te helpen productiever met zijn nieuwe functies. Deze cursus is voor mensen die willen leren hoe je video's te worden gebruikt op een aantal verschillende platformen, waaronder web en dvd bewerken. Amateurs met een interesse in videobewerking zal ook profiteren van het bijwonen van deze cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Glasgow Litouwen Wilna  + 3 Meer
August 2019
Deeltijd
2 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Academy Class

Deze cursus is voor mensen die nieuw zijn After Effects. Misschien iemand die wil werken in de video veld of die werkt momenteel in het veld, of een Adobe-toepassing gebr ... [+]

certificaat ondersteunend materiaal 18 maanden Gratis cursus herkansing Zero to Hero After Effects in slechts 5 dagen

Deze cursus is voor mensen die nieuw zijn After Effects. Misschien iemand die wil werken in de video veld of die werkt momenteel in het veld, of een Adobe-toepassing gebruiker op zoek naar hun vaardigheden uit te breiden en effecten om video projecten toe te voegen.

Sommige afgevaardigden kunnen vooral geïnteresseerd in het maken van video in de eerste plaats voor het web, en anderen voor de film, maar de meerderheid zijn meer voor het werk de voorbereiding in broadcast video. Tijdens het laatste deel van deze After Effects cursus geeft u de concepten en geavanceerde functies van dit programma onder de knie. Het bevat vele geavanceerde functies, inclusief tips en trucs met behulp van de nieuwste versie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Glasgow Litouwen Wilna  + 3 Meer
August 2019
Deeltijd
5 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Academy Class

Neem je After Effects vaardigheden naar het volgende niveau. Na afronding van deze cursus krijgt u de belangrijkste vaardigheden onder de knie hebben om uw ideeën tot lev ... [+]

certificaat ondersteunend materiaal 18 maanden Gratis cursus herkansing

Neem je After Effects vaardigheden naar het volgende niveau. Na afronding van deze cursus krijgt u de belangrijkste vaardigheden onder de knie hebben om uw ideeën tot leven te brengen en in staat om visueel verbluffende video's te maken zal zijn.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Deze cursus zal u helpen de concepten en kenmerken van het programma onder de knie. Het bevat vele geavanceerde functies, inclusief tips en trucs met behulp van de nieuwste versie. Grafische professionals die willen hun beweging editing en compositing te verbeteren. Ervaren gebruikers zullen ook profiteren van de vele tips en trucs en speciale oefeningen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Glasgow Litouwen Wilna  + 3 Meer
August 2019
Deeltijd
3 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Academy Class

Adobe After Effects is de marktleider voor video compositing die u toelaat om QuickTime-films te maken voor weergave op het web, cd-rom, Monitor, of full-motion broadcast ... [+]

certificaat ondersteunend materiaal 18 maanden Gratis cursus herkansing

Adobe After Effects is de marktleider voor video compositing die u toelaat om QuickTime-films te maken voor weergave op het web, cd-rom, Monitor, of full-motion broadcast kwaliteit video voor televisie. Je leert hoe je een aantal foto's bij elkaar te mengen tot een bewegende textuur te creëren. Het plaatsen van Compositions in andere composities, met behulp van keyframes & Lagen en effectieve Rendering technieken zullen ook worden gedekt.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Deze cursus zal u helpen de concepten en functies om het programma onder de knie. Het bevat vele geavanceerde functies, inclusief tips en trucs met behulp van de nieuwste versie. Grafische professionals die willen hun beweging editing en compositing te verbeteren. Ervaren gebruikers zullen ook profiteren van de vele tips en trucs en speciale exercises.We ook aan deze cursus voor diegenen die van plan om in After Effects de Adobe Certified Expert, ACE, de status te verkrijgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Glasgow Litouwen Wilna  + 3 Meer
August 2019
Deeltijd
2 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Academy Class

Breng uw visie tot leven met blockbuster visuele effecten en meeslepend motion graphics in Adobe After Effects Professional software. Werk met geavanceerde tools en genie ... [+]

certificaat ondersteunend materiaal 18 maanden Gratis cursus herkansing

Breng uw visie tot leven met blockbuster visuele effecten en meeslepend motion graphics in Adobe After Effects Professional software. Werk met geavanceerde tools en geniet van nauwe integratie met Adobe's toonaangevende design applicaties, terwijl u een prachtig werk leveren aan vrijwel elk type media.

Wie is deze AFTER EFFECTS TRAINING CURSUS VOOR?

Een persoon die wenst te werken in de video veld of die werkt momenteel in het veld, of een Adobe-toepassing gebruiker op zoek naar zijn of haar vaardigheden uit te breiden, op zoek naar effecten op video projecten toe te voegen. Sommige studenten kunnen vooral geïnteresseerd in het maken van video in de eerste plaats voor het web, en anderen voor de film, maar de meerderheid zijn meer voor het werk de voorbereiding in broadcast video. Deze cursus is voor mensen die nieuw zijn After Effects.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Glasgow Litouwen Wilna  + 3 Meer
August 2019
Deeltijd
3 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Academy Class

Maak je klaar om de wereld van 3D-games te gaan met Unity3D! Eenheid is de ultieme game-ontwikkeling platform van hoge kwaliteit 3D- en 2D-spellen te bouwen, implementere ... [+]

certificaat ondersteunend materiaal 18 maanden Gratis cursus herkansing

Maak je klaar om de wereld van 3D-games te gaan met Unity3D! Eenheid is de ultieme game-ontwikkeling platform van hoge kwaliteit 3D- en 2D-spellen te bouwen, implementeren ze over mobiel, desktop, VR / AR, consoles of het web. Deze cursus richt zich ook op scripting, douane GUI controls, prefab maatwerk, multiplayer netwerkfuncties zoals chat, en optimalisaties die ervoor zorgt dat je spel beter te spelen op mobiele apparaten en desktops gelijk. Neem een ​​diepe duik in controles Unity's en leren hoe ze meer interactief, high-performance 3D-games te bouwen.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Deze workshop is gemaakt voor ontwikkelaars, docenten en studenten die nieuw zijn voor de Eenheid. In deze projectmatige workshop, wordt de leerling kennis met de Unity 3 workspace en typische project werkprocedures.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Glasgow Litouwen Wilna  + 3 Meer
August 2019
Deeltijd
5 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands